Merhabalar.
Bana ve Bencelerime gelen eleştirilerden ziyade, aldığım güzel ve olumlu görüşler üzerine yazmaya devam ediyorum.
✓ Her gün 100 milyon cinsel eylem gerçekleşiyor. Ve bu demek oluyor ki çevrenizde şu an 65 bin çift ya sevişiyor ya da seks yapıyor.

✓Bir çay kaşığı spermde 7 kalori var. (Bir önceki bencemde yaptığım hatayı düzeltiyorum)
✓California Üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre, ev işlerine yardım eden erkeklerin yapmayanlara göre seks yapma ihtimali % 50 daha yüksek. Her şey karşılıklı yani.
✓Vitrin mankenleri, bazı erkekleri cinsel açıdan tahrik ediyor. Bunun bir ismi de var, "Agalmatophilia"
✓Cinselliğin hiç olmaması penisin boyunu etkiliyor.

✓Rus asıllı Tatyana Kozhevnikova vajina kasları ile 14 kg kaldırmış ve rekor kırmıştır bu konuda.
✓Spermde bulunan proteinler kırışıklığa iyi geliyor.
✓Her 50 kadından birisinde fazladan bir meme ucu bulunuyor.
✓2 prezervatif takmak extra bir koruma sağlamaz. Ama sürtünmeden dolayı tahrişi önleyebilir.

✓İran gibi bazı ülkelerde Fahişelerle birlikte olmak suçtur. Ama hayat kadınlarını bir geceliğine imam nikahıyla evlenerek yasal! olarak kiralayabilirsiniz. Böylece günah işlemiş olmuyormuşsunuz. :):
✓Testislerin bir tarafı diğerine göre genelde düşüktür. Bunun sebebi ise sürtünme veya tahrişi önleme amaçlıdır.
✓İngilizlerin % 60'ı ışıklar kapalıyken seks yapmayı tercih ediyormuş.

✓Merkin'i biliyor muydunuz? Bir çoğunuzun bilmediğine eminim. Merkin vajinada kullanılan bir peruğa verilen isimdir. 15. YY'da (1617 yılında) Fahişeler tarafından kullanılmaya başlanmıştır. O yıllarda yaygın olan frengi hastalığının tedavisi için kasık traşlanmalıydı. Amacı ise traş edilmiş vajinayı ya da görsel açıdan kötü izlenim veren bir yarayı , detayı saklamaktır.
✓Kellogs mısır gevreklerini bilmeyen, duymayan yoktur. Bu besin kaynağının üretici olan adam tam bir mastürbasyon karşıtıydı. Ve doğal beslenmenin cinsel isteği ve düşünceleri azaltacağını düşünüyordu.
✓Striptizciler adet dönemlerinde daha çok para kazanırlar. Çünkü cinsel hormonları bu dönemde daha çok üretilir vücut tarafından. Bu, istekli çalışmalarına ve daha şehvetli olmalarına neden olur. Bağlantıyı kurabildiniz eminim.

✓Antik Çin'de gebeliği önlemek için kurşun veya civa içiliyordu. Bu maalesef ki daha çok ölüme ya da kısırlığa neden oluyordu.
Bu bilgiler umuyorum ki ben kadar sizlere de ilginç geldi.Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En İyi Cevaplar