ben normalmiş gibi bakmıyorum bana sapıklık gibi geliyor niye bu kadar çoklar,niye habire türüyorlar
ruhsal bir hastalık mı bu :S
ruhsal bir hastalık mı bu :S
Zamanımıdaki kılık kıyafetlerden kaynalanan bir gelişme. Tahrik unsuru artınca fantazi de gelişiyor. Ben gerçekte hayal ettiğimi yapar mıyım bilmem ama çok tahrik oluyorum... Zaten hanefi fıkhında iki görüş var ki birisine göre ayakların gösterilmemesi gerekiyor. Yani ayakların tahrilk unsuru olduğu çok eskiden beri biliniyormuş... Sadece işte kılık kıyafet ayakkabı seçimi modeli felan daha fazla tahrik uyandırmaya başladı belkide. Günaha girmek isteyen ayağı birazcık gösteren bir ayakkabı giysin...
Bakış açısı tabi saygı duymak lazım umarım sevgilin veya eşin fetiş olmaz sende rahat edersin hiç sanmıyorumki türüyorlar dediğin fetiş kardeşlerim ayaklarına kapanıp seni tarif edilmez ızdıraplara sokmuyorlardır
Ama sayilari cok cok fazla bu normal mi
Oncelikle sayılarındaki artışa katılmıyorum soyle bir durum var ayak fetişi ile ayakları bakımlı olanlardan hoşlananları ayırmak lazım yakın durumlar ama aynı değil ayrıca fetişlerin kendilerinin farkuna varmaları zaman alıyor ve bunu ifşa etmeleride ancak ks gibi sitelerde kimliklerini gizliyerek mümkün sayımızın fazla olması normalmi sorusune cevap bilmiyorum normali ne ki...?
Cevap
10Cevap
ruhsal hastalıkmmı ? o senin düşüncen... sapıklıkmış... ayakların çirkin demekki... ezik seni..
al işte bir sapık daha
anlıyorum :D ama ikisi gibi de değil
kadınların çanta fetişizmi için de aynı şeyi düşünüyo musun ?
çantayı öpen bir kadın görmedim
ama ben 50den fazla çantası olan, her gördüğü çantaya aşık olan bir çok kadın gördüm
Bence normal şeyler bunlar,ben de erkeklerin düz göbeklerinden tahrik olurum. :d
farklı deneyim kızlar neden hala boyundan öper peki
ne biliyim ne buluyorlar şu pis ayaktan a.g zevkmi alınırmış ayaktan kadınların sapıklıgı oo onu geç de bunu daha çok abartmışlar
dünyanın gidişatı hic iyi degil bence acıyorum bazen
benim için kadın ayakları çok çok önemli, temiz bakımlı ayakları yalarken aldığım zevk anlatılmaz
bende bilmiyorum ama sanırım insanlar fantazi arayışından ondan olabilir
Abdest alırken bile korkmak gerek demekki
mallıktan yaa amm dururken ayak mı yalanır*
Ayak değil göbek fetişiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar