Dans eden kişi sizi tahrik eder mi ?
Hangi danslarda seksi kimliğe bürünür karşınızdaki.
Hangi danslarda seksi kimliğe bürünür karşınızdaki.
tahrik doğru kelime olmaz belki ama etkiler diyebilirim... özellikle bachata iki cinside çok etkileyen bir dans bence... linkteki dansı izlerseniz daha iyi anlayabilirsiniz...
link
katılıyorum.
bayanlara bu konuda hayranım.. lütfen herkes üzerine alınmasın ama kapı gıcırtısı duysalar duramıyorlar yerinde haa yakışmıyormu gerçekten çok yakışıyor.. olduğu yerde sallansa bile oynuyormuş gibi görünüyo.. tabikide bu işin dozunu kaçıranlar sözüme dahil değiller.. peki ben severimiyim evet severim izlemesini.. ileride bir sevdiğim kadın olursa türü mühim değil o dans etsin ben izlerim saatlerce onun her hareketi hepsi hoş gelir bana..
Cevap
24Cevap
evde elimizde şaraplar, tvde digitürkün şöminesi, careless whisper çalıyor. o an saksafon sesine uyup dans etmemek mümkün müdür? ben dansla tahrik olmam ama seksi bulurum.
tahrik unsuru olup bu isten para bile kzaniyorum sahnede :) evet kadin seyircilerim cok daha fazla :)
erkekler mümkünse diskoda barda oynamasınlar.. bence erkeğe yakışan efe havaları.. yoksa diğer türlüü maymun gibi oluyorlar...
az önceki linkteki bachatayı izledin mi ? ordaki erkek maymun gibi mi sence ...
evet hoş olur.
amsterdam'daki lap dance olayı dışında tahrik olmuorum
en iyi tahrik edici dans bence kucak dansı ve kesinlikle sonuc cok güzel bitiyo
Latin dansları tabikide. Çayda çıra oynayan bir hatun ne kadar tahrik edici olabilir ki? :)
Tango tabi ki o bacaktan tutuş yokmu pentili pentili (:
birde Samba (:
Hırçın bir şekilde yapılan Tanqoya hiçbirşey denk tutulamaz.
kadın elbette ama benim düşüncem hiçbir erkeğe yakısmıyor efe v.s oynamadıkça erkek dediğin ağar olur.
o anki ambians önemli...dans ile birlikte, müzik, aydınlatma, dans edenin kıyafeti, vs. kısacası olabilir tabii.
Gözlerimin içine bakarak ağır ağır salındığı herhangi bir dans olabilir.
bence erkeklere oyun havasında dans etmek yakısıyor..ama şu hareketli olanlardan.
clubbing ..clublarda yapılan dansların hepsi erotik..özgür ve neşeli..:)))
dansın adı tangoysa evet eder...ama oryantal kolbastı gibi yada çiftetellide asla tahrik olunmaz..:)
dans eden kişi beni tahrik eder çünkü fiziği iyidir:)
kucak dansı yaparsa olabilir..ama henüz kimse teşrif etmedi..:)
LAtin Americano dance :):)
MÜBAREK HERŞEY SİZE SEXİ GELİYOR ARKADAŞ BU NE YAW
apaçi dansına dayanamamm(:
Samba tahrik eder beni
etkilenmem..gülme krizine girebilirim
çok sıradan geliyor artık bana
salsa :)
Tango!
eder dayanamam
hayır
hayır etkilnmem pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?