merhaba arkadaşlar.öncelikle rica ederim ahkam kesicekler değilde gerçekten soruma cevap vermek isteyenler yazsın.ben lezbiyenim ama ailem dışında kimseye söylemedim.herkes aile gibi her durumda yanında olmaz dışlarlar doğuştan olduğunu bilmeden.psikoloğa da gittik doğuştan kızınızın sorunu yok dedi.neyse konuya dönelim.yakın kız arkadaşlarıma alıcı gözle bakmam.onlar kardeşimdir.son zamanlarda beni diğer kızlardan kıskandığını fark ettim.sorduğumda onayladı ve şaşırdım.o beni bilmiyor.arkadaşçayız ama birden kıskanmaları ve evlenelim şakaları başladı.böyle davranınca etkilenmeye başladım.erkeklere ilgisi var sanıyodum.arada erkek beğenirmiş gibi söylüyo beni tepkime bakıyo yok ilgilenmiyorum diyo.sizce lezbiyen olabilir mi?kızlar siz kız arkadaşınızı başkalarındanneden kıskanırısınız?
Cevabın nedir?
Öncelikle merhaba :) sizin tepkinizi ölçmek için sizi kıskanıyor ayağına yatmış olabilir mi? Belki bir hareketinizden vb bir durumdan lezbiyen olduğunuzu anlamış ya da şüphelenmiştir. Eğer böyle değilse bile, kendisi de lezbiyen olabilir ve size karşı hisleri olabilir bir ihtimal diye düşünüyorum. Ayrıca ne kadar gizlemeye çalışsak da anlayabilen insanlar çıkabiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayır kıskanmam
arkadaşım demişsem cinsiyetinin bir önemi yoktur kimseden kıskanmam onları
o arkadaş da senin bu durumunu biliyor ya da şüpheleniyordur o yüzden öyle davranıyordur
senin gibi etraftan tepki geleceğini düşündüğü için de söylemiyor olabilir kii zaten seni kıskandığını söylemiş
bence açık açık konuşun13 Yorumla
Soran+1 yılamam benim ayrıldığım kız arkadaşımı erkek sanıyor ve ona o gözle bakıp davranmamıştım?
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
ola bilir gayet normeldir dünyada bir tek sen deyilsin sizin gibi milyonlar var ben hollandada cok kaldım orada gayet normel karşılanır hatta sokakda bile kadın kadına sarmaş dolaş gezerler kimse döüp bakmaz bile neden bizim ülekimzdede insanlar nasıl yaşamak isdiyorlarsa öyle özgürce yaşamasınlar
11 Yorumla
Soran+1 yılne güzel dediniz.insanlarımız cahil bilmiyolar doğuştan olduğunu.dünya sağlık örgütü eşcinselliği hastalık kategorisinden çıkaralı 30 küsür yıl olmuş.
Sen ne kadar gizlemiş olsanda bilinçaltın açık eder.. Bunu herkes görmese de senin gibi olanlar görebilir.. O arkadaş sana yanık :P
14 Yorumla
Soran+1 yılolabilir.dışarıdan bazı hareketlerle ilgisini çekip anlaşılmış olabilirim.
Soran+1 yılteşekkürler:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
sen lezbiyensin sen daha iyi bilirsin ama anlattıklarına göre oda olabilir tabi bizimki sadece tahmin yine sen bulucaksın lezbiyen mi degil mi diye, bu arada ben lezbiyenleri cok seviyorum, yukarda insanların sizi anlamadıgından dısladıgından falan bahsetmişsin ya o yüzden söyledim bir tane arkadasım olmasını isterdim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız.erkekler fantezi malzemesi olarak seviyor ama onun dışında saygıları yok.bende saygısız şeylere maruz kalmamak adına sadece aileme açıldım.
Soran+1 yılaynen öyle.
+1 yılevet lezbiyen olabilir, ben kız arkadaşlarımı bu şekilde kıskanmam. belki o da senin yaklaşımlarından bişeyler sezmiştir, sana açılamıyordur.
112 Yorumla
Soran+1 yılbelli etmedim hiç.aksine ayrıldığım kız arkadaşımı erkek sanıyor.belki bir iki şakamdan yakınlaşmıştır oda belki yani.demek lezbiyen olabilir.
- +1 yıl
ne kadar belli etmedim desen de onun da ilgisi varsa anlamış olabilir. hani öyle direkt anlamasa da belki farkında olmadan sana yakınlaşmıştır. kız arkadaşlarından kıskanması önemli bir işaret bence. normalde bir kız bunu yapmaz ya da bu şekilde kıskanmaz. bir de böyle şeyler daha çok şakalarla ortaya çıkar :) bizim toplumumuzda henüz öyle açık açık söyleyebilecek kişi çok çok azdır heralde.
Soran+1 yılhaklısınız.sizce ne yapıyım?şimdilik mesafeli ama şakalarına gülümseyerek davranırım heralde.çünkü kesin anlamadım ama dediğiniz gibi evlenelim falan diyo.bel altı espri yapıyo arada.
- +1 yıl
sna karşı yakınlaştığında onu cesaretlendirirsin, şakalarına karşılık verirsin, muhtemelen o da senden bir işaret bekliyordur. yakın arkadaşsanız birarada vakit geçirme şansınız var demektir. arada ona iltifatlar et, tepkisine bak mesela. bence karşılıklı birbirinizi cesaretlendirdikçe çabuk ilerleyecektir. ona açıkça da söyleyebilirsin ama anlaşılan bundan çekiniyorsun. sevgili olmak istediğin kişiye de hemen gidip açıkça söylemezsin zaten; bunun cinsiyetle çok ilgisi yok aslında ;)
Soran+1 yılaynen öyle:)biraz imalı karşılık veriyorum.direk değilde doğrudan ama karşılıksız bırakmıyorum onu.bugün evlenelim demişti gülüşmüştük.çıkışta yalnızken sessizdik.sonra ayrıldık öpmeden gitti.eve gitti bir süre ayrı kalıcaz:( gerçi face var ama ordan zaten yazıyodum hep sıkmayım.mesajlaşırızda bakalım.sizce nasıl davranayım?
- +1 yıl
bi süre dediğin ne kadar? bence internet üzerinden mesajlaşmayla fazla bişey yapma, yani bu yakınlaşmayı yan yanayken yap. sadece mesajlaşıp onu unutmadığını, aklında olduğunu gösterirsin. mesajlar üzerinden ona kesilikle açılma bence. hatta bana göre bu işler oturup konuşarak olmaz. ben lezbiyenim sen de lezbiyen misin diye açık açık sorarsan pek çok kişi tırsar :) fiziksel olarak yakınlaş ona, iltifatlar et arada, sarıl, öp ama daha samimi ol :)
Soran+1 yılbir hafta kadar.sizle aynı fikirdeyim.yok direk söylenmez bence de:)sıkmak istemem onu mesajlarla.bugün ben okuldayken mesaj attı.konuştuk.sınavlardan havadan sudan.yalnız bazen yarım saati buluyor cevap atması ki yanımda çok iyi bilirim telefondan internete takılıyo burçlara falan.kimseyle mesajlaşmıyo ama yarım saat olayında kasıt aramadım değil?dün sessizce gitti soğukça demiştimya onu sordum laf arasında dediki:arkanı dönseydin ve hızlıca gitmeseydin sana geri döndüğümü ve baktığımı görürdün
- +1 yıl
bi hafta bişey değil :) dediğim gibi mesajlaşmalara bel bağlama. sadece onu hatırladığını, düşündüğünü göstermek için arada mesaj atarsın. bu duygusal yakınlaşmayı birlikteyken ypmalısın. onunla daha çok baş başa vakit geçirmeye çalış. daha çok fiziksel temas kur. bana göre böyle oturup açık açık konuşmaya gerek yok. zaten fiziksel bir yakınlaşma olursa hiç konuşmaya gerek kalmadan sevgili olursunuz :)
Soran+1 yıldediklerinize tamamen katılıyorum.yalnız bu bir hafta hem ben hem de o çok iletişim kurduk:)çok şakalaştık.başka kızlarla buluşmalarımdan söz ettim laf attım kıskandı falan ama dediğiniz gibi fiziki yakınlaşma bizi birbirimize bağlar ve ben o buraya geldiğinde şaka ve iletişim olayını azaltıcam.hatta kaçıcam ama bu arada fiziki temasla da arada kendimi hatırlatıcam:)nasıl olur sizce?
- +1 yıl
bence kaçma yolunu seçme. bir erkek olsa işe yarar belki ama zaten durumunuz karışık :) zaten tereddütleri varsa vazgeçebilir. böyle durumda biri muhtemelen zor ifade ediyordur duygularını sana karşı. kendini geri çekersen heralde yanlış anladım diyebilir. bence tersine daha yakınlaş. böyle şeyleri konuşmak zor olur ama fiziksel yakınlaşma daha kolay olur. mesela bir kere öpüşürseniz fazlasını konuşmadan her şeyi açıklamış olursunuz birbirinize :)
Soran+1 yılzaten her gün konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz gibi.derslerden.sınav haftamız yaklaştı.arada kıskanıp şakalaşıyoruz falan.tamam gelsin ten temasını yapıcam abartmadan:)
- +1 yıl
hadi hayırlısı :)
+1 yılBen deli gibi kiskaniyorum ya. Onun lezbiyen olmasi yuksek bir ihtimal.
139 Yorumla
Soran+1 yılsiz de lezbiyensiniz yani?peki ne yapmamı önerirsiniz?
- +1 yıl
Simdi sen kendini cok firenliyosundur. Ondan da net bir sekilde emin degilsin ya hani. Bir hareket yap mesela suphesi hic kalmasin senin lezbiyen oldugun hakkinda. Tamam belki senin icin zor olcak ama net bir hareket yapman lazim yapamazsan o da yapamayacaktir hem imalarda kalicaktir
Soran+1 yılzaten eski sevgili olayımı erkek arkadaş olarak biliyo.o kızdı halbuki.doğru dediniz.iki tarafta emin olmaya çalışıyo.ilgilenmeyen kız kıskanmaz ve evlenelim demez.bide onu sevmemi istemişti laf arasında mesajlaşırken.bende şakaya vurdum hemen atlamış gibi olmamak için.direk değil ama imalarımla kafasını karıştırıyorum sanırım.bugün çıkışta pek konuşmadık.sessizdik ve öpmeden ayrıldı.nedenini anlamadım?ona ters de davranmadım.okadar ilgilenip lafda vurup güldük aynı gün.bugün demişti evlensek
- +1 yıl
Mesela unlu bir kadinin resmini dolabina as ya ya the L word dizisinin posterini filan. O kim filan derse hayrani oldugum kisi dersin. Konu oralara kadar gelir. Begendigin bir unluyu tv de gordugunde yorum ya cok guzel kadin filan de ama kiskanir gibi degil hoslanirmis gibi. Rengini belli et
Soran+1 yılmesela başka yakın bir arkadaşı geldi onla da tanıştık.sonra dedimki tatlı kızmış onuda getir artık.ama art niyetsiz söyledim.işte o an tepki gösterince şaşırdım.öldürürüm seni dedi:)neden dedim kıskanndın mı evet dedi.başka kızlardan kıskanıyo evet.peki tavır olarak nasıl davranıyım?siz anlarsınız.eve gitti ya ayrıyız bir süre.öpmeden sessizxce gitti.şaşırdım.bozulmadım değil ama çokda kızmadım.şaşırdım.
- +1 yıl
Sende onu kiskan kiskanmasan da kiskanirmis gibi yap bazen. Bi de ilk gordugun onu yanagindan op . Hani opmus gibi yanaklarimizi degdiriz ya oyle degil nazikce dudaklarini degdirerek op. Bazen sanki yanlislikla olmus gibi dokun veya bise gosterirken yakinlas yuzune bakm mesela ams ama degsin vucudun onunkine. Trip yap numaradan. Yuzune uzun uzun bak. Seyret sonra o baktiginda kafani cevir filan bunlar anlamasina yardimci olr
Soran+1 yılçok güzel.evet dönsün öpücem onu:)o yavaş ve baskın öpmeyi kime yapsam kız hetero bile olsa bir kendini kaybediyo:)şaşırıyo falan afallıyo.tamam tripte atarım ama nadiren.ürkütmemek lazım kızı.peki o evdeyken ona yaıyım mı yoksa tam tersi onunlaa ortak arkadaşımız olanlar buluşma larımızı tahmin ediyo.kızla buluşup bunu kıskandırıyım mı?
- +1 yıl
Beni niye eksiledi biri ya neyse :D simdi baska kizlarada ayni ilgiyi gosterirsen bu herkese boyle zaten bana ozel bisey degil filan diye dusunebilir kiskanirken kasitli yaptigin belli olmali bunu nasil anlatirim bilmem ama ornek olarak birine sarilirken ona bakmak bu esnada veya biriyle gorusmeye giderken sanki bu onun sucuymus gibi yapman, anlatamiyorum ama dikkatli kiskandir inatla yaptigini bilsin. Giyimin sacin nasil peki. Bu da bir ipucudur aslinda. :)
Soran+1 yıleksileyenin özgüvenini dikiyim.bu kadar ezik işte.saygısız şerefsizler.benim şeyimin keyfi onlara düşmüş.onlar gibi aklı şeyinde erkek sevmiyorumya böyle eziceklerini sanıyo ezik yaratıklar:D çakma dindar bir yolsuz patlak ampuldur:D haklısın herkese yavşamış ş gibi olmak istemem.saçın uzunun kıvırcık.giyimde normal yani.spora kaçan ama klasikte olabilen:)
- +1 yıl
boşver ya onları :D değişik bir tarzın var.
Soran+1 yılfeminenim görüntü olarak.uzun kıvırcık saçlıyım.kot ve gömleklere hastayım.tişörtte favorim:D kendini bilmezlere haddini bildiririm ama onun dışında gayet kendi halinde kibar biriyim.şerefsiz ya sinirimi zıplattı.kim oluyolarda bizi sorguluyolar.allah a inanıp da onun yarattığına hakaret etme şirkine düşüyolar.neyse sakinim.çok güzek değilim ama çekici olduğumu söylerler.tarz olarak böyleyim ama kızın sevmesi önemli:)kıza bu sefer yazmıycam.o merak etsin birazda.diğer kankamızla plan yaptık:D
- +1 yıl
tamam geçti sakin ol :D gözümde canlandı. ne plan yaptınız ya merak ettim :D kızı da merak ettim şimdi onu da zamanın varsa tarif eder misin :D
Soran+1 yılkız esmer düz saçlı,gayet feminen balık burcu:)facede açıktı ama yazmdaım çıktım kısa sürede.daha yeni gitmiş eve.rahatlasın bir özlesin beni.aslında yakınlaşmak istiyorum sıcak bir şekilde.cinsellik için değil sevgimi anlasın diye ama onu kaybetmekten yanlış anlamasından korkuyorum.onun dikkatini çekmem için başka neler öneririsin?
Soran+1 yılha planı sormuşsun yazmayı unutmuşum.zaten gider ayak o sensiz eğleniriz yaptık atarlandı yarı şakalı bir şkilde bize.sinemaya gidicez sınıftanda bir kaç kişiyi alarak:)gezeriz ve hatta beraber ders çalışırız finallere dedik.
- +1 yıl
Hmmm peki. Ne istedigini gayet iyi anladm. Umarim sevgili durumuna donusur iliskiniz. Benim su an icin aklima gelen bisey yok aslinda ama basima gelen biseyi soyliyip uyarmak isterim seni. Dengesiz davranma eger sicaksa hep o sekilde davran ama ruh halinde bir negatif hissiyat olustugunda ona yansitma. Kafasi karisir ve supheleri artar. Seviyo mu sevmiyo mu filan diye arada kalir. Cizgini hep korumalisin. O da oyle yaparsa iyi olur cunku cok yipratiyo ve bir sonuca baglanmiuo bu sekilde
Soran+1 yılbugün okuldayken bana mesaj attı:)sınav sonucumuz açıklandı diye.havadan sudan da konuştuk.saniyesine mesaj atmadık ikimizde.biraz bekletiyoruz.hani demiştim ya dün ilgisizce ayrıldı diye.sohbet edip gülüştükten sonra dedimki ona:aklıma geldi dün bana kızdın mı bişey mi yaptım?hemen gittin dedim.dediki telaştan öyleydim.eğer hızlıca gitmeseydin arkandan gelip sana döndüğümü vedalaşmak için görürdün dedi.değer verdiğimi ona belirttim oda sana geri döndüm değer verdiğim için uçmuşsun dedi:)
- +1 yıl
oha. fazla da düşünmeye gerek yok bence. sıradan kız arkadaşlarımızla böyle romantik, duygusal konuşmalar yapmıyoruz. :) itiraf etmeye cesaret edebilir misin yoksa illaki o mu çok net bişey yapmalı? Bunu bir düşün
Soran+1 yılitiraf çok cesurca olur.daha duygularım çok taze.ondan duygularından da emin değilim.ipuçları var evet ama erken daha.kvur kaç taktiği yapıyorum.hem ilgiliyim onla hem de sıkmıyorum.yalnız biraz geç mesaj atıyor bazen.bazende saniyesine yazıyo.anlamadım:)ben de o yaptıkça öyle yapıyorum.
- +1 yıl
o kadar ince düşünme ya, kasten yapmıyo da olabilir mesaj konusunda. bu ilişki nereye gidecek merak ediyorum :D
Soran+1 yılben de merak ediyorum.benim danışmanım olsana:D ama yine mesajlaştık yarım saat sonra attı cevabı ben de mesaj atmadım karşılık olarak.sorulu mesaj değildi.bilerek atmadım.çünkü telefon elinde biri.yarım saat neden?biraz yaklaştım hemen böyle mi oldu?o atana kadar da daha atmam.zaten derslerim var uğraşınca unutuyorum:)ben çok hoşlanmaya başladım diyebilirim.geçici mi onu bilemem ama.belki sadece dostça seviyo ama yinede ilgisi hoşuma gidiyo.
- +1 yıl
sen buraya yazdıkça cevaplarım no problem. telefon kurcalayan bir insansa, yani yanındayken dikkat et, o zaman görmeme şansı yok kasten yapıyo.. şu da var başkalarının mesajlarını umursamıyo seninkileri umursuyorsa sen yokken telefonla daha fazla ilgilidir bunu bilmyoruz. yani senleyken telefonlar ilgilenip ilgilenmemesi bişeyi kanıtlamıyo kesin olarak. çünkü senleyken tek umursadığı senin mesajlarınsa zaten telefona bakmaz. neyse boşver :D
- +1 yıl
belki o da senin ilginden filan hoşlanmıştır. normal arkadaş olarak görmemeye başlamıştır zamanla. çünkü lezbiyenler ona iyi davranan kızlara karşı hemen aşk hayalleri kurmaya başlayabiliyor. belki de karşılıklı ikinizin de durumu budur. bilemiyorum.
Soran+1 yıldediklerin çok mantıklı.evet benleyken de telefonla ilgili ama deli gibi değil.ben yokken nasıl bilemeyiz evet.sınıftayken nette dolaşıyodu burç yorumu falan okuyodu.hatta bizimkini de okudu.erkek kardeşimle de sohbet ettik.abla o kız sana boş değil dedi:D ailem biliyo durumumu.çok şanslıyım anlayışlılar.yalnız emin olduğum tek şey var,o telefonu yanından ayırmaz.ben de öyleyim anlarım yani.duştayken bile bazen mesajları okuyup telefona bakabiliyorum.ilgimi anlamaya başlamıştır oda.üstne gitmem.
- +1 yıl
ailenin destek çıkması güzel ya eşine az rastlanır bişey. şanslısın. anladım. sen daha iyi biliyorsun tabi ben seninsöylediklerin doğrultusunda yorum yapmaya çalışıyorum sadece
Soran+1 yılsaolun.iyi akıllar veriyosunuz.sizden faydalanmaya devam edicem:)
- +1 yıl
Tamam :D
Soran+1 yılarkadaş isteğine izin verseniz olmaz mı?size özelden sorucaklarımı sormak isterim arada.
- +1 yıl
@riotgirl hayir ben heteroyum ama kiskanc biriyim. Sevdigim insanlari paylasmayi sevmiyorum
- +1 yıl
@riotgirl ya bir denemem oldu da lez olmadigima karar verdim.
- +1 yıl
@kılavuzukargaolan nasıl bir deneme merak ettim . Bir şeyler hissettiysen sonradan oyle olmadigini nasıl karar verebildin yani. Ozelden anlatabilirsin istersen sakıncası yoksa.
- +1 yıl
@riotgirl yani o sira erkeklerden canm yandi. Acaba bir kadinla daha mi mutlu olurum diye denemistim. Cok eskide kaldi. Hic bir sey hissetmedim.
- +1 yıl
@riotgirl buch lezbiyendi. Erkeksiydi. Cok pozitif ve tatliydi. Seviyorum hala onu. Birazcik kiskanc ve libidosu da yuksekti. Cinsel olarak etkilenseydim onunla devam ederdim.
- +1 yıl
@riotgirl hayir. Kadinlara bir sey hissetmiyorum
- +1 yıl
@riotgirl rica ederim
size hollanda yolu göründü
we are global in yours21 Yorumla
+1 yılSizin gibi sapıklar yüzünden çoluğumuz çocuğumuz arkadaş edinmekten korkar oldu yazık ülke ne hale geldi dinsiz olunurda böyle olunur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç sevmedğim durumlar ve dinen sakıncalı bir durum zaten dinini bilsen bunları yapamazsın yazık gerçekten durumun hiç içacı değil ülkeyi kuranlar ne mutlu ki sizlere bu hallere düşürmüşler yok lezbiyenler yok gaylar ne len bunlar paganist söylemler mide bulandırıcı birde bunların çocuk sahibi olma istekleri yok mu rezaletin daniskası. Allah insanı bir erkek ve bir dişiden yaratmış ötesi yalan dolan tıbben bile böyle ama hala neyin kafasından insanlar kıskanıyormuş hay ben senin kıskanmana...
05 Yorumla
Soran+1 yıldini senden mi öğrenicem lan şeresiz.ülkeyi kuranları ağzına alma.şimdiki yolsuzları da görüyoruz.allah allah diyip ülkenin anasını becerdiniz.beni böyle yaratan senin allahın.senin ne haddine beğenmemekimsin sen kro?erkek sevmiyorum çok da mutluyum.benim bedenim sanane?kınayana allah versin!benim midemi erkek bulandırıyo.istemiyorum zorlamı*.senin gibi şarlatanlar asıl iğrenç.dikerim senin düşüncelerini.kimsin lan se pc kurusu.kıskanır kıskanmaz sanane daşak kafası.i*ne
Soran+1 yıldünya kabul etmiş bilim 30 yıldır hastalık değil diye.sen ne mezunusun kara cahil?pskoloji pediatri tıp kabul etmiş dünya ve avrupada.sen kimsin de kabul etmiyosun allahın verdiğini?renkli gözlü doğmak gibi doğuştan.yaşamadığın şeye yorum yapma.lezbiyen misin* seni.gaylar diksin seni.patlak ampul kafalar.üniversite mezunuyum.proflarla iç içeyim.dini senden mi öğrenecem cahil yavvşak.senin gibi kafalar asılsın idam edilsin.bu hayatı b.ka çevirdiniz.sanane ailem yanımda döt sanane sibop
Soran+1 yılananı bacını diktiğimin patlak ampulu,yolsuz ampulu yazma yaşamadığın bilmediğin olayı.ahkam kesme.allah başına getirsin umarım sevdiğin kadın kızın ya da değer verdiğin bir kadın lezbiyen çıksın!o zaman anlarsın.kadın vucudu kokusu oh mis.kıllı çirkinler,pis daşak kafalar.napayım kadınlar dururken pis erkekleri.sen önce cahil zihnini değiştir aç makale oku bu konuda.yavyşak.dindar olan başkasına saygılı olur.sizin gibiler anca padişah kölesi yakıp yıkan yolsuz kendine dindarlarsınız.alem gördü
Cevap sahibi+1 yıldemek ki kansızlarında kanına dokunuyormuş patlak lastik git lastiğini diktir öyle gel..loli.
Soran+1 yılallah senin gibi şerefsizlerin belasını versin.benden beter ol.sktir git.senin iselamaın batsın.insanları aşağılayarak,eleştirip hadsizce burnunu sokarak çakma müslüman olursun.hadi ikile.kanı bozuk serseri.git başkasına ahkam kes.peygambberimizin sözünü de unutma.kınadığınız ne varsa yaşamadan ölemiyceksiniz;)islamda benim attığım tırnak olamazsın.cisen yönelimim seni ilgilendirmez.bu benim imtihanım.sana bk yemek düşer.sen kendi pisliklerine bak çamur atmadan önce.hadi naş it.uğraşamam senle by
+1 yılsadadadadSaadfdsafsafadsfasfadfafdasfsafsaf bu denir bunaa :D
00 Yorumlahiç kadın ruhundan anlamıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?:)anlatın o zaman.
fesatlık her kız ortamında vardır mutlaka.
01 Yorumla
Soran+1 yılfesatlık değil duygusal olarak kıskanıyor.arkadaşlarla konuşunca ve kızı düşününce zaten jeton düştü.kız bana kıskandığını sevdiği için itiraf etti.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım