Gogusler bir erkek için birincil cinsel organ değildir. Boyle bir duskunluk ya da sart yok , zira bunların varlık nedeni saadece bebek beslemek içindir. Bunun dışında genetiğine aykırı buyuklukte olması yine sevgilim dediğin ama olasılıkla zaman içinde yenisi gelecek karşı cins icin her anlamda tercih sebebi değil. Bunu kim nasıl aklına soktu ise , kuyruklu yalandan ibaret.
Kendini oldugun gibi kabul et ve seni oldugun gibi kabul eden biri ile iletişim kur. Abuk subuk olcu meraklılarının sorunu aslında bebekliğe takılmaları ve emme gibi bir işlevi cinsellikle karıştırmalarıdır. Normal bir sevismede 3 5 dakika ilgi konusu olur bunlar ve sonra hedef değişir. Büyüseler de büyük olsalar da hala sutyen ve kumaşlar içinde saklayarak gezeceğine göre ;santimetrekübünde değişiklik yine farkedilecek birşey değil.
Lezbiyenlik konusuna gelince , yine bunda da hedef gogusler olmayacaktır ve icinden gelen birsey yok da , bu yol bari olsun aklıyla gireceksen hiç girme , tad hissetmeyeceğin için bu sefer de buna dair pişmanlıklar eklenecek kafan karısacaktır.
Kendini , goguslerin yuzunden kucumsemekten vazgec . Seni seven boyle sevmiyorsa yurusun gitsin , bu yastan sora degisecek halin yok .86 Yorumla
Soran+1 yılGenetik degilmi gogus faktoru ? Anneminkiler benimkinin 5 kati resmen ( kiloluda degildir ) .
ve bir seyi d�ha merak ediyorum. Bende kadinlik hormonu mu az kucuk oldular ? Lutfen dogruyu soyleyin.- +1 yıl
Gogus faktörü genetik yazılımdan gelir, hicbirsey ne kucultebilir ne de buyutebilir. Ancak hormonların calısmasının zamanlaması her bayanda farklıdır. Kimi adetle beraber fazla ostrojen alır , kimi hamile kalınca. Yani su anki olculerin yasından kaynaklı ancak son ölçüler olmayıp dogumlardan sonra başbelası hale de gelebilirler.Adet goruyorsan yeterli kadınlık hormonun vardır, goguse saldırması genetik şart ve hazırlıklara baglı olur , annenin oyle ya sen de bu yaşta oyle olursan ? Ya sonrası?
Soran+1 yılAdetlerimde duzensiz. Bir doktora gidip test yaptirayim bari :(
- +1 yıl
Sen baya baya bunu dert edinmişsin ama , bu bir eksiklik değil , fazlalık da değil sadece olağan brşey ve buyukleri ile ilgi çekmek ; akıllı uslu erkeklerde neredeyse imkansız çünki kadını iyi bilirler.
Goguse gelecek erkek aslında seni hic farketmez , cunki o erkek takıntısını yaşamaya geliyordur ve senin ne dusundugun hissettigin umurunda bile olmaz , tek derdi emmek olur. Bu da sağlıksız bir ilişki getirir. Dusun 45 dakika sıkıp emen birini tepende , başka işi yok gibi. Ne hissedersin ?
Soran+1 yılHaklisin cok tesekkurler. İlgiyle takipediyorum. Her soruya buyuk titizlilikle cevaplar veriyorsun .
En İyi Cevaplar
bence çok saçma bir sebep... sonuçta kadını kadın yapan tek özellik göğüs değildir... göğüste zaman içersin de gelişen bir uzuvdur.. başkaları adına karar verip kendi zevklerinden vazgeçme bence.. herkes aynı şekilde kadını sevmez, küçük göğüs sevenlerde var çokça... bence kendi mutluluğunu böyle saçma bir sebepten erteleme...
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kate uptonu beğeniyo öyle söyliyim. Ne zaman büyük gögüslü biri gelse falan bir eziklik yaşıyorum ben.
- +1 yıl
seni olduğun gibi sevmeyen birisiyle birlikte olmak senin seçimin... o seni sen olduğun için değil hayal ettiği kadına benzetmek için istemiş sanırım... bu aranızdaki problemdir.. ama kimse için kendi seçimlerini sorgulama derim.. hayata senin hayatın... başkalarının istediği gibi yaşama zorunluluğun yok...
Soran+1 yılEvet aynen okadarlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyenlik sonradan istenerek olmaz. Yani sen lezbiyen olamazsin boşuna uğraşma bile. Bildigim kadariyla küçük göğüs takıntısı olan erkekler var
22 Yorumla
Soran+1 yıl1000000 de 1
Cevap sahibi+1 yılIlerde dogum kontrol hapi falan kullanirsan oda 1 beden büyütüyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
arkadasım sacmalamısın. kcuk gogus war dıye erkeklerden sogunurmu. erkekler karar versın ona. ayrıca kucuk seven erkekte wardır. kadında masumıyetın sembıludur o daha sırın daha tatlı daha cocuksu daha kucuk gosterır onu seven erkekte war. ama dııyım bak nadırdır. oyle erkek ama war yanı. mesela ben severım yanı
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim sevmezse kocam sevmezse ?
- +1 yıl
bunları mesele etmez erkekler. sen ona karsı sevgını goster. es olarak gorevını yap yeter. erkeklerı oyle seks duskunu sanmasını anlamıyorum kızların.bılıyorsun o organın ogrevı cocugu emzırmektır. sut uretmektır. bu konudada sıkıntı olmaz yanı bıyolojık bır sorun yoksa. evlnecegı kıza yok abı bunun memelerı kucuk oyle olmaz ben onla evlenmem ya da kızım senı terkedyorum memelerın kucuk cunku.. boyle seyler dıyen erkek olmaz yanı.
+1 yılgöğüslerin küçük olduğu için erkeklerden vaz geçmene gerek yok .ben gibi bir çok erkek var küşük göğüslerden etkilenen bayanlarda göğüs bedenine önem vermeyen bir çok erkek var
birde hislerin lezbiyen olmak için yoğun değilse lezbiyen olmassın .erkeklere ilgin ve sevgin oldukça lezbiyen olduğunu kabullenemessin04 Yorumla
Soran+1 yılYa sevgilim onem veriyorsa . Hep dolgulu kullaniyorum. Buyuk saniyodur. Caktirmadan nasil anlarim sevip sevmedigini ? Ne desem mesela acik acik soramam konusmuyoruz oyle seyler
- +1 yıl
sevgilin göğüslerinin bedeni için senle birlikte olmaz .seni sen olduğun için beğenir ve sever
- +1 yıl
çok hoş .çok hoşlandığım beden de
Gizli Üye(30-35)+1 yılavuc kadar diyosan cıdden baya kucukmus ama gögus cınsel ılıskı baslayana kadar ıstah kabartır basladıktan sonra gormez göz onu merak etme dolgulu falan fılan sudyenlerden tak ne bılım :D buyuk goster bıraz ılgı cekıcı olsun hafıf yeter ... cinsellige cektıkden sonra cok takmaz kucuk buyuk :) hormonlar arttımı durduramaz hıc bırsey :D
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyi bence ele avca sıgar yagurursun ;)
sanırım onca cewap arkadası memnun etmemıs. soz o senı goguslerınden oturu bırakırsa ben sana bırakmayanı bulucm arkadasım:)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah :D
Yav ne saçma bir düşünce içindesin sen türk erkeği bu kızım küçük büyük dinlermi yumuldummu iş biter takma kafana sen :=
12 Yorumlagüzelim insan zorla lezbiyen olamaz kızlara karşı bişey hissetmiyorsan niye zorla lezbiyen olmak istiyorsun ki etrafında yüzlerce erkek var onlardan mutlaka birileri küçük gögüslü kızlardan hoşlanıyordur şayet ben limon gibi gögüsleri severim çünkü avuçlamak kolay olur asla sarkma yapmazlar arasına yatırmak hoş olur nebileyim seviyorum limon kadar gögüsleri
00 Yorumlahayır kesinlikle isteyerek kendini zorlayarak lezbiyen olamazsın...hem göğüslerin küçük olabilir önemli olan o değil seks kabiliyetinin olması istekli arzulu olup erkeğe zevk vermen...zevki sadece göğüs vermiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKate upton veya monica belluci yi erkekler gögüsleri için seviyor...
Soran+1 yılCok minik iste :(
lan gel sevım ıse bak memen degıl gonlun olsun lan merak etme umurumuzda degıl memeler bır gulumseme bır sıcak bakış 2 tatlı sozu kalbım senın takma kuzu
10 Yorumlasaçmalama, ufak göğüslü kadınlar da baş döndürücü olabilir, hatta benim ilk tercihlerimdir. emerim sıkarım yalarım onları, uçlarını hunharca ısırırım o küçük göğüslerin.
01 Yorumlavalla belki karşına benim gibi biri çıkar. çünkü şahsen ben küçük göğüslere meraklıyımdır. aksine büyükleride hiç sevmem
010 Yorumla
Soran+1 yılBen kız başıma büyük gögüslü birinin görünce ne şanşlı ne seksi diyorum sen ne diyosun...
Soran+1 yıl75 A iste. Sutynin icinde buyuk gibi gozukuyo ama cikarinca tırt cocuk gbi.
adetliyken iyi oluyo 1 beden buyuyo oyle kalsa keske hep :(
Soran+1 yılYok tam resimdeki gibiler.
Soran+1 yılOndan kucukte olmazki
+1 yılavuç içi kadar mutluluk yeter :P kimin şarkısıydı bu ya :D ve saçmalama lütfen, o kadar önemli değil memelerinin boyutu yani büyük olan büyüktür :D ama küçüğü de dışlayamayız bence jklşi
04 Yorumla
Soran+1 yılMoral vermeye çalışma . Erkeklerin dalga geçtiğini biliyorum ekşi sözlükte demediklerini bırakmamışlar.
- +1 yıl
Yoo oyle yapmiyorum inan, o sozluklere de baakma zaten cok acimasizca yaziyllar cogu budala ustelik. Gercektem o kadar onemli degil yani ne kadar kucuk oldugunu anlamadim ama canini sikmana degmez
- +1 yıl
eklesene beni
- +1 yıl
s**tiretya
Biz erkeklerden çok siz kızların kate upton takıntısı var bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılGuzel gogusleri var . Senin yok mutakinti
Soran+1 yılAynen okadarlar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle ha deyince lezbiyen olunmaz, hem göğüslerim küçük diye olunurmu ya ... belki seven vardır burrraaadaaa :) canı çeken vardır :) hiç sordunmu ? mesela ben bayılırım ÜFFF yerim onları ben :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa avucum kadar diyorum ... Minnacik cocuklarin benden buyuk. Annemin buyuk benim onun ceyregi kadar sansizliga bak.
Cevap sahibi+1 yılbak canım bu gibi şeyleri kafana takmayacaksın onunda seveni vardır ( şekil b de olduğu gibi ) üzülme sen dedim sana ben çok ama çok severim düşünsene bir şöyle avuçlayınca hepsi birden avucumun içinde üfff yalarım ucundan ucundan :)
Cevap sahibi+1 yılE.İ.C için teşekkür ederim güzel kız ...
Sen gel ben küçük göğüsleri severim sevişiriz sende bu sayede özgüven kazanırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda kendime güveniyorum.Özgüvenim yerlerde de değil. Ancak iş gögüs kısmına gelince .Sütyen almaya gidince patlak veriyor.
Soran+1 yılCidden mi :O
Soran+1 yılEvet zahmet olmazsa avucla :D
sende vajina yok mu arkadaş ?
Bazen gogussuz hatunlar daha ateşli olabiliyor. bilgilerine...08 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim ama asla o gecelikleri giyemicem mesela.
- +1 yıl
kendi adima konusayim. oyle giyim kusam tarzi salakca fanteziler hic tarzim değil. hatun yatakta iyi olduktan sonra gerisi teferruattır. bunlari takma kafana. 1 seyin eksik ise, eminim ki 1 seyin de fazladır. vücutta kesinlikle denge vardir. keşfetmediğin bir yanin vardir muhakkak.. varsa ben de bilmek isterdim
Soran+1 yılKalç�larim çok guzel.
Soran+1 yılYollayamam kalcamida :D gorupte icinin gittigi kalcalar gibi iste. İnsanlarin yalancisiyim. Farketmemistim onlar soylemese.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpe öpe eme eme büyütürüm en kolay yolu zevkte alırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir dünya yok malesef..
Cevap sahibi+1 yılBence de. Maalesef :(
benim için hiç ama hiç önemli degil canım görebilirmiyim :D
02 YorumlaBen cok seviyorum kucik goguslu hanimlari, ne bileyim hslaniyorum iste. O memeleri agzima alip emmek hosuma gidiyor :)))
00 YorumlaManyakmısın kızım kücük dye lezbıyen olunurmu kücük meme güzel olur tadından yenmez offf canım cekti yiyimmi
02 Yorumla
+1 yılsaçmalama ya erkekten aldığın zevki hiç bişeyden alamazsın göğüslerin küçük olsun önemli değil ben seninle sevisirim canım :-D
03 Yorumla
Soran+1 yılAmaç sevişmek için insan bulamamk değil neden anlamıyosunuz.Sevişecek erkek çok ama ne kadar memnun olur.
- +1 yıl
gayet iyi memnun edersin erkeği önemli olan sevişmeyi bilmek
böyle bir sacmalık mı var ya, lezbiyen istemekle mi olunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde penisim küçük napalım yani.Kusurlarımız yüzünden kendimizi mi reddedelim!Gerçi bence ne benimki ne de seninki kusur ama neyse...
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya ne lezbiyeni kız kıtlığı var zaten bide ben büyük göğüs sevmem o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo dedğini kara vermekle olmaz ayrıca küçük göğüsken hoşlananlarda vardır onun tadıayrıdır
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGögüslerini ve uclarını emdir büyür.Ben kücük gögüslerden hoslanıyorum baya :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin ol lezler erkeklerden daha seçici.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim zaten tek gögüs yok.
Cevap sahibi+1 yılo konuda da daha seçiciler.
+1 yılBence yanılıyorsun, küçük olması kötü değildir.
06 Yorumla
Soran+1 yılCok kucuk.asiri
- +1 yıl
Olsun, özellikle tercih eden erkekde çoktur.
- +1 yıl
Linkteki iyiymiş.
Soran+1 yılAyni linkteki gibi iste :+
- +1 yıl
O zaman sorun etme.
+1 yılGöğüslerini de al git Rüzgar Erkoçlar :/
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Şaka yapıyorum. Kadınlıktan vazgeçme. Seni sen oldugun icin seviyoruz, ya da sevsinler. Göğüslerin icin diil
Gizli Üye(30-35)+1 yılharcama kendini lezbiyenlikte öyle olmaz ayrıca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç bu kadar saçma bişey duymadım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanın elinde değil o
00 YorumlaHe mk iyi yaptın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem