Gün geçmiyor ki KS' de bekaret tartışmaları bitsin..
Her gün bir yenisi ekleniyor siteye.
"Bakire değilim nişanlıma nasıl anlatıcam?", "Hamileyim, ne yapmalıyım?", "Prezervatif yırtıktı hamile miyim?", "Vereyim mi vermeyeyim mi?" gibi soruların ardı arkası kesilmiyor.
Yahu neyi veriyorsun? Elma mı bu, armut mu yoksa? Eğer bugün bu konuda bir yerlere gelemediysek bu bizim suçumuzdur aslında.
Kadın erkek, genç yaşlı hepimiz suçluyuz.
Sevişmek gibi birbirine aşık iki insanın birbirine en yakın olduğu ve bağlandığı olayı
"Vermek" gibi saçma sapan bir yükleme indirgeyenlerle beraber yaşıyoruz.
Ben kimseye 'birlikte olun, yapmayan kalmasın' demiyorum.Ya da 'yapmayın' da demiyorum.
Madem sevişiyorsunuz arkasında durun, sahip çıkın.
Kötü ya da iyi bir şekilde olan olmuştur.Bitmiştir yapacak bir şey yok.Kabullenin bunu yaşadığınızı.
Eğer risk alamam, ben katlanamam , bana uygun değil vs tarzı şeyler düşünüyorsanız da hiç bulaşmayın.
Hamile kalıp da - ki sağlık sektörü çok gelişti, bir sürü korunma yöntemi var- burada kendinizi rezil etmeyin, sergilemeyin.Akıldışı sorular sormayın.
Dini görüşlere, hadislere, inancına düşkün olan insanların da , sevişmek kavramını sanki kendileri hakimmiş gibi sorgulamalarını yanlış buluyorum.Sen yapmıyorsun çünkü öyle inanıyorsun ya da ileride eşinle ilkini yaşamak istiyorsun.Tamam , kabul geçerli sebepler ama diğerlerinin yaptıklarını sorgulama hakkını kimse sana vermez, veremez.
Erkekler de artık daha çok korkar oldu zaten evlilikten. Dedim ya tıp gelişti isteyen kızlık zarını bile diktirebiliyor.Hal böyle olunca bir yere kadar özgür yaşayanlar , daha sonra bu yöntemle bazı şeyleri geri çeviriyorlar.
Niye çünkü erkeklerin çoğu bakire biriyle evlenmek istiyor.
Bakir olanı da bakir olmayanı da.
Demezler mi sana sen bakir misin diye ?
"Bu benim ihtiyacım" diyip sevgilisine yalan yanlış her şeye inandıran, ikna etmeye çalışan erkekleri dahil etmiyorum bile.Bunlar "ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra " sahip çıkmıyorlar orası ayrı tartışma konusu tabii.
Biz kimsenin isteklerini de yargılayamayız yanlış anlaşılmasın.Ya da yaptıklarını da.
Sadece diyeceğim o ki; lütfen yaşadıklarınıza saygı duyarak sahip çıkın ya da hiç yapmayın.

Bu sorunu halletmek bizim elimizde..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
En İyi Cevaplar