Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular

Şu an gençliğin en büyük problemlerinden biridir Cinsel yaşam. Pek çok şeyleri merak edip ve yaşarlar sonradan pişman olurlar. Ülkemizde en çok değer verilen bir kavramdır bakirelik. Erkeklerin en büyük sorunu acaba penis boyum yeterli mi kızların ise kabusu ise partnerimle sürtündüm kızlığım bozuldu mu, partnerimin spermi vajinama bulaşmış hamile kalır mıyım sorunları. Ama gel gelelim ki bu tür sorunları KizlarSoruyor'da hergün trollenmiş olarak görüyoruz. Bu tür sorularında en büyük ilham kaynağı Haydar Dümen'e sorulan sorulardır.....


2 yıl boyunca yırtılmayan çelik gibi sağlam kalan kızlık zarı çocuğun daha yeni aklına gelmiş.


2 yıl önce aklın neredeydi ? Haydar Hoca da hemen teşhisi koymuş.


Haydar Dümen hocaya sorulan can alıcı sorular


Kız Messi'nin hızını baya küçümsemiş.


Erkek hızlı olsa kız dayanabilecek mi meçhul.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


Diğer sorular neysede bir gazete bunu yayınlayacak kadar aptal olamaz. Gerçi bu sorular için o gazeteyide alan da az aptal değildir.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


Dedelerden hoşlanıyorum ne demek?


Ya hadi erkekleri anlarım olgun kadınlardan hoşlanıyor! Ya buna ne demeli dedelerden hoşlanıyorum ne demek. Senle beraber olmayı kabul edecek dedeyi nerden bulacaksın diyelim ki buldun adam o an kalp krizi geçirip gitse sen ne yapacaksın?


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


Bu soruya yılın zekası ödülünü vermeleri lazımdı ama heralde gözlerinden kaçmış yoksa kesin olarak bu zeka ödül alırdı.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


Bu sorunun cevabını ateistler bile veremez diyecem ama ateist olan kardeşlerim bana kızacak şimdi.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


Namus kirlendiği zaman deterjanla yıkamak en etkili çözümdür. Kirli namusları iyice temizleyerek ilk günkü alınmış hissini verir.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


34 yaşına kadar ilişkiye girmeyip kendini karına saklamış olabilirsin. Ama sen nereden geldin böyle, yılların vermiş olduğu birikim nasıl olduda seni beli kıracak kadar ateşledi.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular
Prezervatip olmadığında, prezervatif yerine çorap kullanmak en az prezervatif kadar güvenlidir diye biri buna akıl vermiş heralde.


Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular


Evet arkadaşlar bu tür sorulara ne gibi tepki vereceğim bilmiyorum. Biz oturup bu tür sorular düşünmek yerine ülke menfaeti için yararlı bişeyler düşünsek daha iyi olmaz mı?


Aslında biz türkler çok akıllı insanlarız ama bunu hep kötü şeylere kullanıyoruz.Türk milleti olarak böyle şeylerle kendimizi hep rezil edip duruyoruz.

Haydar Dümen'e Sorulan Can Alıcı Sorular
Cevapla