Sürekli oral sürekli bıktım.

. sevgilimin doymaz bilmez bir cinsellik arzusu var penisimi hissetmiyorum saatlerce oral seks yapıyor birgün cansu senmi beni sikiyosun benmi dedim sonra bu oral sevdasını braktı.ama onun üzüldügünü biliyordum onun üzülmesini istemedigim için orale devam ettik eminmiisn dedi tamam sen iste yterki dedim sonra yavaş biraz yavaş dedim v bölgemi kanattı oralden artık tek kelimeyle igreniyordum zor sabrediyordum tramva dan sonra benimle yalvar yakar seks yapan cansu artık her gün istiyordu anal istese tamam oral sonra cansu kardeşine gidecekti kardeşi İzmir deydi 2 gün orda kalacaktı bizde İstanbul daydık eski sevgilim geldi dertleşecektik eski sevgilim birden elini penisime attı dudaklarıma yapışstı sonra odaya giderken pantolonunu çıkardım kendi pantolonumuda , klot zaten yırtılacaktı çıkardım 1 kez giridim kendi kendime dur dedim ama sanki vücüdümu ben değil penisim yönetiyordu 2 ve 3 4 derken ogün eski sevgilimle yattım uyandıgımda eski sevgilim zor yürüyordu çok canının ynadıgını felan vızırdıyordu ban görüşürüz sevgilim dedi bende ne oluyoruz dedim yüzü asık bir şekilde gitti sonra bir akşam cansuyla yemek yerken bana bir video geldi telefona fotograflar felan çok korktum cansuya belli etmedim nerden dedi bende tatil şirketi kampanya felan dedim sonra gece yine meesaj geldi cansu uyanmasın diye ebbebyin banyosuna girip suyu açtım o aradada şantajcı eski sevgilimle mesajlaşıyorduk eger cansuya soguk davranmazsam ve o istediginde onunla olmazzsam kayıtları cansuya gönderecegini söyledi o an ona yalvardım nekadar para isterse verecektim ama onun da ailesi varlıklıydı parayı kabul etmedi cansuyla cinsel birliktelik yaşamamıda söyledi evde gözleri varmış evin heryerini aradım gizli kamera felanda bulamadım sonra cansu yla hiç seks yapamadım anal olsun dediginde bile kabul edemedim bu şekilde 1 ay cansu idare etmişti ama sonunda oda bkıtı soguk davranmamdan sonra kendi kendime şöyle dedim bu oyunu nasıl devam ettirebilirimki cansuya söyemeli miyim ?,tepkisi ne olur?.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yorum değil tavsiye
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar okuyunca senaryo gibi gelebilir ama yemin ederim ki gerçek o yüzden biraz insansı yorumlar yapın . elinizi kalbinize koyun .
Güncellemeler
+1 yıl
saolun arkadaşlar onca kütük cevap içinden birini seçtim görelim sizin hayatınızda daha c ille başlamış şeylez 1 ,2 en azından insan gibi 1 yorum geldi
Sürekli oral sürekli bıktım.