Dayımın arkadaşının kızıyla yazlıktayız bana dedi kardeşimide alayım dışarı çıkalım havuzun kenarında oturalım diye bende tamam inelim dedim, neyse saat 12 falan kardeşinin eline bozuk para verdi karşıdaki markete git kendine bişeler al dedi, salıncakta oturuyoruz, sen çok yakışıklı olmuşsun yaaaa dedi aynen böyle dedi sonra yaklaştı elimi tutup öptü bende doğal olarak karşılık verdim 😂 5 dk boyunca öpüşmüştük 😘
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızın biriyle bir yerlerde ilk kez görüşmüştük, yaşım 19 falandı, o da sanırım benim yaşımdaydı, sonra yürürken birden beni çekiştirip götürdüğünü farkettim, ben de gittim, kenara geldiğimizde durup bana baktı, ben de baktım, hiç beklemiyordum ki, kendini kaybetmiş olarak beni öpmeye başladı, ne olduğunu anlamamıştım. Sorduğum da cevapta vermedi. Daha sonra hiç görüşmedik, orada son buldu.
Yaş 12 felan haliyle çokta anlamam opusmekten ve o tarz şeyler de hissetmem birgun arkadaşla oturuyoruz cips kola falan hep yapardık birden böyle gözlerime uzun uzun baktı opuverdi :d şaşırdım sonra garip bir şekilde gülmeye başladık bundan 1-2 hafta sonra da seni seviyorm demişti çocukluk iste
Bir gün yolda bir arkadaşımla yürüyodum karşımızda bize doğru yürüyen biri var baktık arkadşımın annesi nasılsınız falan filan derken el sıkışıp öpelim birbirimizi derken o yanak senin bu yanak benim git gel dudağından öptüm kadını
En İyi Cevaplar