Realistik manken aldım?

Başlıkta olduğu gibi 22 yaşındayım zina olayına takıldığım için böyle birşey yaptım. Bazen istekler dayanılmaz hale geliyor ilk başta şişme bebek almıştım 1 haftada patladı şimdi özel gerçek realistik manken aldım kendi evim olduğu için saklamak çok sıkıntı olmuyor 15 bin tl para verdim basit balon gibi değil bildiğin insan gibi salaklık yapmışsın diyenler olucak ama yapıcak birşey yok çeşit çeşit kıyafetler aldım canım ne isterse o gün aklıma gelen ya da dışarıda gördüğüm ve cekici gelmiş olan herhangi birşey de olabilr neyse alıp giydiriyorum gerçek bir kızdan daha çok kıyafeti oldu bağımlılık yapacak ve evlilikten vazgeçirecek diye korkuyorum 1 tane daha almak istiyorum ikili nasıl olucak diye merak ediyorum sanırım da alıcam özel isteğe göre yaptıracam onu tam istediğim gibi olsun paranın önemi yok gitsin tamamen hormonların etkisi napayım yaptıktan sonra pişman oluyorum ama 2 gün sonra nerde benim bebeğim arayışına giriyorum. Sorum şu ne olacak böyle nereye kadar devam eder sizce abartıyor muyum?
Realistik manken aldım?