Ben 24 yaşındayım eşim 30 yaşında. Evleneli 5 ay olucak. Ben kıpır kıpırım çocuksu davranabiliyorum, ona göre mal mal gelen şakalar yapiyormusum. Gelip gidip sırnaşıyorum, kalçamı ona sürtüyorum, elini alıp mememe götürüyorum, onu öpüp kaciyorum, yanağını yaliyorum, poposuna saplak atip, penisini avuclayip bisey olmamis gibi davranıyorum. Mesela yemek yerken agzimi acip ogutulmus yemek parçalarını ona gösteriyorum. Onun o suratini gorunce kahkaha atiyorum bazen dondurma yerken oral seks yapar gibi onu tahrik etmeye calisiyorum. Tüm yaptığım bu şeylere tepki vermemesi beni daha da eglendiriyor. Put gibi suratla bana bakiyor ve ben kahkaha atiyorum bu yuzden çok zevk aliyorum ama geçen gece bana salak salak davranma çok cocuksusun biraz olgun ol sapiklasma ahlaksiz davranışlar sergiliyorsun azdin mı kendine gel insan gibi davran gibi bisürü şey söyledi. Bana çok bağırdı. Daha önceleri hiç bir şey söylemezdi bana. Ben kendimi çok kötü hissettim. Dün geceden beri agliyorum. Yataktada yanima yanasmadi kendi tarafina döndü yattı. Akşam eve gelince napicam çok utanıyorum başımı yerden kaldiramam onun yaninda. Sizce kocam haklı mi? Böyle şeyler yapmaya son vermeli miyim? Bana yardım eder misiniz? (Kocam muhafazakâr veya dindar biri değil. Evliligimizde hiçbir problem yoktu dün geceye kadar)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel2
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler