yaa deliricem şimdi ulusal izni olmayan bir siteye girdiniz p*rno içerikli wb. birsürü madde çıktı ip numaranız kaydedilmiştir gibi hatırlamıyorum. ben avatara yeni resim koymak için resim arıyordum öyle açık saçık resimler çıkmadı bile niye öyle bir yazı geldi anlamadım 3 yıldan-7 yıla hapis cezası para cezası falan birsürü yazılar geldi sayfayı kapatmaya çalıştım kapatamadım hep uyarı çıktı karşıma ip numaranız kaydedilmiştir bilgisayara reset attım. bir sıkıntı olur mu arkadaşlar? :'(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkızım...
1-) ülkemizdeki insanların kızlı erkekli %90 ı hatta internette aranan başlıkların %90 ı p*rno ile ilgili. öyle bir yaptırım olamaz.
2-) biri seni feci kekliyor. troll amaçlı ya da dolandırma amaçlı bir virüs olabilir. eskiden telefondan ararlardı şimdi indirdiğimiz bir müzikle bile gelebiliyorlar.
3-) şayet ip numaran kaydedilmiş olsaydı bu sana bildirilmezdi evini polis basardı. polis ben geliyom kaç demez.
şimdi bir ohh çek eğer emin olamıyorsan interneti aldığın şirkete sor böyle bişi var mıdiye. ama yok yani için rahat olsun. (tabi şöyle sor; internette yaptığım herhangi bir suç yüzünden ip adresimin kaydedildiği bana söylenir mi ? ayrıntı verme herhangi bir suç de.)
birde şu mesaj nerden aldın nerden çıktı yazarsan bundan sonra bizde aynı tuzağa düşmeyiz.
Not: sorunun cinsellikle alakasını hala anlayamadım ama hala için rahtlatacaksa bende arada izliyom bütün arkadaşlarım hatta burada yorum yazanların alayı demeyimde 1-2 kişi belki temiz çıkar ama gerisi hep izliyor. bunlarsa sadece senin başına geliyor garip değil mi ?
böyle şeylerden utanma, kendinle barışık ol, kendine iyi davran. hadi by...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birincisi sistem geri ytüklemeyi biliyorsan bilgisayarı 1 hafta kadar geriye yükle.
ikincisi ( ya da sistemi geri yüklemeyi bilmiyorsan da ) bu link te en güçlü virus yakalayıcı programın free olanını indir kur türkçeleşir ve update et , sonra tarattır hızlı tarama ile . Hepsini bulur , kırmızı olarak işaretler. Sen bunların hepsini seçip kaldır tuşuna bas , karantinaya alır . Sonra karantinadan da silerek sonsuzluğa gönderirsin.
Bunun bulaşması için illa illegal sitelere girmeye gerek yok ,hikayeden bir siteye bile yüklenen basit explorer viruslerinden biri bu. Tek yaptığı , explorerin açıldığı anda göstermesi gereken sayfayı , virüsün beslediği ama dışardan gelmeyen , aksine bilgisayarına yerleşmiş bir sayfayı göstermesi . Yani kimsenin birşeyi ihbar aldığı falan olmuyor ama sayfa içeriğine inanıp korkan da senin gibi panik oluyor. Bu durumlarda paniği bir kenara bırak ve sana gösterdiğim antivirüse güven, o hallediyor.
Format atmaya vesaireye gerek yok . Konu aslında çok basit. Geçmiş olsun ...02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkur ederim paylaşımın için ama bende zaten avast antivirüs programı yüklü bilgisayarı tarattım virüs çıkmadı
İnternette bir sürü P*rno sitesi var ve herkes giriyor. Faturaya ceza gelmez. Bu tür siteler özelllikle Türkçe siteler tehlikeli virüs açınından veya böçek açısından bilgisayarada bu tür yerler bilgisayarda bazı kapıları açarak virüs reklam vs gişlrini sağlıyor. Buda internet kotalı ise fatura artıyor. Bilgisayara format atman bunu engeller ama her virüsüde silmez aklında bulunsun.
00 Yorumla
Polis uyarılı ekranı kaplayan bir yazı ve 100-200 TL veya euro tarzı şeyler yazıyorsa kesin virüstür, mahkemelik bir durum yok... Çok atlayan var bu durumlara... Bir daha çıkarsa ekran görüntüsü alıp burada paylaş bizde ona göre net bir şey söyleyelim çözüm için...
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama çok gerçekciydi o an onu mu düşünebilirdim ya keşke alsaydım ama inan okuduklarımın hiçbirini hatırlamıyorum bile birsürü maddeler yazılıydı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
+1 yılBilgisayar muhendisligi okuyorum ve sana kesin olarak bildigim bilgileri soyliyim de icin rahatlasin ;
Ozel hayatindan sana ceza gelmez internetten hakkinda ceza gelmesi icin
+Herhangi bir sisteme izinsiz girmek ,bilgi calmak , isleyisini bozmak veya sistemi cokertmek veri silmek (haclemek)
+Birisi hakkinda olumsuz hakaret iceren paylasimlar.
+dokunulmazligi olan bakanlara vs hakaret etmek iftira atmak
+Yasa disi uyusturucu gibi maddeleri internetten pazarlamak
Senin yaptigin herkesin yaptigi birseydir emin ol dindariz biz diyen hukmet adamlari bile izliyor evinde rahat rahat , p*rno izlemek ile ilgili cezaşu anyok olmamali da gonlunu rahat tut . Sana cikan o yazi troll veya dolandirma amacli bana da gelmisti bir kere dikkate alinacak birsey kesinlikle degil o kadar garanti verebilirim ki ceza gelirse sana ben oderim o kadar eminim burada konusan cahil arkadaslara kanma :) Ac bir p*rno daha rahatla ;)22 Yorumla
Soran+1 yılya öncelikle baktığım şey p*rno değildi gerçekten değildi tumblr diye bir site var facebook benzeri paylaşım sitesi. fotoğraflar paylaşımları oluyor orda arama butonu var her şeyin resmi çıkıyor ben gerçekten avatar resmi arıyodum gothic tarzı ve kız resimlerine bakıyodum bir iki resime tıkladım tıkladığım resimlerde de bir açıklık yoktu kaydedicektim sonra beni başka bir siteye yönlerdirdi ve karşıma o yazı çıktı ulusal olmayan siteye girdiniz link kısmındada türk ceza kanunu gibi bişeler yazıyodu
- +1 yıl
Ceza gelirse mesaj at ben oderim o kadar iddaliyim ki sahte hic endiselenme
endişen yersiz. devletin böyle bilişim sucları için bu tarz bir uygulaması yok. o mesajlar seni korkutmak ve u sayede istedikerlini yaptırmak için virus, hoax, worm, phorm vs tipi zararlı kötücül yazılımlar. böyle seylere kulak asma. keyfine bak. istediğin yere gir. sadece cocuk p*rnosu ve terör suclarına sevk eden siteler haric..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevine bildirim gelir 1 hafta içinde zarf ile adliyeye çıkabilirsin yakında suç duyurusunda bulunuldu gibi gösterileceksin çünkü.bizim komşuya yapıldı aynısı.4 sene hapis cezası vermişler para cezasına çevirdiler 6 bin lira para ödediler ve kurtuldu.bilinmedik yerlere girmemek lazım.aynısını sana yapıcaklar şimdi malesef olay bu
012 Yorumla
Soran+1 yılyaaa ne diyosun yaa :( ağlıcam şimdi. önce bilgisayar incelemesi yapıp sonuca gö e mi kağıt gönderiyolar peki .
Cevap sahibi+1 yılhayır IP adresin kaydedildi senin şuan.ordan adresini bulup ulaşıcaklar sana.adliye sonrası bakarlar pc ye.bildirim alınca çağrıyorlar seni adliyeye.uğraştırıcaklar seni baya buna hazırlıklı ol.komşu 2 ay uğraştı ancak temizlenebildi bu işten
Soran+1 yılbide para ödeyerek mi temizlendi? ama çok saçma değil mi benim orda yazan kurallara aykırı bir yanlış siteye girmişliğim yok ulan. ne saçma .. komşun yakın komşun muydu acaba ona tam olarak nasıl bir uyarı geldi neler yazıyordu öğrenebilir misin ya
Cevap sahibi+1 yıleski apartmanımızda yan komşumuzdu.6 bin lira ödemişler hapis cezası para cezasına çevrildi.evine ihbarname geldi işte ne yazıyor bilmiyorum o bildiri kağıdında.alınca savcılığa gittiler işte gitmezsen polis gelip alıyormuş zaten.onlar olayın farkında bile değillermiş bu kağıt nedir diye bilmeden gitmişler savcılığa.sonra adliyeye sevketmişler falan.2 ay gidip geldi sürekli adliyeye.sonra para cezasına cevirdiler öyle kurtuldu geçen sene oldu bu olay
Soran+1 yılsus ya allah korusun deme öyle ağzını hayrı aç ya.
Cevap sahibi+1 yılben olanları anlattım bilinmez tabi ne olacağı
Soran+1 yılkorkudan içim kıyılıyor ya biraz iyi düşünelim neyse çok sağol anlatıkların için
Cevap sahibi+1 yılailene anlat bari de bilsinler durumu.internet babanın üzerine kayıtlıysa onu çağrırlar haberi olsun bari adamın
Soran+1 yılşaka yapıyor olmalısın:( neden bahsedeyim belki bişey çıkmıcak evet babamın üstüne kayıtlı
Cevap sahibi+1 yılbu kim ya?ben sana olayları anlatıyorum nato mato yazmış çok biliyomuş gibi.neyse bişey demiyorum oluruna varır herşey sıkma canını.
Soran+1 yılbeynin nasıl düşünüyo ulan bir s*ktir git buradan. İyi düşünelim iyi olsun anonim
+1 yılah ahhhhh ip gizleme ve birüsü gizli giriş yöntemi varken niye direkt olarak dalarsınız şu sitelere hikaye anlatma avatar aradım v.s. direkt girmişsin belli yani siteye bilmiyorsan bilen birinden gizlenme yollarını öğrende gir
00 Yorumla
+1 yılkorkma arkadaşım şimdi bende onlarcası açık hiç halt gelmedi bana.hackerlerin kurnazlığı 200 tl gibi para istiyorlar çoğunlukla sen rahat ol hiçbişicikler olmaz hatta sayfayı kapatmakta zorlanıyo insan.
00 YorumlaBu seni bir şeylere tıklamaya yönelten bir tür virüs olabilir, hemen şuraya tıklayın yoksa şöyle olabilir, böyle olabilir türden bir şeyler diyorsa kesinlikle virüstür. Böyle bir yasal sınırlama yok, için rahat olsun.
00 YorumlaBişey yapmana gerek yok sadece modeme reset at.Nolur nolmaz tedbir amaçlı ama sadece hükümet yanlısı programcıların caydırma tekniğide olabilir.Rahat ol sen bişey olmaz :)
00 Yorumlaulusal izni olmayan yani türkiye de giriş yasağı olan bir siteye girmek suç değil ki.neden bu kadar ciddiye aldın?tahmin ettiğin gibi korkacak bir durum yok ama açılan sayfalardan bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yılahahahahahaha sen rahat ol ya oyle bisi olsa buradaki erkeklerin ve kadınların tamamı 3/7 yıl arasında bağlanıyo olurdu buraya
00 Yorumlaaynısı benim pcde oldu. pcyi açarken güvenli kipte f12den aç. bir kaç dosya var silincek silirse düzeliyo ama bir format atsan daha yararlı olur.
00 Yorumla
+1 yılmodeme reset atmanla lgisi yok. virüslü otomatik javascriptle calısan uygulamalar. seni yanıltıp parayla programı almanı saglamaya calısıyorlar.. yanı yasal degıl vs dıye demes. devlet. oyle bırsey olsa. kapına gelir... o tarz tuzaklara düşme...
10 YorumlaÜzgünüm artık baban öğrendi bu durumu ceza faturaya mı gelir yoksa baban tarafından mı gelir bilemem artık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok yok korkma onlar internet dolandırıcılarının yaptığı virüsler. ben pc tamiriyle uğraşıyorum inşaat mühendisim ayrıca. o tür virüslerle çok karşılaştım :)
07 Yorumla
Soran+1 yılçok korktum ya :(
Cevap sahibi+1 yılve genelde o virüsten kurtulmak için müşterilerim bilgisayarına format atmak zorunda kalmıştım :)
Cevap sahibi+1 yılkorkma gerek yok rahat ol :) sık sık olan şeyler bunlar
Soran+1 yılvirüs dediğin her zaman bilgisayarda işlem yapmanı zorlayan sürekli kapanmayan sayfalar açan bir şey değil mi bende öyle bir sıkıntı yok sadece o zaman çıkmıştı? ciddiye almam gerekir mi ve hiçbişey hatırlamıyorum sanki o an linkte türk ceza kanunu falan bişeyler yazıyodu
Cevap sahibi+1 yılher virüsün farklı amacı var. kimisi bilgisayarı yavaşlatmak için yapılmış kimi çoksün diye kimi hesap numarası çalmak için kimisi dolandırmak. senin pc ye giren virüs dolandırmak içindi. evet türk ceza kanunu yazar polis yazar hatta polis amblemi çıkar işte şkadar para ödemezseniz hakkınızda hapis cezası felan uygulanacak yazar. tekrar karşına çıkmıyosa format attırmana gerek yok. ciddiye almana gerek yok rahat ol güven bana :)
Soran+1 yılpeki o zaman sagolasın :)
Cevap sahibi+1 yılne demek rica ederim :)
+1 yılMuhtemelen üçkağıtçı bir siteye denk gelmişsindir. Öyle bir uygulaması yok devletin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Yok daha neler. Bir yere tıklamakla ceza mı olurmuş. O zaman engelleselermiş.
00 Yorumlaip numarasını kaydettide kimin girdiğinide kaydetmiş mi soraydın..? :)) Bişi olmaz merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılhe polis senin IP kaydedecek sanada haber vercek yok ya
bişiy çıkmaz madem öyle şeylerin var tor browser kullan02 Yorumla- +1 yıl
tor browserda sanki ip bulunmayacak.
- +1 yıl
gene bulunur ama bu kadar çıplak olmaz IP
buyuk olasılıkla sana keylogger caktılar sen en ıyısı pc boot ederek format at fazla zaman kaybı kotu olur
boot ederek nasıl atılıyor nette bır bak00 YorumlaKorkulcak bir sey yok .. Kötü niyetli hackerleın para koparmak başvurdukları bir yöntem ..
Eğer pc de sorun varsa yardımcıoalbilirm00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmıyorum ama dikkatli ol şifrelerin pc ye kayıtlıysa onları değiştir hemen :/
11 Yorumla
Soran+1 yılne şifresi :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar mahkeme kararı olarak adresınıze kagıt mı geldı yoksa ınternettemı cıktı ?
04 Yorumla
Soran+1 yılaz önce internette çıktı sence adresime öyle bir kağıt gelir mi? bilgisayarınız incelenecektir yazısı falan çıktı :(
Cevap sahibi+1 yılHayır bunların hepsı vırus ınsanları korkutmak ve vırus bulastırmak ıcın ınsanların hazırladıgı seyler.Internet kutunun arkasında reset kısmı olması lazım ordan resetle her ıhtımale karsı bırsey olmaz kaldıkı herkez sıtelere gırıyor.dedıgın gıbı bırsey olsa tum erkekler 7yıl hapıs yatardı :D
Soran+1 yılvirüs dediğin her zaman bilgisayarda işlem yapmanı zorlayan sürekli kapanmayan sayfalar açan bir şey değil mi bende öyle bir sıkıntı yok sadece o zaman çıkmıştı? ciddiye almam gerekir mi ve hiçbişey hatırlamıyorum sanki o an linkte türk ceza kanunu falan bişeyler yazıyodu
Cevap sahibi+1 yılüff hıkaye o baglantı vırusludur korkutma amaclı yapılmıs bırsey endıselenıcek bırsey yok merak etme :D
+1 yılmerhaba bir şey olmaz o bir tür vürüs dolandırıcılğı bilgisyarınıza girmiş hala çıkıyorsa o yazı yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılKorkma,rahat ol, o çıkan yazılar virüs aslında:) bilgisayarı yeniden başlat bişi kalmaz:)
01 Yorumla
Soran+1 yılbilgisayarınız incelenecektir yazısı falan çıktı. bana virüs gibi gelmedi çok tırstım ya inşallah bişey olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünme evine ksğıt gelmediği sürece hiç bişey olmaz takms kafana sen bunları
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilicem gelmeyeceğini?
Cevap sahibi+1 yılEğer harbiden ceza gelseydi bilgisayardan değil eve gönderilen ihbar name ile bilgi verirlerdi
Çok profesyonel bir virüs o sakın aldanma.
İyiki sormuşsun :)00 Yorumlasakın direk kapat o sayfayı o tarz şeyler virüs oluyor %99..merak etme bişi olmaz
00 Yorumla
+1 yılVirüstür o merak etme. Sadece çocuk p*rnosu izlemek suçtur ve hapis cezası vardır.
00 Yorumla
+1 yılYa birisi senle kafa bulmuş ya da sen bizimle buluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılasagidaki yorumlara baktim gercekten cahilsiniz.girdiginiz butun siteler ip adresinize kayitedilir.iyi kotu hersey.dotunu yiyim hayati yasiyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsictin sen bence, yarin birgün polis kapina dayanacaktir ya da mahkemeden bir mektup gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı yapıyosun ciddi misin?
Cevap sahibi+1 yılneden saka yapayimki, bir arkadasin basina da gelmisti buna benzer bisey. mahkemelik olmustu, yüklü bir para cezasi ile kurtasmisti
öyle bişiy olsaydı şu anda ben mapusaneden yazıyo olurdum içini rahat tut :D bir s.k olmaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya kızım önce kerhanelerin kapatılması gerekir. Senin bu lafı doğrulaman için.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvirüs dür cam acıksa resim çekeni bile var akılları sır parak oparacaklar
00 YorumlaNe oldu bir şey oldumu aynısı benimde başıma geldi de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahahha kokmana gerek yok site sahipıerinin p**evenkliğidir
10 YorumlaKorkma Virüs :) Format at geçer.
00 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimal virüs kaptın :)
00 Yorumla:) :) bir b..k olmaz sıkma canını
00 Yorumlasıteyı hackleyek mı :D teyze oglu halleder :D
00 Yorumlavirüs o takma format at geçer.
00 YorumlaBişey olmaz dert etme
00 YorumlaBirşey olmaz saka mesajlari bunlar korkutma amaçli
00 Yorumlabişe olmaz. virüs onlar.
00 Yorumlatatlım yapmaya bu kadar korkak olma :=)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim telefon faturası yüzünden icralık oldum :)
00 YorumlaBence sikinti olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İnternet faturasına ceza gelir mi? Çok kötüyüm Şu an titriyorum..
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne