cevaplarınız için teşekürler arkadaşlar
Hepinîze îyi akşamlar...
haydar dümen bir ara açıklamıştı bunun imkansız olacağını spermler o kadarda kararlı değildir ulan şurdan bir içeri kayayımda hızlıca yumurtalığa yapışayım diye bir dertleri yoktur bu açıklamadan sonra bişey sormak istiyorum neden bu kadar cahilsiniz bu işe bu kadar meraklı olupta neden önceden bilgi sahibi olmuyorsunuz aç oku be kızım internette çok rahat bulursun erkek okumaz onun hamile kalma ihtimali olmadığı için sen okumalısın araştırmalısın neyse şimdi öğrendin artık istediğiniz kadar sürtünün çok sürtünmedende ısı meydana gelir yangın çıkar ona göre
Ne yapalım dedigin gibi ögrenmiş oldum işte :))
Bidaha yangın çıkarmıyacaz.
10.ve 16.günler arası yumurtlama olma ihtimalleri yüksek olduğundan hamilelik açısından tehlikelidir.Zevk suyunda da sperm bulunur.Bu nedenle geri çekilmek asla bir korunma yöntemi değildir.Böyle bakıldığında hamile olma riskin var.Ama norlevo almışsın.İlişkiden hemen sonra aldığından hamile olma ihtimalin oldukça düşük ama yok değil.Adetin gecikirse test yaptır
Adetim normalde de gecikiyor bazen. Ve norlevo ikisini aynı anda aldm. Yam emmin değilim dogrumu kullandım. Ya yemn ederim ölüyüm ben ya
Sen kesin emn misin bu bilgilerden ve aldığım ilaç kesin etkilimi
Ya gerçekten bişey düşünemiyorm artık.
Çokk teşekkür ederim verdiğin ve vereceğin cevaplar için.
verdiğim bilgilerden eminim çünkü tıp okuyorum.İlaç kesin kurtarır diyemiyorum çünkü yumurtlama günlerinin olduğu tarihlere denk gelmişsin.Bi de adetim genelde düzensiz diyosun yani demeki tam 14.gün yumurtlama olmuyor.Yani riskli günlerden birinde yaşanmış bu olay.Ama hemen panik olma.tedbirli ol sadece.İlişkinin üzerinden 14 gün geçtikten sonra hastanede kan testi yaptır.beta hcg seviyesini ölçtür kesin tanı konar. için rahatlar böylece.
Kesinlikle hastaneye gidemem ama. Dediğim gibi sadece sürtünme yani kesin ihtimal varmı
Burdaki bilgileri okuyarak çok kafam karıştı ya ://
sürtünmeyle çok düşük ihtimal ama sperm vajinadan içeri kaçtıysa olabilir.Zevk suyu geldi demişsin.Zevk suyunda az da olsa sperm bulunabilir.Zevk suyu vajinandan içeri sızdıysa risk var.Ama hem doğrudan ilişki yaşamadığın için hem de ilaç kullandığın için hamilelik ihtimalin düşük.Bitek yumurtlama günlerine denk gelmen kötü olmuş.Ama telaşlanma ben seni telaşlandırmak için söylemiyorum bunları.İhtimal çok düşük ama sen yine de tedbirli ol diye söylüyorum.
İstersen eczaneden test alıp evde kendin de bakabilirsin.İdrarda gebelik testi yapabilirsin evde kendi kendine.Ama ilişkinin üzerinden 2 hafta geçince yaptırman gerek.Dediğim gibi anik olma çok çok düşük bir ihtimal.Ama tedbirli ol.İnşallah herşey istediğin gibi olur ve yüzün güler :)
Çok ama çok teşekkür ederim.
Bide olay dün akşam olduğu için 16-17 ocakta test yaptıracam galiba
Ya ayrıca okuduguma göre çok çeşit gebelik test varmış .hangisini almamı önerirsin.
Gerçekten bilgilerini paylaşman işime yaradı. Hala çok korkuyorum ve çok tuhaf hissediyorum. İnşallh bişey olmaz hem psikolojik hemde fiziksel olarak buna hazır degilim
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Gebelik testleri çeşit çeşit evet.Ama sen eczaneden alırken kolay uygulanabilen bitaneyi tavsiye etmesini istersin eczacı yardımcı olur o konuda.Testi alırken utanıp çekinmene gerek yok eczacılar için çok normal şeyler bunlar hergün bissürü kişiye gebelik testi satıyolar.
Hap aldım ona mı utanacam yanii. . bu konudan emin olmak için yapmayacagım şey yok
Utanmam ama, benim yaşımda alan çok yoktur heralde, sadece ona çekinirim
Tekrar teşkkrür ederim.
bende sürtünmeyle bir şeyler yaşamıştım ama boşalma olmamıştı norlevo kullandım şu an üzerinden 2 ay geçti 7. haftasında beta hcg testi yaptırdım negatif çıktı içim rahatladı adetim gecikmişti bir hafta, adette oldum 4. haftadan sonra kan testi yaptır kesin sonucu alırsın eğer bir sorun olursa ilaçla ilgili sorabilirsin
Bende üzerinden 3 ay gibi bir süre geçti.
Teşekkür ederim sorun yok artıkk
Kan testi yaptıramazdm ama o zaman.
yani bende parasızlıktan anca 7. haftasında yaptırabildim sorun olmamasına sevindim bir daha Allah böyle stres korku yaşatmasın
Anladım. Gerçekten büyük stres ve endişeydi. Çok haklısın
Cevap
22Cevap
güzel kızım bu soruları sizler sormakdan bıkmadınız bende haydar dümen gibi cevaplamakdan bıkmadım. hamile kalabilmen için arkadaşının penisinin senin vajinandaki delikden içeri girip sonrasında içine boşalması ile olur veya arkadaşın vajinanın cevresine boşalmıştır sende elinle alıp o menileri vajinandan içeri sokman lazım eğer böyle olmadı ise neden korkuyorsun ?
Bak. Zevk suları vajinama sürtüldü. Ve sonuçta içimde bir şüphe var. Çokk korkuyorm ya :/
Bu söyledklernde kesin eminmisin pekii.
tatlım googlede önce hamile nasıl kalınır diye yaz bak. için rahat olsun adetinin geçmeside kesin stresden olmuş . hem ertesi gün hapı içmişsin hamile kalmamak için hapı ilişkiye girmeden 1 gün önce içmen lazım, içtiğin ilacın kağıdını iyi oku. yani seksden sonra istersen1 kutu iç faydası olmaz. strese girme aha buraya yazıyorum hamile falan değilsin
Çok sagol. Ya ne kadar strese girme de ben adetm olana kadar rahat uyuyamıycm
Ayrıca eczacı neden ertesi gün hapı diyince o hapı verdi ki ozaman
İmkansız merak etme babam doktor senin gibi bir salak kız yüzünden babama sormak zorunda kalmistim o acikladi olmazsin ayrica hapda almissin:D
Teşekkür ederim. Vaalla Haklısın bnde salağım :)
Ayrıca ilacm etkili yani sıkıntı yok diyorsn.
Bİde yarım saat snra ikisini içtim.
Dogrumu kullanmış oldm
adet günlerinin arası ne kadar sürüyor.mesela ayın birinde adet gününün başlangıcıysa birsonraki adet gününün başlaması arasında ortalama kaç gün var. ikisinin tam ortasını bul + - 2 - 3 gün ekle veya çıkart hamile kalabilecegin günler bu günlerdir
tehlıkelı oyunlar oynama bence yaptıgın haram ve gunah. sonuçlarını bılemezsın ama allah ın blecegı sey bu. 1 sperm bıle gebe brakablır senı. vagınandan cıkan mukoza spermı dol yoluna tasır. sperm yalnış yola sapması veya dogru yolu bulması yaratıcının elındedır. o yuzden beklemelısın.
ezikmisiniz siz, yahu sürtünme falan ... nedir ... dibine kadar almaya maçan yemiyosa yapmıycan bunu ... bütün mahallenin erkeklerine sürtecen, sonra malın birine de ben bakireyim deyip nikah kıyacan ... ya dama akıllı yapacaksın... ya da götün yemiyosa hiç bulaşmayacan .. umarım hamile kalırsında görürsün ...ebenin kini
aslansın birader hislerime tercüman olmuşsun verdim +1 ini
arkadaş tam cahillik yaa bide gelmiş burada soruyon bende haydar dümene yazanlar kimler diyorum sen gibilermiş demekki. üstüne bile boşalmamış sen ne diyon hamile kalırsan dünyada bir ilk olursun erkek arkadaşını da araştırmak için alır götürürler. azıcık okuyun öğrenin bide doğm kontrol hapı kullanmış yaa
bir daha doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullamayın bu tür ilaçlar yan etki yapabilir
güzelim sen sürtmeye devam et allahtan korkmuyorsun nasılsa hatta profilini açık etsen belki burada bile sana sürtecek erkek bulabilirsin
Hem sürtünüyorsun şimdi de yalvarıyorsun.
Bal gibi de hamilesin geçmiş olsun.
sona git.
şaka yaptım korkmana gerek yok . Böyle hamilelik olmaz. Zevk suyundan hamile kalınır ama çok düşük ihtimaldir.
vajinanın içine girmesine gerek yok penisin çünkü meni hareketlidir vajinanın üzerine de boşalsa kalabilirsin ama ilaç kullandı isen olmama ihtimallin de var bence de değilsin
İçime boşalmadı. Sadece zevk suyu sürtüldü
Kesin mi knka
Boşalma benim vücdumda herangi bir yere olmadı ve teşekkr ederm cevabn için
her sürtünmeyle hamile kalınsaydı ortalık veledi zina dolardı için rahat olsun güzelim
Evet öyle. Bi hata yaptım üstüme gelmeyin artık
üstünüze gelmek için söylemedim içiniz rahat olsun güzelim
Hamile olma ihtimalin sıfır ..
Neye dayanarak dedin bunu :/
Zevk suyuyla Sürtünme ilişkisinden sonra. Yarım saat snra filan ilacın ilisinin aynı bir kaç dkda içtim. Dgru mu kullanmş oldm yani
Yani kesin hamile degilmyim
Adet gecikmem büyük ihtimalle hormonal düzensizliğim ve doktora gitmeye kokuyorum
Ayrıca çok sagol cevapların için
Yahu o hap iki tanedir, birisini iliskiden hemen sonra alirsin (en fazla 30 dk sonra) digerini de 12 saat sonra alinmasi gerekmiyor mu?
eğer sperm içine girdiyse ya da vajinaya temas etmişse bakirede olsan hamile kalma rskin var!
bu korku yeter sana.
umarım içinde bir gün Allah korkusu da olur
eşin olacak kişiye ve ilerideki evlatlarına karşıda utanma duygusu olur.
içine girip çıkmadı demi sadece sürtünerek ilişki yaşadınız?
geçmiş olsun. umarım korktuğun başına gelmez. bu arada madem bakire değilsin adam akıllı prezervatif kullanarak yapın. sürtünme de neyin nesi ?
birsey olmaz. abartma.
vajina içine girmediği sürece sorun yok
Adet gecikirse kork. Allahın işi bu belli olmaz..
Ben ne bilim Yandex miyim ?
icine akitmadiysa korkma bisey olmaz.
Bişi olma riski yok korkma :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar