İspanyol Erkekleri
Elbette hepsi bu kadar yakışıklı olmasa da, genel özellik olarak esmer ve sıcakkanlı olduklarını söyleyebiliriz.Tip ve huy bakımından, yakışıklı ve kaliteli Türk erkeklerimize benzediğini söyleyebiliriz. Ama bu bencem farklarını ortaya koymak için yazıldı.Lütfen kimse alınmasın :))
Mükemmel dans ederler. Çok tutkuludurlar.
Eeee İspanyol erkeği sonuçta. Zaten genlerden gelen bir durum var ama ruhları da çok kıvrak. Ben sokaklarda yürürken aniden müziğin sesini duyup hemen dans edenlerine çok rastladım. Sürekli bir parti havasında olup dünyayı takmayan bu hallerini gerçekten seviyorum.
Tango , flamenko gibi danslara sahip bu ülkede , İspanyol ateşiyle yanabilirsiniz.

Güzel yemekler yaparlar.

Zaten Türk aile yapısı gibi değil İspanya erkekleri yetiştirilme tarzları. Mutfak işlerinin cinsiyeti yok onlarda. Temizlikte de, yemekte de, bulaşık yıkamada da yer alırlar. Leziz yemeklerin ve içkilerin ülkesi olan İspanya'da erkekler yemek konusunda marifetlidirler. En azından bir 'tortilla' olsun yaparlar. Yanına da sundukları ' sangria' ları ile yarış bile yaparlar hatta.
Sekste çok iyiler, çok!
İspanyol erkekler, gerçekten uzmanlar bu konuda. Boyuydu, kalınlığıydı takıntıları yok zaten. Sevişiyorlar mı dans mı ediyorlar anlamazsınız bile. Öylesine kıvrak ve romantik sevişirler ki , partnerlerini mutsuz etme ihtimalleri yok denecek kadar az. Ve en önemlisi yatakta bencil değiller. Çünkü gerçekten kadın sevmek nedir çözmüşler. Kadınlara duydukları aşk ve ihtiras, onlara duyduğumuz sevgiyi sürekli artırmakta.
Veeee çok iyi öpüşürler. Uçururlar, o ayaklar yerden kesilecek önce arkadaş :))

Çok eğlenceliler
Bir ortamda onlarla olmaktan gerçekten keyif alırsınız. Çünkü eğlenme tanımı onlar için gerçekten farklıdır ve sıkıcı bir anda bile sizi mutlu etmeyi başarırlar. İspanyol erkek için sevdiği kadın bambaşka bir tutku ve aşktır. Hele ki siz sevdiği kadınsanız, size kendinizi dünyayanın merkezinde hissettirmekte çok başarılıdırlar.
Bütün bunları hissetmemi sağlayan ve bana yaşatan canım sevgilim Alejandro ' ya sevgileri bir borç bilirim.Malesef bunları anlayabilecek kadar Türkçe'si gelişmedi henüz :)
Bitirirken , kimsenin alınmasını , kırılmasını istemediğimi belirtmek isterim. Dediğim gibi Türk erkeklerini de çok seviyoruz. Onlar ruhumuzun birincisi.
O zaman adios! herkese...
sevgiyle kalın <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar