Gizli Üye(36-45)+1 yılcidden kadın olduğunu sanmıyorum da erkek neden merak eder..hım belki sevgilisi 4 yıldır kimse olmadı demiştir...hımm neyse,hormonlarla ilgili bir durum, daha önce tam bir cinsellik yaşayanla, bakire birinin kendini tutması kıyaslanabilir mi? hayır tabiki ama bir insanın kendini dönemsel olarak kıyaslaması mümkün..
bu durumda seks yapmamaya devam etmen, 4 yıldır hangi nedenle yapmıyosan, kendini değerli hissetmeni sağlicak..yaparsanda yine tekrar isticeksin..en iyisi evlenmen013 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılbenimde en çok ilgimi çeken senin cevabında, evde pinokyo filan mı üretiyosun :S
Cevap sahibi+1 yılahşap kokusunu alırım, atolyedenmiydi..senden geliyo sandım :P
Cevap sahibi+1 yıldavranış teknikleri diyosun eleştirmezsen belki sempati duyar eklerim seni filan...de çok mavi boncuk dağıtıyosun
Cevap sahibi+1 yıletkilenmek üzereyim...
Cevap sahibi+1 yılgizli olmanın tadını çıkardım o ara ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılah şu fake hesaplar ah.. sahteliğiniz her yerinizden oluk oluk akıyor.
710 Yorumla
Soran+1 yılsana ne oluyor azgın kız
- +1 yıl
azgınlıktan dert yanan soru sorup bir kızı azgınlıkla itham etmek... işte tam da bunu kastediyordum delikanlı. çok fakesin çoook.
Soran+1 yılben bayanım ve yanıp tutuşuyorum ister inan ister inanma.
- +1 yıl
inanmama hakkımı kullanıyorum. kalçalarını okşamak bir işe yaramaz bu arada onu söyleyeyim. bir daha bir şeyler uydurmadan önce kadın cinselliği hakkında bir iki satır bir şeyler oku olur mu.
Soran+1 yılya gitsene orgazmı da senden öğrenecek değiliz azgın
- +1 yıl
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
Abaza was here durumu diyoruz bu tür vakalarda
+1 yıl1- Alt etmek diye bir şey söz konusu değil
2- 10 yıl dahi yapmamış olabilirsin bırak 4 yılı.
O istek her daim olur. Malum neyin tadını alırsan bir daha istersin, insanın doğasında var bu.
Sana git direk evlen de diyemeyiz.
Sana git önüne gelenle sevişde diyemeyiz.
Kendi imkanların ile zapdedeceksin kendini şu an için.
cut.01 Yorumla- +1 yıl
mutluluklar
cut.
seni yatakta sevecek biri lazım tatlım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Anlayamadığım bir şey var bu konu cinsellik kategorisinde sorulmuş bir soru ve bizlerde bu çerçevede cevaplar veriyoruz.Gerek ciddi gerekse gayri ciddi cevaplar olabiliyor bunlar bu soruda tam üç farklı yorumum kaldırılmış benim mesajlarımın dışında bu veya başka konularda daha argo mesajlar dururken benim üç farklı yorumumun kaldırılmasının sebebi şikayet edilmiştemi kaldırılmış olabilir yoksa ciddi anlamda ben haddimi aşmışmı olabilirim eğer kaldıran yöneticide okursa bunu oda cevap yazabilir.
Bu arada Admin ilede irtibattayım git admine anlat derdini demesin kimse!04 Yorumla
Soran+1 yılCidden haberim yok senle birlikte bir kaç kişinin de kaldırılmış. Ben şikayet etmedim hiç.
Soran+1 yılEvet özellikle cinsellik bölümünde .
+1 yılÜç şey çok heyecanlandırır insanı,
Üç şey çok keyif verir,
Üç şeye çok pişman olur insan
Ve bu üç şey, üç duyguyu da yaşatır
Yemek yemek mesela;
Acıkırsın, istersin, yersin, sonunda bir pişmanlık.
Uyumak örneğin;
yorulursun, istersin, uyursun, keyf alırsın ve gene pişmanlık
Sevişmek hakeza;
Arzularsın, çok zevkli olabilir evet o dakika, biter...
Pişmanlık yanına kar kalır...110 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın en iyisi kendimi kontrol etmeliyim
- +1 yıl
insanlar seni Hep işi düştüğünde arar ama sen...
Tıpkı çok sevdiğin ıhlamuru,
sadece hastayken içtiğin gibi.yarım kalırsın
Soran+1 yılgerçekten mi kadın olduğum için mi?
- +1 yıl
evet aynen öyle hayat dediğimiz şey adeta bir p*rno film gibidir kimi düzer kimi düzülür kimide oturup şehvetle izler bana sorarsan bu içindeki kasfetten vazgeç fikir edinmek istersende yardımcı olurum
Soran+1 yılne gibi fikir?
- +1 yıl
aklına kafana takılan cevabını bulamadığın herşey olabilir ha bu arada korkma sapık felanda değilim
Soran+1 yılburadan söyle
- +1 yıl
hadi kal selametle
Soran+1 yılseni eklememi çok beklersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin işi kolay...
elin ayağın düzgünse, yüzünde biraz bakılcak cinstense bir kuyruk sallasan bir sürü aday sıraya dizilir.
Ya biz napalım, kasıp kasıp kavruluyoz, abazayız diye haykırıyoz ama yok işte,
bazen diyorum keşke bu dünyaya kız olarak dünyaya gelseydim
cinselliği yaşamak için çok zor yollardan gitmek zorundaa kalmazdık, hayatta böle bir kaygımız olmazdı33 Yorumla
Soran+1 yılKim sikilip kirli mendil gibi atılmayı ister. Farkındaysan bu ruh halinden yakamı kurtarmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılyuh ona be :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere bakire değilsin ilişki yaşamışssın fakat 4 yıl çok uzun bir süre ilişkibaşından bir cinsel ilişki geçmiş bir hatuna göre çok durmuşsun bunun sebebi cinselliği keşfedememen diyebilirim yanii iyi bir tecrübe olmamış senin açından şahsen ben duramam bir şekilde yaşarım bunu...,
boşalmak istiyorsun fakat ilk ilişkinde boşalamayabilirsin
sevgilindemi yok senini ?=18 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama olabilir olsa da yapamam yapmamam lazım.
Cevap sahibi+1 yılnasıl yapmayacaksın ama yanii birşeylerle tatmin et kendini odamı olmuyor sert bir cisimle falan yanii
Soran+1 yılO oluyor ama içimdeki şehveti öldürmem mümkün mü
Cevap sahibi+1 yılmümkün aslındaaa fakat doyumsuz sun sen yaa sen cidden güzel bir hatunmusun ?
Soran+1 yılevet. Neden?
Cevap sahibi+1 yılşimdii doyumsuzsun güzel arkadşım soruna göre cevap veriyorum yanii şimdi şunu sorucam sana başından geçen cinsellik seni tatmine ulaştırdımı ? ve nasıl oldu bu ?
Soran+1 yılhayır o yüzden canım çekmekte hala
Cevap sahibi+1 yılcanın çekiyorsa çevrende hoşlandığın iyi biriyle yap seksini yaniii
ama şimdi bu şehveti öldürmek istiyorsanda namaz kılacaksın dine yöneleceksin
madem bu kadar abazasın neyi bekliyorsun yoldan geçen ilk erkeğe ver nasıl olsa alışmışsın.sizin oralarda sanırsam din iman ahlak namus gibi kelimeler bir anlam ifade etmiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılSen iyisin de burada işin ne abaza
Soran+1 yılbu zihniyete veren kızı ben sikiyim asıl senin gibi ruhum patlak değil ya
Önce karar vereceksin, bu konuyu tek başına mı çözeceksin, başka birileri ile mi ?
Eğer başka birisine karar verirsen burdan veya sanal alemden değil kendi çevrenden bilip tanıdığın bir insanı seçmeni öneririm.03 Yorumla
Soran+1 yılgüvenecek insan yok çevremde.
Soran+1 yılbu uyarını göz önünde bulunduracağım sağ ol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla seni anlayabilecek bir erkek bulmanı öncelikle tavsiye ederim, tabi eğilimin lezbiyenlik se de kız arkadaş :)
ama yok olmaz diyenlerdense o zaman seks oyuncaklarına yönel bence.. dildo gibi..
ama ne masturbasyon ne de oyuncaklar tam doyumu getireceğini düşünmüyorum. çünkü içinde duygu yoksunluğu var. o yüzden ilk söylediğimi uygula ve rahatla.. :)00 YorumlaHem zina yapamam diyo, hem 4 yıldır kimseyle ilişkim yok diyo, hemde bakire değil..
Bu nasıl iş arkidiş..?619 Yorumla
Soran+1 yılhee ettim ne olmuş
Soran+1 yılLan sen de sütten çıkmış ak kaşık sayılmazsın git kendini parmakla
Soran+1 yılyav hee çok da umurumda desinler
Soran+1 yılbb
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılo yüzden parmaklarını yemek istiyor ya beğenmiş belli ki .)
:D öldüm bu son yazıya ya ben evleniyorum kimse yazmasın.Akşam akşam beni güldüren senden Allah razı olsun :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSenden de :D
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. 4 yıldır kimseyle yapmadım diyorsun. demekki dört yıl öncesinde yaptın. bakire olduğuna göre ters ilişki yaşadın. bundan sonra da evlen artık
13 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu
Soran+1 yılhaklısın sağ ol
+1 yılumarım mutlu olursun şayet gerçekse evliliğin :)) bunun dışında hayatını sen idare ediyorsun kimseye hesap vermek zorunda değilsn. neyse ihtiyacın onu gidermek yine senin elinde :)) mutluluklar...
00 Yorumlabakire değilsin madem kendine güvenebileceğin birini bul ve beraber ol yoksa bastıramazsın bu arzuları masturbasyonla
05 Yorumla
Soran+1 yılSesli güldüm :D :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılAl bendende o kadar bende cok azgiinim ve cok arzuluyum. Opusmeden ileri gitmedim hic ama ne bilim her gece istiyroum. Yapacagin tek sey var evlenmek veya bir sevgili bulmak veya one night stand yapmak. Uc cozum sana.
00 Yorumlaçok garipsin gerçekten hem bakire değilsin hem seks yapmıyorsun ..inan anlam veremedim buna?
04 Yorumla
Soran+1 yılneden? ortalık malı olmak istemem
- +1 yıl
Ne alakası var ortalık malı olmakla siz kadınlar önce kendiniz cinselliğinize özgürlüğünüze sahip çıkmazsanız bu geri kafalı düşünceler asla değişmez bir erkeğin ne kadar seks yapmaya hakkı varsa kadının da o kadar vardır ... o ne demek yaaa ortalık malı yok öyle bir şey sen bir mal değilsin sen bir bireysin insansın ve canın kiminle istiyorsa onunla birlikte olursun buna kimsenin ne karışma ne de yargılama hakkı var ..erkekler yapınca iyi kadınlar yapınca kötü ben böyle adaletsizlik görmedim..
Soran+1 yılTürkiyenin akışına bak. Erkeği kadından üstün görüyorlar.
+1 yıl4 senedir bende hiç bir kızla yatmadım... :((((
4 senenin acısını birlikte mi çıkarsak?03 Yorumla
Soran+1 yılçıkaralım :D
- +1 yıl
Bence sen kafa bulan bir erkeksin kardeşşş...
Gizli soranlara fazla itimat etmiyorum kaç kere tecrübe ettim erkek çıkıyor yazanlar.
Sanada güzel meşgale çıkmış yazan yazana :))) - +1 yıl
hacı adın neydi?
+1 yılnormaldir. cinsellik zamanın gelmiştir. sevgili edinip sevişmelisin. abes bir durum değil. doğal ihtiyaç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım zina yapamam diyorsun burada kaç erkekle muhabbete girmişsin. zina sadece vajina ve penis birleşmesiyle olmaz. göz zinası kulak zinası el zinası.. sen burada erkeklerle yazışarak da bir zina çeşidi gerçekleştiriyorsun. dikkat et.
10 Yorumlagüvenilir birisi varsa etrafında onunla bu konuda paylaşımda bulunabilirsin... yok yapmak istemiyorum dersen de kendini başka şeylere odaklamaya çalış...
00 Yorumla
+1 yılYorumum silinmiş :( Yine de tavsiyelerimi tekrarlayacağım.
Mast. yaparak kendini daha azdırırsın, bu bir çare değil. Önceden yaptığın için canın istiyor ve yerine koyamıyosun hiçbir şeyi işte. Kendini tanı ve ona göre karar ver oke?01 Yorumla
+1 yılhaahahahahahahahahaha kocanın şimdiden beline kuvvet diyeyim::)
00 Yorumlasen gel uyuyan yılanı uyandır ondan sonra yorum atmayın de :D
düğmeye bastın bir kere ok yaydan çıktı :D01 Yorumla
+1 yılbul kendine güvenilir dürüst bir erkek doya doya yap.tutan yok seni hoş:)
00 Yorumla
+1 yılSahte hesaptan bir soru sanırım yine :)
Hayırlısı diyorum. Umarım kısmetin çıkar da evlenir kurtulursun bu durumdan00 Yorumlayaptıgın ıcın mı buyudu yapmadıgın ıcın mı pekı nasıl yapabılıırz pekı
00 Yorumlane guzel o zmn sıkıntı yok. koyver gıtsın senı tutan bırsey yok.
00 Yorumla
+1 yılinanmış gibi yapıyorum ve neden öyle olduğunu zaten sorunda söylemişsin.4 yıldır yapmamışsın yapmadıkça isteğin artmış
00 Yorumla
+1 yıleğer aynı şehirdeysek seni tatmin edebilirim zevkten bayıltana kadar yalarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl86 tane erkek cevap vermiş ... şöyle bir düşündüm bende cevap yazsammı diye ... ve yine düşündümki 86 da 1 ihtimal düşük ihtimal ondan dolayı bye bye :) ...
114 Yorumla
Soran+1 yılbu düşünceyi de yazmayabilirdin
Cevap sahibi+1 yılihtimal 86 da 2 ye çıktı :D
Soran+1 yılsaydın mı :D
Cevap sahibi+1 yıl:) ihtimalleri bir kenara bırakmmak lazım bazen ... kalçalarım büyüdü demişsin ya hani .. :) göğüslerinde büyüdü mü ?
Cevap sahibi+1 yılihtimalin 0 a düştüğünün farkındayım ... :) ı love huni .. :D
Soran+1 yılbye
Cevap sahibi+1 yılbye derken ? :D
Soran+1 yılsen yazmışsın ya :D
Cevap sahibi+1 yılo benim düşüncemdi yanılabilirim :D
Soran+1 yıl:)) İçime düş
Cevap sahibi+1 yıldüşerimm .. :) bence değer .. :)
Soran+1 yılYaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl24 senin ?
Cevap sahibi+1 yıl24 yirmidörtt .. sizin hanımefendi ? :)
Kısa ve net bir Cevap erkekler nasil kullan at yapıyorsa yeri geldiğinde sende aynı sekilde kullan at yap hem karsındakini sasirt hem kendini..
00 Yorumlagel diycem gelmiycen nasıl olsa masta devam arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılElizabeth :D
+1 yılbunları gizli olmadan da söylemeni temenni ediyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi o zaman da hepiniz bir olup düzün :D
- +1 yıl
neden ki ? profili açık üyeleri her gün düzüyomuyuz :) sadece isteyene kalkar şeyimiz :)
+1 yılbu aralar çok boş kalıyosun heralde ya da yediğin bişey dokunuyo. benimde öyle spor için kullandığım amino asitin insel güç arttırıcı yan etkisi varmış duramıyorum yerimde :)
00 YorumlaAhahahaha kocamı buldun kendine adam seni kandırmış sevişmek için aptallık etme üzülürsün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen. ama kocanın işi zor. azgın bir şekilde adama saldırırsan, ilk geceden kalp krizinden gider adam. heyecana gelmez bu işler :)
00 Yorumla
+1 yılHormonların isteğini fazlalştırmış bence bir sevgili edin kendine
00 Yorumla4 yıl nasıl durdun eline düşen erkeğin iliğini kurutursun
00 Yorumlabi kere yapan herkes yapmak ister iyi durmuşsun yine :D
11 Yorumla
+1 yılDört yildır gülmüyordum şimdi acayip bir gülme istegi var benim halim ne olacak. Bende bakir degilim bu arada
00 Yorumlasevgilin ılkdugu zman yaparsın acel etme azda dayan
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
bulacaksın enerji dolu bır seks partner ateşini alacak var mı başka çözümü
013 Yorumla
Soran+1 yılyok galiba.
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılzina yapmam
Soran+1 yılne oldu benle kimse evlenmez mi ?
Soran+1 yılkötü kadın diye nitelendiriyorlar sonra
Soran+1 yılayak fetişleri ile işim olmaz zaten.
Soran+1 yıl19
bakireysen kendini analdan parmaklamaya devam et aptallık yapıpda dönülmicek iş açma
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın en iyi cevapta arkadaşın dediği mantıklı gibi :D
Soran+1 yılevet :D
+1 yıldüzenli ilişkiye gidiğin biri var mı? buna rağmen mi böylesin
05 Yorumla
Soran+1 yılYok uzun zamandır değil
- +1 yıl
çalışıyo musun? bir hobi edinsen. dine yönelsen?
Soran+1 yılDin fayda sağlar mı
- +1 yıl
sağlar tabi ama herhalikarda ortaya bir irade koyacaksın.. ben dinine balı yaşamaya çalışıyorum.. baaya istekliyim ama hergün mast yapmıyorum.. istiyorum aslında ama yapmayabiliyorum...
- +1 yıl
bazen sanal seksle avutuyorum kendimi istersen ekle
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıl perhiz yaparsan olacağı bu... verdiğin kiloları geri almışsın kalçalar büyümüş...
214 Yorumla
Soran+1 yılne yapmak lazım? Zina yapamam
Cevap sahibi+1 yıltamam zina yapma ama dört yıl öncesine dön...
Soran+1 yılne demek bu?
Cevap sahibi+1 yılbakire değilim demişsin. 4 yıl önce nasıl yapışorsan yine yapabilirsin anlamında dedim. kötü niyetim yok...
Soran+1 yılevet ama artık imana geldim.
Cevap sahibi+1 yılsenin iman hala büyüyen kalçalarında bence... ve her gece boşalmak istiyormuş...
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılimanlı birini bulup evlenmeyi düşünmüyor musun madem ?
Soran+1 yılyok ki. Bi de ne diyeceğim evleneceğim adama
Cevap sahibi+1 yılo kadar umutsuz olma..
Soran+1 yılUmut var mı hani
Cevap sahibi+1 yılinanan biri değil misin?
Soran+1 yılbaksana şu halime :((
Cevap sahibi+1 yılne çok sanal seks teklifi almışsın yahu ! bir de umutsuzum diyorsun...
+1 yılulan bir ben denk gelmedim bende senelerdir yapmadım kimseyle :D
00 Yorumla
+1 yılsorunun cevabını vericek bir dünya erkek vardır etrafında :)
10 Yorumla
+1 yılgayet normal küçügüm,ama yine kendini kontrol etmelisin,sevgilin oldugunda yaparsın
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu söylüyorum sana. tabiatına uygun olanı yap.
00 Yorumlaya sen bu kadar abazasın madem neden gizliden yazıyosun?
00 Yorumlagayet normal kanka::)) maslowa göre cinsellik temel ihtiyaçdan biri
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılsevişebilceğin güvenebilcegin birini bulcan yaşıcaksın benim gibi olgun birini bulursan daha çok doyumsuzlugunu yaşarsın.
00 Yorumlasenin yaşınkaçki ekle istersen benide göreyim nekadar azgın oldunu ama ben sanıyorum bayanlar erkekler kadar azgın oldunu
00 Yorumlahey nerdesin dostum hadi gel melisin :) artık rahatlaman lazım
00 Yorumlaeee bakire de değilsin ne duruyorsun helva yapsana :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVah vah haline çok üzüldüm, sana nasıl bir iyilik yapabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapabilirsin?
Cevap sahibi+1 yılNe istersen.
Hergun yap ya da fuckbuddy arkdas bul bn oyle yaptim azdigimda hergun ondayim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kız halin gibisin boşaldıklarımla ordu kurardım
03 Yorumla
Soran+1 yılevet :D çok ateşliyim
Cevap sahibi+1 yılo kalçalarını benim için de mıncır yavrum yerim seni :D oyş alevleneden mi şimdi sen
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D ben evleniyorum kimse yazmasın ne demek ya gizli :D ne güzel sana , bende düşünüyorm aslında biraz durulurum evlennce belki. hergün masturbasyon her gün p*rno. gaz ile su parası bile çok geliyo duş almakttan :D neyse insanız be nolcak zina yapmıyoz ya kendimizi tatmn ediyoz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenle yapsana ya ben hayatımda hiç yapmadım ve 22 yaşındayım
09 Yorumla
Soran+1 yılkimsin ki nasıl birisin
Cevap sahibi+1 yılhiç bir kıza elim değmedi biraz utangaçım asosyaklimde kızlarla konusmak istiyorum ama konusamıyorum
Cevap sahibi+1 yılisterseniz yüzümü gösteriyim size
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılgizliliği kaldırıyorum beni ekleyin önce
Cevap sahibi+1 yılveya face book u nuz msn filan varmı
Cevap sahibi+1 yılbu benim fotografım bakın resmime
Cevap sahibi+1 yılbeni beğenmedinizmi yoksa
Cevap sahibi+1 yılbeni bir ekleseniz yua
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani ne yapmamızı bekliyorsun soru ne tam olarak ?
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl öldüreceğim bu şehveti
- +1 yıl
Bahattine başvur (bıçaklar geçer )
Sende daha fazla güncelleme yapma yeter!
08 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu yediremedin mi
Soran+1 yılevlendiğimi :)
Soran+1 yılkusura bakma da tipin yok ki şeklin olsun :D Neyine güveniyosun
Soran+1 yıltamam özür dilerim tipin şeklin yerinde acımdan dedim kusura bakma
tamam yazmıcaz ben onlarla konusurum
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026