18 ime gireli 2 ay oldu daha resit degilken eski sevgilimle bisiler oldu aramda bakireyim ama cok azdim mast beni tatmin etmiyor suanda asker sevgilim var ve bemden surekli foto istiyor azdiriyor ben bunu seviyorum eskiden cok utanirdim kendimi frenlemeye caliaiyoeum ama bir erkegin bana dokunmasini icime girmesini o kadar cok istiyoeumki fotolarmis sanal seksmis tatmin etmiyor beni😣 bulusunca bununla sevisicez 😋 onu cok istiyorum ama belli degil ne zaman gelecegi zinadanda korkuyorum gem utangac hem azgin olmak cok zor napicam ben ya😞 bu istegimi bastiramiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun istekli olman değil. Zaten isteksiz olsan sorun var demektir. Sorun isteği bastıramamak yani yoğun orgamz olamamak kısacası
Sadece 2dk içinse biraz ıslanıyorsun o kadar. Klasik mast yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beyinden gelen komutla mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim027 Yorumla
Soran+1 yılŞu oyuncaklarlamı yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılOyuncak değil
Evde kullanabileceğin aletler ve çok etkili bir teknik. İstersen burdan bir Öner’im olabilir ama seni uyarayım normal masttın en Az 5 katı zevk garantili
Soran+1 yılBurdan yaz o zaman
Cevap sahibi+1 yılZaten burdan yazacağım. Sen ne zannettin ki
Neyse önce mastta yapılan hatayı yazacağım
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılMastta yapılan hata nedir dersen
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var
Soran+1 yılOha be
Soran+1 yılOrgazm çok iğrenç bişi o zaman
Cevap sahibi+1 yılOrgazm ne biliyormusun
Mast en az 15 dk sürecek ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😄😄😄
Bu hazzı iliklerine kadar yaşayıp resmen deli olmak istiyorsan devamı yazayım barii
Soran+1 yılBen yeter deyince bırakmazsa ben ne anlarımki bundan
Cevap sahibi+1 yılBırakmayanca tam orgazp olup resmen üstünden kamyon geçmiş gibi oluyorsun😄😄 burdan bayaa bayan Önerilerim ile bunu sağladı
Soran+1 yılMesela ben sevgilimle diyelimki seviştik içimede girmedi nasıl mast yapacakki bana? Soruyorum söylemiyor ama içime gir diye yalvaracaksın ben bunu gelince uygulamalı göstercem dedi ben bilmeden nasıl izin veriyim ki😐
Cevap sahibi+1 yılBunu bende çok sağlıyorum. Ama erkeğin bayan ruhundan çok iyi anlaması lazım.
Cevap sahibi+1 yılSeni orgamz hazzını getirip tam olacakken birden durursa devam etmesi için ona yalvarırsın
Soran+1 yılAnlıyor ama bana söylemiyor ben meraktan öleyimmi😒 sadece kendini bana bırak diyor ya böylede olmazki benim bunu öğrenmem lazım
Soran+1 yılSonrada içime girer diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBence pek tecrübeli değil, bunu sağlayamaz
Cevap sahibi+1 yılAma sen bu masttı yapma konusunda ne diyorsun
Soran+1 yılPeki nasıl yapacak masturbasyonu? Şeyiylemi yapıyor😂 k. b cahilliğime ver benim ilk deneyim oalcakta
Soran+1 yılAçıkcası düşüncem
Cevap sahibi+1 yılSana anlatacağım İşte
Hangi Titreşim var pekii😄😄
Resmen deli olacaksın bana güven
Soran+1 yılYa öff sen benim sorumu cevaplasana😒
Cevap sahibi+1 yılTamam gizlicik zaten anlatamam lazım. Neyse epilatör var gibi yazıyorum😄😄😄 onun dışanda başka şeyde kullanabilirsin😄😄
Hemen anlatıyorum, okudukça sorunun cevabını da alacaksın😄😄😄
Soran+1 yılOk. Bye
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için epilatör kullanacağız.
Epilatörün uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Epilatöeü sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani epilatör vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim Gizlicik 😄😄😄
Soran+1 yılBir ara evde yalnız kalınca denerim
Cevap sahibi+1 yılEğer çözüm istersen dönersin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen üniversiteye gitme memleket yollu olduğunu duyar
06 Yorumla
Soran+1 yılYollu sensin
Cevap sahibi+1 yılBen kimseye foto atmadım opusmedim sevismedim canm. Sen simdeden böyleysen universitede vay haline
Soran+1 yılHe tabi tabi hem benim hayatım neden sana batıyor istediğim gibi yaşarım kimene
Cevap sahibi+1 yılO zamn niye yok zina yok utangaçlık var yok yanıyorum bilmem ne diye zirliyiorsun azgın bakire 😂
Zaten senin dinle alkan olduğunu sanmıyorum sen kötü bozulursun şu soylemlere bak ya duran nasıl duruyor lannn 25 yaşında eline erkek eli değmemiş kizlar var sen ergen ergen konusyurn burda
Soran+1 yılOk bye
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et çılgın bakire sonra ağlama
Hajhahqhahahavhauahavahsysg
Lan zinadan korkuyom diyon sanal yapmisin resim atmisin illaki dokunmasimi gerkiyor canli olmasini lazm bunlarda gunumuz teknolojisinin zinasi cicim hayrli olsun33 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan bakireligime bisi olmadi canim 😊 ailem bilmiyor sevgilim bilmiyor sıkintı yok
Soran+1 yılHayir sadece foto attim oyle cinsel icerikli konustuk biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipik ergen hareketleri pişmanım diyorsun sanal yapıyosun sevisecez diyosun kendini erkeklere sunmayı çok seviyorsan git eskort ol
06 Yorumla
Soran+1 yılEger olacak olsam niye burda soru acayim? Istersem sevisecek adammi yok bana?
Cevap sahibi+1 yıl18 yasinda yapmadign halt kalmamış
Soran+1 yılEn azindan sevismedim😂 seks yapmadim
Cevap sahibi+1 yılAma yapacagin o bunu sen kendinde dedin ailene yazık
Soran+1 yılOff klasik ergen sensin
Soran+1 yılHi hi oyle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
40Cevap
Isteği azaltmakla ilgili yazılar okuyabikirsin www.zehirliok.net sabırlar diliyorum kardeşime
00 Yorumlabasit bir bilinçaltı terapisiyle dengeye sokabilirsin bu arzularını
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Soran+1 yılFotolar beni azdiriyor bide sevgilim olacak o okuz😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu yüzden flört yanlış ve zararlı.
Evlilik yaşı ve sosyal yeterliliğine ulaşmadan flört edersen bu olur.
Sonrası vahim115 Yorumla- +1 yıl
Sen sanki bu durumları yaşamadın :)
Cevap sahibi+1 yıl@Barbarosersoy hayır yaşamadım. Ben 18 iken çocuk gibiydim sevgilim yoktu ve erkeklerden utanırdım. Üniversite bitince ilk sevgilim oldu
Soran+1 yılCok pismanim 😕
- +1 yıl
tabi tabi sanal da hiç yapmadım hiç tahrik olmadın o yaşlarda bende inandım sana :) korkma aynı mahallede oturmuyoruz yüz yüze gelmeyeceğiz az dürüst olun yeter :)
Cevap sahibi+1 yıl@Barbarosersoy dürüstüm ister inan ister inanma. Ben öyle şeyler de izlemezdim flört de etmezdim zaten kız lisesinde okudum. İnternetle de çok haşir neşir değildim. Rahat biri olmadığım için üniversitede bile erkekler bana yaklaşmaya çekinirdi laubali değildim.
- +1 yıl
Şimdi kaç yaşındasın bakiremisn hala yine o kafadamısn seninle evlenen erkek yandı öyleyse :/
Cevap sahibi+1 yılSoran arkadaşım yanlış yapıyorsun daha çok küçüksün. Evlenmeden yatarsan sonun iyi olmaz. Bunun hamileliği var, şantajı dedikodusu var, bekaret sorunu var, alışkanlığı var... var oğlu var.
bir bakmışsın adın çıkmış birçok kişiyle de yatmışsın belki hamilesin adam evlenemiyo.
Soran+1 yılDayanmaya calusicaz artik yapcak bisi yok 😞 olmadi bunla ayrilicam
Cevap sahibi+1 yılKendini böyle şeylere maruz bıraktığın için azıyorsun. Devamlı cinsellik konuşup cinsel içerikli fotolara filmlere bakıyorsun. Azman çok normal. Bunun sonu kötü.
Hiç böyle şeylere bulaşmasaydın senin gündemin farklı olurdu
Soran+1 yılDuzelme sansim yok mu
Cevap sahibi+1 yılKendini başka şeylerle meşgul etmelisin. İlgini çeken başka bir iş okul hobiler olmalı. Arkadaş çevren eğlencelerin başka çabaların olmalı.
Yaşıtların üniversite yarışında, meslek saygınlık ve para peşinde. Gezip tozuyorlar iş tecrübesi ediniyolar.
Senin yaşındaki bir tanıdık kız belçikaya gitti okumaya ve yazın belçika tarlalarında çilek toplayıp kendi parasıyla okuyor. Birçok yeri geziyor kaç tane dil öğrenmiş.
Sen bu gidişle ya adın çıkacak rezil olacan elden ele gezecen ya da erkenden evlenip evde çocuk bakıcan kocandan para istiycen.
Hayatını kendin seç
Soran+1 yılBen 19 yasimda gidicem universiteye
Cevap sahibi+1 yılYüksek puan alabilecek birikimin var mı? Bir anda olmuyo o puanlar
Soran+1 yılEvet kafamda bisiler var planliyim onum acik yani
Cevap sahibi+1 yılNe planlıyon?
+1 yılFarklı mastürbasyon teknikleri dene ya da erkek arkadaşının ve kendinin durabileceğine inanıyorsan sadece oral yapabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevismekten ileriye gitmicem diyor sen istesende ben yapmam dedi eski sevgilisiylede yapmis iradesine sahip cikabiliyor ben kendimden korkuyorum
- +1 yıl
Kendini nehre bırakırsan akıntıya kapılırsın ya da sadece ayaklarını sokarsın.
+1 yılZinadan korkuyorum dediğine göre inançlı bir kızsın
Tamam ihtiyaç ama günah olması bir yana
bir kere yapınca daha çok istersin sürekli
Bunu iyi düşün02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun 😐
- +1 yıl
Yani seni tanımıyorum ama yazdıklarına göre
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Farkli seyler dene. Mast yaparken daha cok zevk al dizginler seni doyurucu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sen değilsin böyle olan. Yine de sevgilin var. Ben napim peki? Hergün sayamadığım kez yalnız tatmin olmak çok sıkıntılı bişey yani..
06 Yorumla
Soran+1 yılIyide dokunamiyorumki
Cevap sahibi+1 yılAma dokunacak ihtimalin büyük. Sen yine içini söndürecen. Ben hep yangın modundayım. Yani Bnde öyle dokunma ihtimali de yok sevgilim olmadığı için.
Soran+1 yılSanal denesen
Cevap sahibi+1 yılSanal isteyen de yok ki. Bulamıyorum
Soran+1 yılBulursun
Cevap sahibi+1 yılHergün arıyorum bulamıyorum.
bastıramıyorsan sevgilin halledecek. bastırma. sevgilin düzenli yaparsa hiç sorunun kalmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılAma korkuyorum ben istemiyorum zina yapmamak icin direniyorum uff ya 😞
Soran+1 yılYa napicam ben ya😞
Soran+1 yılPki
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Askerlik mesleğim benin emin ol oda cok zor duruyordur askerdeyken azginlik tavan yapiyor :))
08 Yorumla
Soran+1 yılOndan cok ben azdim be😒
Soran+1 yılNasil dayaniyor ya 23 yasina kadar nasil dayandi ben haret ediyorum
Soran+1 yılPeki sana bir soru atsam? Bana yardimci olsan? Beni en iyi sen anlarsin diye dusunuyorum
Soran+1 yıl
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılisteğini bastıramazsın mast seni yetmez içine almadan rahat edemezsin isteğin çok fazla gayet normal bunu istemen
05 Yorumla
Soran+1 yılKurtulmam lazim bu durumdan
- +1 yıl
seks yapacaksın hoşuna giden güvendiğin biriyle korunarak dibine kadar yaşamalısın
Soran+1 yılSevgilime guveniyorum ama benimle evlenirmi bu icime dert oluyor
- +1 yıl
bu konuyu onunla konuşarak anlayabilirsin ne kadar ciddi ilişkiniz o önemli
Soran+1 yılSizce beni seviyor mudur? ↗ bunu okusan?
+1 yılbir kere tanrı diye bişi yok , bastırma özgür bırak ki fışlasın duvarlara 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılsenin işin çok kolay boşuna bekleme nezaman gelecek diye
02 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim sence?
- +1 yıl
sana sevgiliden daha çok sana bu heyecanı hazzı yaşatacak güvenebileceğin bir erkek lazım
aşk meşk değil zevkine sadece
+1 yılKendine hakim ol henüz sevgilin ne sevişmesi kendini elime sakla
012 Yorumla- +1 yıl
Eşine sakla
Soran+1 yılDayanamiyorum ama
Soran+1 yılHem bu sitedeki abazalar yuzunden fotolar falan beni iyice kotu ediyor onu birak sevgilimde foto istiyor azdiriyor
- +1 yıl
Sevgilin varken ona saygısızlık yapma bence bak bırdakileri önemseme
Soran+1 yılHayir bak birinin fotosuna bakmiyirum su anime seks fotolarini diyorum profil fotosu yapanlar var falan. Hem ben sevgilimden baskasina asla yan gozle bile bakmam
- +1 yıl
Sanal denedin mi en azından
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sevgilinle veya başkasıyla? Konuşmayla veya fotoğraf-videolu?
Soran+1 yılHepsi oldu mlsf
- +1 yıl
Az önce sde sevgilimden başka birine yan gözle bakmam diyordun yani şöyle düşünüyorsun sanırım en azından gerçeğini yapmadım
Soran+1 yılYa onlar sevgilimden onceydi
- +1 yıl
Hmm iyi o zaman artık sevgilini bekliyeceksin kendine hakim olamaya çalış😌
Cinsellik konusunda 409 cevap paylaştı. Her önüne gelenle yapilmaz cok guvenmen lazim pisman olabilirsin 5 dklik zevk icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişme hızını alamazsın gider bakirelik
Bu fotoğraflarda ayrılınca başına bela olabilir ve sevişmek de zina06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanzikli su ile mastürbasyon yap
Cevap sahibi+1 yılBu arada işini biliyorsun göğüs ve vajina fotoğrafları atmışsın şöyle bir kız denk gelmedi
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılCidden biliyorsun işini
Soran+1 yılAma ben zevk almıyorum böyle
Cevap sahibi+1 yılBir oyuncak al anal mastürbasyon yap
Zina yapma bu sevişmede hızı alamazsın zevke gelince
Mastla sanalla durdurmayi calis simdilik egrr olkuyorsa bulusalim:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana saglam bir penis lazim surekli icinde kalsa rahatlarsin belki
00 Yorumla
+1 yılbastırmaya çalış. mast ile devam et. sabret.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılokurken ben bile gaza geldim durduk yere.
05 Yorumla
Soran+1 yılSebep 😂
- +1 yıl
yokluktan galiba, bir an gidip bir askerle sevişicem diye tırstım :)
Soran+1 yılHaha sana noluyor be 😂 o benim
- +1 yıl
mümkünse sende kalsın zaten kendi pipimle zor başa çıkıyorum
Soran+1 yılAhaha tamam 😂
+1 yılBaşka biriyle sanal yap macera olsun :)
06 Yorumla
Soran+1 yılTatmin olmuyorum
Soran+1 yılSirf biriyle bunun yuzunden evlensem haytim kararacak evlenmedende yapsam zinq olacak 😞
- +1 yıl
16 yaşımda 19 yasında bakire olmayan komşu kızı vardı çok azgındı beni kendi evinde odasında benimde azdırdı sevişti benle herşeyi o yaptı sonra üstüme çıktı oturdu inanılmaz zevk aldım 15 dk sonra boşalacam dedim kalktı boşaldım sonra tekrar yaptı öğretmen gibiydi bana herşeyi öğretti İlk ilişkim 16 yaşında komşu abla vardı 19 yasında onunla yaşadım daha sonra beş tane sevgilim oldu hepsiyle seks yaptım 27 yaşımdayım 11 yıldır seks yapıyorum şimdiye kadar 12 kadınla yaptım oldukça seks konusunda tecrübeli biri oldum
- +1 yıl
Öyle deneyinliyimki bekaretine zarar vermeden sana öyle bir mast tekniği vereceğim zevkten uçacaksın :)
Soran+1 yıl@BildiginErkek aptal? Rahatsiz olduysan sorumdan cikabikirsin hadi nars
- +1 yıl
Bişey demedin istemiyormusn tatmin olmak soda şişesi tekniğini verecektim :/
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFoto gondeme basina bela olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYuzum gorunmuyorki
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder senin numarandan geldigi belli sonucta. cok azmissa internetten baksin
Riske girmeyin
Bana takıl hayatını yaşa 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona fotoğraf attıgında yüzün görünüyormuydu peki
016 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılHic birinde gorunmuyor sadece gosgus vajina atiyorum
Cevap sahibi+1 yılAl bakalım sesli cevap verdim 😀 düşündüğüm gibi mi
https://vocaroo.com/i/s1h4toW3waba
Soran+1 yılVermedim
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılZinadan korkuyorum yoksa o dünden razı yapmaya
Cevap sahibi+1 yılPeki evlilikle ilgili konuşuyormsnz hiç
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılÇok erken
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDinle
Soran+1 yıl23 yaşında
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDinle. .
Soran+1 yılSanane desem😂
Cevap sahibi+1 yıl😀😀şaşırmadım sadece bir teklif
Bende bastıramıyorum 😏
00 Yorumla
+1 yılNamaz kıl geçer.
10 YorumlaBak burda bir suru erkek va sec beyen bir lira
00 Yorumlaver kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal oyuncak dene sen
00 Yorumlaboşalt kendini
07 Yorumla
Soran+1 yılMast zevk vermiyor erken bosaliyorum
Soran+1 yılNe demeliyim? Bana ne onerirsin?
Soran+1 yılO zaman bisver
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin gelene kadar ben tatmin edeyim seni
00 Yorumla
+1 yılFoto gönderdin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çıplak foto mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nerdensin?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacan?
Cevap sahibi+1 yıldertleşiriz aynı şehirdeysek. benim de sorunlarım var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltına yat
01 Yorumla
Soran+1 yılZinadan korkuyorm iste
+1 yılSanal sekle uçarsınn
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim fayda etmiyor biri dokunmadan zevk alamiyorum
- +1 yıl
Farklı yöntemim var
Soran+1 yılAnlat
+1 yılÇok mu isteklisin
00 Yorumla
+1 yılGizlisin
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldayan dayan
00 Yorumla Cinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Zinacılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözüm buldun mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi