Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz?

Eşimle 4 aydir evliyiz daha cok yeni ama bir türlü anlasamıyoruz beraber olcağimiz zaman sürekli anal olsun istiyor ama ben istemiyorum ve baskalarinin nasıl yaptiğini da aklım fikrim alamıyor, tamam o zevk alıyo da benim canım o kadar aciyo ki birazcik bile zevk alamıyorum ayrıca internetten okudum anal yapınca kaslar gevşiyormus sacma sapan şeyler bunlar. Daha sonra normal yapmaya devam ettik o da cok uzun surmedi artık hep bahane bulmaya basladı yorgunum işten geldim anlayış göster diye, bir defa dedim tamam istediğin gibi yapalım o zaman nedense yorgun olmadı? Ya lütfen bir yardım edin beni sadece cinsel bisey olarak mi goruyo bu adam ne yaa ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben eşimlr uzun uzun konustum zararlarını günahkarını herbişeyini anlattım ve brnden özür diledi sırf merakından dolayıymıd ama beni hicbi zaman kırmak istemediğini benim canimi ne pahasona olursa olsun yakmayacağini gerekirse canımı verirîm dedi ben de biraz trip attıktan snra affettim onu doğru yapttimi? Yapmişimdir inşallaj tavsiyeleriniz için teşekkür ederîm:)
Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz?