Bu kitabı okumuş olanınız var mı?
Bu tarz bir şeye şahit olmuş, duymuş olanınız var mı ve tutumunuz nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ülkemizde genelde rastlanan ve gizli yaşanan kardeşler arası ensestir. ebeveyn ve çocuklar arası olan daha az sayıdadır.
ebeveyn ve çocuklar arası ensest bir sapıklıktır savunulacak hiç bir tarafı yoktur.
kardeşler arası yaşanan ise pervasız ailelerde görülür. çocukların eğitim ve gelişiminde pervasız davranır kontrolsüz yaşarlar. çocuktur bir şey olmaz mantığı ile çocukların yanında rahat soyunup giyinirler. kardeşler birbirinin yanında soyunur giyinir. ama çocuk her zaman çocuk kalmaz. zamanla cinselliği de geliştiği için sinsice ensest gelişir. ilk andaki kardeş sevgisi cinsellikle birlikte hissedilmeye başlanır. farkına bile varmazlar. çocuk önce merakten gözlem yapar. sonra dokunmalar başlar. sonra heyecan verici olduğunu hissederler. böyle devam eder ve en sonunda ensest yaşanır. burada günahkar ebeveynlerdir.
çocuk 3 yaşını geçtikten sonra yanında soyunup giyinilmemeli. banyo tuvaletlerin anahtar delikleri kapanmalı. çocuğa çok iyi bir ahlak verilmelidir.
bazı yerlede de kültürel bir sorundur. kültürün zorlaması ile ensest yaşanır.
yakın zamanda şikayetler üzerine doğuda bir şehrimizde araştırma yapıldı. her 5 evden birinde ensest yaşandığı tespit edildi. hikayelerden biri şu. kızı evlendiriyorlar. kız gebe kalmıyor. damat kızı geri getirip atmasın diye kızın kardeşi ile kızı ilişkiye sokuyorlar. hamile kalsın da kızı geri babasının evine getirmesinler diye. kız hamile kalınca da damat kendi çocuğu sanıyor. bu da kültürel saçmalıkların yaşattığı ensestir.
Zorla olanlara karşı hepimizin fikri ayni tepkimiz de. Ama bir de isin karsilikli olan tarafı var yargilamama taraftari oldugum kisim da bu tarafı.
Karşılıklı olmasının bir önemi yok bana kalırsa. Onun karşılıklı olduğu da ne malum?
O yaşa kadar doğrunun yanlışın ne olduğu öğretilmediği insanların seçimi değil bir kişinin seçimi. 4 yaşındaki çocuğun istemesi 12 yaşındaki çocuğun istemesi bir şeyi değiştirmiyor. İstismar istismardır
Küçük yaslari kast etmiyorum, lise çağı ve sonrasini kast ediyorum. Kesin olarak karşılıklı olduğu bilinen durumları soyluyorum ayrica. Ensesti ayip suç kılan insanlarin gözünde bunun ensest olduğunun bilinmesidir. Şöyle düşün bir kiz ve erkek aslında kardeş ama küçükken ayri dusmusler baska ailelere verilmis filan ve bunu bilmiyorlar daha sonrasinda tesadüf tanışıp birbirlerini sevip birlikte olabilir evlenebilirler. Bu suç mudur bu da ensest sonuçta ama ensest olduklarını bilmiyorlar. Bundan bahsediyorum.
Ki en baştan zorla olan istismar olabilecekleri kast etmediğimi söyledim. Bunlar hakkında neler düşündüğümü küfürle ifade etmem gerekir ki bu da sansurlenir. Bu tip insanlara.
Babam tarafından tacize uğradım. Senelerce susmak zorunda kaldım
Sonunda kurtulabildiniz mi?
Çok üzüldüm
@can3483 Videoyu izlersen anlarsın. Sayısının ne kadar çok olduğunu anlatıyor kitabın yazarı. Baba , anne, dayı , amca, kardeş...
@can3483 yalan borcum mu var sana
Evlilik yaparak kurtuldum
Atabildiniz mi üzerinizden?
Neyse hatırlatmayayım şimdi. Çok sevindim kurtulmuş olmanıza umarım şimdi güzel bir hayatınız vardır
Yağmurdan kaçtım doluya tutuldum. Mutlu değilim. Biraz olsun attım. Ama erkeklere inancımı kaybettim
Keşke evliliğiniz güzel olsaydı, ama kurtuluş için evlenmişseniz vesaire de öyle olabiliyor.
Bir insan bir insana neden bunu yapar hiç anlamıyorum
O ortamdan kaçmak için evlendim
Şu anki eşiniz biliyor mu durumu?
Okula devam edebildiniz mi?
Biliyor. Devam edemedim
@can3483 amin. Gizli gizli banyo yaparken izlediğini öğrendim. Zaten eliyle defalarca taciz etti. Keşke herkes düzgün olsaydı
@can3483 teşekkürler ama daha fazla bu konuda konuşup kötü olmak istemiyorum
@can3483 Allah onu bildiği gibi etsin
@can3483 o da bir hayvan adeta. Sinirlenince üstüme yürüyor. Nefret ettim erkeklerden
@can3483 bu konuda konuşmak istemiyorum ama
@can3483 ne konuşağız peki
Cevap
9Cevap
İnsanlar yasak olani sever yapisinda var zinada öyle dine karşı gelmek büyüklere alimlere laf etmek devlet yöneticilerini aşağılamak kutsal şeylere dil uzatmak kuran varken gidip tahrip edilmiş şeyleri okumak bu dünyadaki en büyük yaratık insanlardir
+1 kesinlikle
Teşekkürler :)
millet yokluktan nelere saracak acaba daha
Ya kuzenle vs olurdu kardeş kardeşe ne ya
Anne, babaların istismarı da oluyormuş ki ben en çok kızını bodruma kitleyip 10-15 yıl birlikte olmaya zorlayan kişiye öfkelenmiştim. Dışarıyla bir ilişiğin yok sürekli bir bodrum katındasın yanında bir wc ve yatak o kadar
Duydun onu hatta yabancı ülkede kızını öldü diyip kaç yıl aşşada teccavüxe ugratmış 2-3 tanede çocugu olmuş 😒
Evet, aynı haber sanırım üzerine 2-3 tane film yapıldı
Bilmiyorum ama bence sende çok okuyup izleme etkilenebilirsin
İğrenç ya Allah korusun
Sapıklık, hastalık, iğrençlik ne dersen de artık
İğrençlik. Pislik!
Kesinlikle
İğrençlik sapıklık pislik
bana cok ters
şerefsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar