Erkek arkadasıma oral yaparken ağzıma boşalttığı spermi yalayıp yuttum, çok fazla boşaldı.
uzun süre boşalmadığı için çok gelmiş olabilir mi?
uzun süre boşalmadığı için çok gelmiş olabilir mi?
1 hafta boşalmadıysa epey sperm gelebilir ama fazla boşalmasının bir nedeni de geç boşalma süresi olabilir. mesela benim normal boşalma sürem 50dakkadan aşağı olmaz, kendimi sıkıp böyle çok zevk almadan 10-20 dakkada boşaldığımda çay bardağının dibinden 1 parmak kadar sperm geliyor. hakkı verilen 50 dakikada ise yarım çay bardağına yakın, dur kalklarla kendime hakim olduğum, 1.5 saate varan, anırarak boşaldığım ve orgazm olduğum sekslerde ise bir çay bardağına yakın sperm gelebiliyor. kısacası çok parametreye bağlı bu olay.
arkadaş hayat kişini kendisine aittir tabiki de herkes istediğini yaşamakta serbesttir ama insan olarak bu kadar iğrenç değildik biz ya ağza yüze boşalmalar falan nedir ya.bunu yapanlar kendilerini aşağılanmış hissetmiyorlar mı hiç.bizim memleketten ne p*rno yıldızlarını ıskartaya çıkartacaklar varmış ya.
Cevap
19Cevap
bu arada onca mıkrobuda yalayıp yutmussun. işin ucuna senden oncekılerıde katman gerekıyordu bunu yaparken. bence cok yakında agzında dudaklarında ve cınsel bolgende kolay kolay gecmeyen yaralar ve soyulmalar baslayacaktır. ondan sonra yalayıp yutmayı her aklına gelen seyı dusunerek yalayıp yutarsın. bır gun gelır kocan olacak erkekle evlendıgınde agzını opmeyeceksındır umarım.
evet canım oyle olur. 2 cıye oral yap az geldıgını goreceksın
uzun sure yapmazsa daha cok gelir bu dogru evet:-) bide uzun sure yapilirsa yani erken bosalma olmazsa da cok gelir
Bana da şoyle guzel bir oral yapan bir kiz lazim 2 aydir biriktiriyorum spermlerimi.Dislerini kiracam onun:)
uzun süre boşalmadığından olur.
bir keresinde 15 gün boşalmamıştım. bir boşaldım kendimden korktum :) asfgshfagsh
Aynen öyle oluyor, üzerine bastın kaldır ayağını :) Bu arada yalayıp yutman çok itici yaa ..
aynı şeyi yaşadık sevgilimle.sevgilime alışınca bir de bekleyince uzun süre bir boşaldım öncekilere nazaran çok geldi zor yuttu hepsini midesi bulandı :D
peki bu soruyu yazarken senin aklındaki cevabı neydi
aynen öyle uzun zaman boşalmadıysa boşalması daha fazla olur. seviyormusun bunu yapmayı peki
Erkek arkadaşın mı, sevgilin bile değil durum çok vahim
evet uzun süre boşalmazsan çok gelebilir bide aşırı zevke geldiyse ondan da olabilir
evet perhiz yapmış demekki
evet çok gelir uzun süreden sonra
Aynen uzun süreden dolayı
evet canım sperm birikir
adam sana dayamış kudurtmuşun zilli
evet rengide başkadır sarımnsı oluyor
Muhtemelen öyleedir
afiyet olsun...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar