Bunu erkekler için söylüyorum ön sevişmeyi kısa tutmayın mümkün oldukça heyecanı arttırarak sevişin. Partnerinizle yatakta ne kadar uyumlu olduğunuzu sevişerek öğrenin.
Utanmayın normal davranın
İstekli olun, utanmayın, rahat davranın utangaçlık cinsel ilişkiyi öldürür. Ona heyecan verin, kendinizi seks esnasında özgür bırakın, kasmayın, kadınların yatakta başarısız olma sebeplerinden birisi utanması aklınızdan her şeyi çıkarın sadece o anı yaşayın..
Ona güzel sözler söyleyin
Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır. Onun ruhunu okşayın güzel sözler söyleyerek baştan çıkartın. Örneğin ( Seni hissetmek istiyorum, sana dayanamıyorum, sana doyamıyorum)
Partnerinizin rehberi olun
Önce onu çok iyi keşfedin, seks sırasında neler istediğini öğrenin, nasıl bir zevk sahibi olduğunu bilin en zayıf noktalarını inceleyin, daha sonra bildiğiniz yoldan gidin. Zevk alınan hassas bölgelerin şehveti göklere uçurduğunu unutmayın. Onun hassas bölgelerine yoğunlaşın.
Fantazi anlayışınız olsun,
Uzmanlar tarafından onaylanmış cinsel hayatınızı renklendirmek için seks oyuncakları kullana bilirsiniz onlar bence kesinlikle cinsel hayatınızı hareketlendirmek için yaratılmış. Bunu tutku haline getirmekte fayda var. Daha çok bu konuda hayal gücünüzü kullanın şöyle olsa nasıl olur diye düşünün. Örneğin giyim, seks aksesuarları.. Birlikte İnternet üzerinden zevkinize göre spariş verebilirsiniz denemekten ne çıkar seks hayatınız rengarenk olacak bu sizin elinizde..
Onu arzuladığınızı belli edin
Bakışların cinsel istek uyarıcı olduğunu düşünüyorum. Bakışlarınızı kullanın erkeğinizin kalp ritmiyle oynayın. Gözlerine odaklanarak buğulu kısık bakışlarla onu etkileyin. Ses tonunuzu değiştirerek konuşun ciddi olun,
Kokunuzla etkileyin
İç gıdıklayıcı baştan çıkarıcı parfümün gücünü görmek ister misiniz? O zaman cinsel istek uyarıcı parfümleri keşfedin ve ne kadar etkili olduğunu görün. Erkeğiniz sizin ten kokunuzdan asla vazgeçemez ama farklılık yaratmaktan bir şey çıkmaz. ( Duştan sonra nabız bölgelerine sık ) İşte şimdi içindeki seks tanrıcasını yatakta ortaya çıkarın..
Farklılık
Sürekli yatakta sevişmeyin, yatak dışı farklı pozisyonlar deneyin. Yine bunları uygularken hayal gücünüzü kullanın iletişim halinde olun ne istediğinizi bilin partnerinizin aklını okuyun.
Ona kızmayın
Yadırgamadan önce partnerinizi dinleyin herkes buna karşı çıkacak bilirim ama önce eşinizi dinleyin ne istediğini sorun, p*rno film izlerken ne hissettiğini sorun, çünkü bazı insanlar gerçekten bağımlısı ve sekste aldığı zevkten daha fazlasını izlerken alıyor. Peki birlikte p*rno film izlemek seksten önce yanlış mı olur bence olmaz sonuçta zevk meselesi fantazi konusunda anlayışlı bir partneriniz olursa bu sorun ortadan kalkar. p*rno film izlemek cinsel hayatınıza renk katıyorsa izlemenizde hiç bir sakınca yoktur uzmanlar tarafından söylenilen budur. Aksine cinsel hayatınız çok daha iyi olabilir.
Çok güzel yazmışsın :) Bana en tuhaf gelen de utanma meselesi, bir insanın karşısında çırılçıplak kaldıysan eğer utanma duygunu da rafa kaldırman gerek o an. Ve iletişimsizlik, partnerler birbirlerinden istediklerini açık bir şekilde söylemeliler birbirlerine.
Evet kadına ''Sen benim seks tanrıçamsın bende senin seks kölenim tüm hayal ettiğin ve arzu ettiklerini yaşayalım iste ne istersen iste ''diyerek kadını çoşku yoluna sokmak seksin büyüsünü arttırır.. Görmemiş gibi birden kadına çullanmak seksin içine eder.
Çok tatlı sıkmayan abartmayan iç gıcıklayan, ciddi konulara yormadan el atan bir yazı olmuş ve her kesin anlayabileceği kadar da net bir dil kullanmışsın. Evet ben beğendim ve her kelimesine harfine imzamı atarım. eline, yüreğine sağlık ve yaşın gereği bunların farkında olmanda ayrıca çok daha da güzel. Seninle olmayı kim istemez ki?
Kızlar şimdi benceyi okudu içlerinde dünya kadar hayaller kurdular evlendiklerinde eşleri ile yapacaklarını yaramazlıkları kurguladılar ama canlarım evleneceğiniz kişi böyle olacağından pek hayal kurmayın yanı 😂😛
Başarılı bir yazı olmuş. Bana en saçması utanmak ve konuşamamak geliyor, karşısında çırılçıplak kaldığın insanın daha nesinden utanıyorsun ki. Ama sanırım bu utangaçlık başlangıçta bende de olacak gibi, zamanla aşılır :D
Sanırım benim tatlı dilim güzel kokudan etkilenişim fantazim ve önsevişmem güzel gibi ve bir kadının erkeginin vucudunda olmasını istemesi kadar zevkli güzel paylaşım tavsiye ala bilirm önemli olan tek olmak!!!
Dediklerinin hepsini yapıyorum ama isteksiz eş vakasındayım ne yaparsam yapim hep isteksiz bir posta yapıyorum bidaha yapcam ilk sözü genemi yapcan yetmedimi? Yaptın ya falan bende çıldırmalar başlıyo
En İyi Cevaplar