Daha çok ön sevişmeye önem veririler. Onlar için dokunmak hissetmek önemlidir. Genelde küçük dokunuşlarla yaklaşmayı isterler. Onlarla küçük oyunlarla sevişmek harikadır.
Yönetici kadın ve sevişme
Hakimiyetin kendisinde olmayı sever. Kontrolü kendi sağlar ve erkek için ideal kadın tipidir. İstediğini açıkça belli eder, istediğini alan kadın tipidir ve bu sevişmede mükemmelliği sağlar. Eğer sevgiliniz böyle ise şanslısınız.
Sert kadın ve sevişme
Hardcore tabir ettiğimiz sert hareketlerle bazı durumda acı çekmekten hoşlanan kadın tipidir. Her şeyi karşıdan beklemez .Araştırmalarıma göre biçok erkeğin hayalidir.
İlişkiye Yaklaşımlarına Göre Kadınlar ve Sevişme Stilleri
Elbette bundan daha çok kadın kategorisi var ama güzel yine de bu bile başarı. Sanırım yönetici tipi ve sert kadınla sevişmek isterdim. Romantikle seviştim diyebilirim.
1
4 Yorumla
Bence diyen
+1 yıl
Uzun uzun aciklamak insani sıkar tabiki cok uzun ama belli baslicalari bunlar. Sonucta herkes ne sevdigini biliyo
Ben 3. süyüm of ağzıma ede ede yapsın istiyorum sırtına tırnak izledim çıksınn
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şimdi baktım da illa biri mi olmak lazım bende hepsinden var da biraz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Listeye Türk kadınları bölümü açmak lazım 1-başı ağrır 2-canı istemez 3-ota boka bahane uydurur 4-ikinci seferi yapmaya ne gerek var der 5-onu ağzına sokmam aslaaaa der
En İyi Cevaplar