2 kadin bir erkek fantazim var evet
2erkek bir kadin fantazim var evet
iki kadini sevisirken izlemek veya kadin kadina sevisme fantazim var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bir zamanlar arap ülkelerinin birinde iki kadınla yaşadım bunu. farklı bir duygu. alışık olmadığımız bir şey. aslında ben utandım ama kadınlar utanmıyordu.
ilginc
aslında tesadüfen iğne deliği oldu ya da bilinçli yaptılar bilmiyorum.
biri benim sevgilimdi. uzun yıllar arap ülkelerinde projeler yaptım. sevgilimin olduğu değil de başka şehirde proje aldım. bunu aradım. o da başkente gidip ameliyat olmuş. fıtık ameliyatı. dedim ki ben başka şehirdeyim gelebilirmisin o da evet gelirim ama tek değilim kız arkadaşım var dedi. tamam bize sorun değil gelsin. koca villa istediği odada kalsın dedim.
geldiler. içecek olarak viski istediler. neyse duş aldık hepimiz teker tekrr. zaten ortalık yanıyor. sonra üst kata çıktık sevgilimle seviştik. o ameliyatlı olunca korktu ilkin. sorun değil sakin yaşarız dedim. 2 kez onu boşalttım. sonra aşağı indik içmeye devam ettik. aşağıda da 4 oda var. sevgilim kudurdu hadi bir daha dedi tamam dedim. içeri girdik sevişirken arkadaşı da içeri girmiş ben fark etmedim. ben sırt üstü yatıyordum. sevgilim yüzüme oturdu. aaaa bir baktım biri benimkini yalıyor. derken olaylar öyle gelişti.
sabah 9 a kadar bırakmadılar. ve ben bu olay üstüne 15 gün ilişki yaşamadım. derisi kavlamıştı
2 kadın bir erkek istiyorum. Sonra ben dinlenirken onlar karşımda sevişmeye devam etsin.
vayyy
Lan ayı prensesi 😂 sapıksan git ötede sapıklık yap. Çoluk çocuk var burda
Böyle bir fantezim yok. Soru başlığını okurken beynim yandı
Cevap
21Cevap
Whatsapp dahil tüm gruplara karşıyım bana ters ne olcaksa iki kişi arasında olacak
ask yoksa dami karsisin sadece cinsel olsa
Ona hepten karşıyım cinsellik aşkla yapılırsa güzel sadece orgazm için sağ elimde yetiyor
bravo :) <3
diger bir soru sorcam orda seni kesinlikle görmek istiyom soru hakkim nezaman bilmiyom
Denk gelirsem yorum yazarım
peki :)
2 kadın 1 erkek ve 2 erkek bir kadın yaşadım. Erkek sayısı artınca kadın daha çok zevk alıyor.
hmm kisiye bagli dominant bir kadinin hosuna gitcegni sanmam
2 kadın 1 erkek fantazisini yapmayı isterdim ama öyle birilerine rastlamadım maalesef. Ben kendim bulutların üzerine çıkarken onlarıda yanıma almayı isterdim. Senin böyle bir durumun oldu mu acaba? Bende onu merak ediyorum!
Üçü de harika. Sadece mfm üçlü seksi yaşadım. ffm üçlü seks yapmayı ve iki kadını izlemeyi de istiyorum. Değişmeli mmff dörtlü de olabilir.
Benim 2 erkek 1 kadın olmasını istiyorum kadını tost yapmak isterim
Gurup ve eşcinsel harıcı tum deneyımım oldu. Fantazi olarak 2 kadın ve ben olabılır hatta 3 kadın
Biri kucamda zıplasin diğeri ağzıma oturup yalatsin vajinası harika pozisyon
İki kadın bir erkek, birinin ićindeyken diğeri kökünü ve topları yalamalı
Sadece fantazi bu zaten...
2 kadın 1 erkek fantazisi çok iyi arkadaşlar deneyin
Ben yapdım güzel oluyo
hangisini yaptin
iyyy
neden yorucuydu?
merak ediyom iki kadin bir erkek nasil ama takip atmiyom kimseye
2 kadınla sevişmek fantazim var.
En iyisi lezleri izlemek
Genelde fazlası ile yaptığım bir şeydir.
söylediklerinin hepsi ve daha fazlası var.
Burda ortalık birazdan karışacak tedbir alın
neden
haha evet :)
Hayır yok
2 kadın yorucu oluyor
Yok öyle seylerim
Öylesi çok
hepsi var
Izleme olabilir
hepsi
:(
Maalsef