
Vajinalog Düşünceler
Dünya ve hayat vajinanın etrafında dönüyor. Bunu biliyorsunuz değil mi? Kaba bir tabirle, 250 gram için neler yaşanıyor hayatın kuytu köşelerinde. Haksız mıyım?
(Haksız diyenlere selam veriyorum ve ekliyorum. HADİ ORADAN!)
Biz erkekler, vajina kelimesinde bile deli divane oluyoruz. Bir çoğunuz, sahte romantik adam kılığında, seksi önemsemeyen, aşka şiirler, şarkılar yazan adamlarsınız. Gerçekçi olalım. Kimseye yaranmak adına, sahteliğe bürünmemek gerekli diye düşünüyorum.
Bazen hayvan olsaydık diye düşünmüyor değilim. İçgüdülerimizle hareket ederdik en azından. Mesela maymun olsaydık, dişi bir maymun, onunla çiftleşmemiz için yalvarırdı. Ya da bir köpek olsaydık, bir kaç hırlama sonrasında zafere ulaşırdık.

Kadınlar ise öyle mi? Bin dereden su getiriyorlar. İstek, niyet belli. Fakat bir türlü gerçekçi yaklaşamıyorlar. Binbir naz... Çek bakalım işin yoksa bunu. Çekiyoruz, katlanıyoruz, kendimizden ve kişiliğimizden ödün veriyoruz. Ne için? 250 gram için. Yahu oturup kendiminkini tartsam, kaç okka gelir acep? Hangisi ağır basar ki? Vajina mı yoksa pipi mi? Bu şeye benzedi;
-1 kilo demir mi ağırdır, pamuk mu?
Peki nedir bu vajinayı bu denli kusursuz, ulaşılmaz ama hep istenilen kılan? Neden biz erkekler, uçkurumuza yenik düşüyoruz genelde? Neden isteyen oluyoruz ama vermeyen olamıyoruz? Dilimizde tüyler bitiyor alacağız diye.
Aslında kadınlarda şu korku var;
Ya beni kullanırsa?
Yahu amaç ve niyet ortada. Seni neden kullanayım? Hem seni kullanırsam, sen de beni kullanmış sayılmaz mısın? Hangimiz mağduruz bu durumda peki? Bence sorun, mağdure rolüne bürünmeyi istemekte. İlla ki siz haklısınız değil mi kadınlar? Değilsiniz haklı falan.
Siz hiç bekareti bozuldu diye evlenmek zorunda kalan veya Benimle evlenmek zorundasın. Bekaretimi aldın çünkü hayvan karı! diyen bir erkek gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü biz erkekler, bize bahşedilenin hakkını vermekle yükümlü tutarız kendimizi. O zevk silsilesine dalarız, dalar da dalarız. En azından dalmaya gönüllü yaşarız.
Yahu sizin yüzünüzden bakirliğini kaybetmemiş orta yaş erkek doldu çevrede. Adam 30 yaşında ve hala bakir. Bulamamış ki şöyle anın tadını çıkarabileceği bir kadın. Hayatına giren her kadın, Evlenmeden olmaz, Annem göster ama elletme dedi. Babam beni öldürür diye diye kuruttu bu adamları. Bu adamlar da, Ben kendimi karıma saklıyorum diyerek kandırıyorlar gönüllerini.
Hayır, sadece bununla da kalmıyor. Öpüşmeye, elleşmeye izin veriyor, ama bir kaygan deliği çok görüyorlar biz erkeklere. Eee biz niye bencil değiliz ki bu konuda? Hiç çekinmeden, ikinci defa düşünmeden, çıkarıp koyuyoruz ortaya pipimizi. Yapmayın ey güzeller. Yapmayın ey dilberler.
Bence evlilik anlaşması gibi, ilişki anlaşması yapılmalı.
- Evlenmeyeceksek sevişmeyeceğiz.
- Elletme, öpüşme olacaksa, devamı da gelecek.
- Vermeyeceksek, adamı kudurtmayacağız
...gibi dandik, saçma koşulları da olacak bu anlaşmaların. En azından hayal kırıkıkları çekmeyiz biz erkekler.

İnternet Ortamında Kadınlar
Genelleme yapmayalım, bazıları, bize tekme tokat dalma maksatlı yanaşmasın Bencemize. Konuşuyorsun, sohbet derinlere iniyor. Arada bir kaç fotoğraf yollanıyor karşılıklı. Mübarek fotoğrafları görsen, seks yapmaya hazırım der gibi cüretkar. Daha da ilerliyor bu muhabbetler. Konular pornolaşıyor. -Seni yerim, altıma alır ezerim, havaya atar tutarım gibi muhabbetler dönüyor mesaj kutusunda.
Ve beklenen gün geliyor. Gerçek hayatta buluşuyorsunuz. Yok utanırım, öpme, elimi tutma. Alnımdan öptün, bunun anlamını biliyorsun değil mi? gibisinden gaydırı guppak cümleler fırtınası, saçlarınızı yalıyor da yalıyor.
Yine diyorum, yapmayın, etmeyin, eylemeyin. Delirtmeyin biz erkekleri. Ellemeyin duygularımızı, şaha kaldırmayın erkekliğimizi. Yoksa ben, hayatında bir karıncanın belini incitmemiş Biber usta, çekerim kırbacımı vururum hayallerinize, yıkarım gözlük camlarınızı, tersine döndürürüm hayal dünyanızı. Bunları yaparım ve dönüp arkama bakmam...

Bu gecelik kalemim bu kadar yazabildi. Gelirse ilham ve gülümserse penceremden, belki başka bir yazıda buluşuruz yine bu sayfalarda. Görüşmek dileğiyle. Kendinize iyi davranın. :):

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar