Devrik olmuş düzeltim:)
Oral seks sırasında ısırmaktan ya da ısırılmaktan korktunuz mu hiç?
Devrik olmuş düzeltim:)
giciklik olsun diye yapa bilirsin :P ama hafif bi sekilde (biliyorum hafifte olsa cok aciyor ama, dayanin artik) sonra ayyy kiyamam diye öpü verirsiniz :)) i$e devammm sorun yokkk :)
he i$te bende onu demek istedim :)) ama ben önce aci sonra zevk vermekten ho$laniyorum o yüzden :)) oral yaparken, sevgilim bazi zamanlarda heleki sinirli halimde cok korkuyor :)) zavvalli :)) kiyamam diyorumm :) yine yapiyorum, elimde degil :D agzimdaaa :P
kesinlikle :))
Isırmasından zevk alırım. :)
Bahçe makası ile kesmeyi düşündüm.
vahşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok daha neler yu
benim ısırılmaktan korktuğum oldu :):) tehlikeli bi durum :)
ne bu abi pitbullmu ısıracak yapmazlar heralde o kadar :S
Cevap
8Cevap
hiç denemedim ama alttaki cevizlerin yerlerini değiştirmeye çalışmıştım eşim çığlık atınca acıtan bişi olduğunu anladım :)
öğrenmiş oldum :D
stres topu gibi oynamak istedim yumuşak ya çok hoşuma gitti
:-)
sendemi
ısırmak arada aklımdan gecmedi değil ama çok acır ve refleks olarak tekme yiyebilirm o sırada o yuzden yapmadım yapmam. :D
akıllıca bu yolda devam tatlım ;)
Isırılması kadar berbat bi duygu yok, diş izleri iki gün kalmıştı :S
ayy neden koparayım ki ben onu..kime ne zararı var zavallının..
dişlemek aklımdan geçti ama acır diye yapmadım.
zavallının ısırılmaktan canı çıktı,herseferindede öptüm geçti geçti demesi yokmu deli ediyor beni,çok orardığı olmuştur ,en sonunda koparıcam kilitini
barda tanıstıgım bı kız asırı alkolluyken barın tuvaletınde ısırmıstı ve 15 gun mosmor kalmisti.kızın azını burnunu kırıcaktım acıdan gerçekten çok yandıı.sonra intikam olsun die azına yüzüne nerdeyse yarım kavanoz boşalmışttım:D
Yok hiç korkmadım.
1. Kıyamaz.
2. Isırsada dişleri kırılabilir.
suraya bak ne zurna calan varmısda haberimiz yokk ...
evet olmuştu ama güzeldi sorun olmadı korku birazcık oldu olmadı desem yalan olur.. :)
aman kızlar ısırmayın en önemli yer :D
Korkunc
kıyamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar