Türkiye'de bekaret en önemli sorunlardan birisi.
Evet, bekaret neredeyse her gün her an tartışılan bir konu. Burada da bu konuyla ilgili yüzlerce başlık var. Ben genede kısaca bir bilgi vereyim.
Bekaret sözcüğü Arapça ''Bikr'' sözcüğünden türemiştir. Anlamı : Hiç cinsel ilişki yaşamamış karşı cinsi ile yakınlaşmada bulunmamış.

Elbette bekaret cinsel organda bitmiyor. Hiç bir şekilde ilişkiye girmemek yani tam anlamıyla saf, temiz kalmak anlamına geliyor. Bu da en başta kişinin zihniyetini ilgilendiriyor.
Kadınların / Kızların bekaretini anlamak için çeşitli testler mevcut ya da kızlık zarı diye adlandırılan ''Hymen'' bekareti tespit etmede kullanılabiliyor. İşte bu noktada erkekler büyük bir avantaja sahip oluyor. Lafı fazla dolandırmadan asıl konuya girmek istiyorum. Ama öncelikle...
Öncelikle kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum.
Namus kadına mahsus ise erkeğe de mahsustur.
Onlarca kadın ile yatıp kalktıktan sonra evleneceğin kişinin bakire olmasını istemeye hakkın yok.
İşte tam da bu noktada asıl konuya girmiş oluyoruz. Teknoloji her gün gelişiyor ve bununla beraber tıp sektörü de gelişiyor. Gelişmeler yaşandıkça hayat kolaylaşıyor. Ve her gün yeni bir gelişmeyle uyanıyoruz. İşte bir kaç yıla tamamlanması planlanan '' Bakirlik testi ''. Bakirlik testi penis üzerinden alınan ufak bir deri parçasının laboratuvar ortamlarında belirli işlemlerden geçirilerek, kişinin kimle ve hangi zaman diliminde ilişkiye girdiğini bulmamıza yardımcı oluyor.

İşlemi kısaca özet geçeyim. Her dişi organının bir sıvısı bulunur ve bu sıvı kendine özgü bir sıvıdır. Kendine özgü DNA'sı kendine özgü kokusu hatta kendine özgü TADI vardır. İşte bu özellik kullanılarak bireyin kiminle ilişkiye girdiği ve karbon (C) kalıntısına bakılarak da hangi zaman diliminde ilişkiye girdiğini tespit etmek mümkün olacak. Elbette şu an mevcut değil. Ancak röportaj yaptığım bir kaç genetik mühendisi ve kimya mühendisi bunun gayet mümkün olabileceğini hatta yakın zamana bunun mümkün olacağını belirtti.
Tek dileğim bunun da bir hurafe olmayışıdır. Eğer böyle bir şey olursa kesinlikle yaptıracağım. Sevdiğim kadının bana güvenmesini istiyorum. Benim ona güvendiğim gibi..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar