Sevgilimle birlikte oldum....

Hemen seni kullaniyo ayril falan demeyin.8 sene once asik oldum ben ona.Once platonikti.Sonra o da beni sevmeye basladi.Ama biturlu acilamadik birbirimize.Sonrada askerlikti,universiteydi derken zaman geldi gecti.Hic gorusmuyoduk ama ben onu unutamadim.6 ay once karsilastik.Konustuk biraz.Facede ekledi.Cikmaya basladik.Onceleri hic opusmuyoduk bile.Ama dusunuyorumda ya birimize bisey olursa.Ya hic evlenemezsek.O kadar cok seviyoruzki birbirimizi.Bunlari sevdigimle yasamicaksam kimle yasicam?Ve bugun benim istegimle birlikte olduk.Once o istemedi tabi.Inanamadi.Cunki benden boyle biseyi beklemiyodu.Ben bile beklemiyodum.Eskiden o kadar karsiydimki evlenmeden iliskiye girmeye.Hatta opusmeye bile karsiydim.Seviyosa evlenmemizi bekler,beklemezse sevmiyodur diye dusunurdum.Ama simdi anladim ne kadar yanlis bisey dusundugumu.Evlenmeden once bidaha iliskiye girmicez.Sadece ilkimi onunla yasamak istedigim icin yaptim bunu.Siz ne dusunuyosunuz bu konuda?Benimle ayni fikirde olan varmi?Yoksa kendinizi evliligemi sakliyosunuz?
Sevgilimle birlikte oldum....