Anneme tacizde bulunuyorlarmış. Ne yapmak lazım?

Annemin hep girdiği işlerde erkekler asılıyomuş ve bugün memur olan adam annemin poposunu avuçlamış resmen arkası dönükken ya anneme diyorum cıvık olma ciddi ol atarlı ol diyorum ama nfile annem hep güler erkeklerle konuşur sanki o* gücüme gidiyo bilmesi lazım bunları ya napmam lazım babamla annemde ayrı annemin sevdiği var o adamada söylemedi bunu bazen anlatıyo adam kızıyo anneme. birde üstüne annemi telefondan rahatsız ediyorlar arayıp duruyolar asılıyolar tanıdığımız erkek insanlar :S
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme diyorum telefon numaranıda değiştir sadece ben ve sevdiğin adam olsun diyorum değiştirmiyor ben zorlasam onu bana kızcak kavga etcez ağlıcak benimle uğraşıyo diye. sonra bana karışamazsın dicek falan. keşke okusaydıda cahil kalmayaydı iyiydi. ben 18 yaşında olmama rağmen ünw okumuş kadar zekiyim bu yüzden iyiyi kötüyü biliyorum anneme sahip çıkıyorum ama biyere kadar. kendi bilmesi lazım bunları. bütün erkeklerle laubali oluyor gülüyor fingirdeşiyor o*musun sen dedim hayır değilsin
Güncellemeler
+1 yıl
Annenden uzak dur diyosunuzda benim annemden başka kimsem yok. sevdiği adamda iyi birisi ama bana asılıyor gibi oda. benim öz babamda almanyada 2.ye evli enson 2 yıl önce geldi görmeye iletişim kurabileceiğimiz herhangi bir adreste yok. öğrenciyim. yalnız duramam.
Anneme tacizde bulunuyorlarmış. Ne yapmak lazım?