bir erkek nasil anlar kizin bakire olup olmadina ya da biriye sevidini ?
Erkekler bakire olup olmadığını nasıl anlar ?

Bakire kızın gözleri ve yüzünde zaten bir korku ve endişe belirtisi olur.Tedirgindir sevişme öncesi. Bunun dışında memelerin durumu da belli eder.Bakirelik gidince gözle görülür derecede gelişme olur. Tabii erkekte bayaa bir tecrübeli olmalı bunları değerlendirecek kadar ki anlasın.
güzel dille kandırcan . Başta dürüst ol bana karşı bakiremisn değil misin diyecem sonra bir sürü güzel söz zaten önemli olan aşk flan. sonra cevabı söyliyecek bakire değilim dese tek kelime s.git hayatımdan diyecem :D
ohaa :o
gerçek bu ben bakirsem o da bakire olacak :)
yani orda haklisin ;)
yani :)
Memelerden sevismis kizin yumusakk oluyot ve meme halkalari buyuk oluyor. Onddn yapmak konusunda adimini disari atiyorsa bakire degldr gbi bir soyem vr blmiyorum. Ter vucut kadin kokar anlasiir yuze bir kadinsilik oturur.
Cevap
43Cevap
ilk başta kan gelemese bile erkek şüphe içinde kalır. yani daha önce iliişkiye girmemiş olabili diye düşünür. şu meşhur esnek zar hikayesinden dolayı. ama ilişki sürdükçe hatunun rahatlığı ve normalde ilk defa yapan bir kızın aklına gelemeyecek şeyleri yapması herşeyi belli eder.
abi zar atıyoruz acaba bakire mi yoksa daha önce pompa yapmışmı nebileceğiz sanki jinekologmuyuz biz de sizler gibi insanız ama.hiç sevişmemiş biri oldukça utangaç olur çekingen olur enazından.bazı şeyleri yaparken ilk yaptığı belli olur hani korkar mesela acıyacakmı ha çok iyi rol kesiyorsa uzman olsak boş anlayamayız yani ?bu arada siz uzmanmısınız yoksa henüz yenimisiniz?
Ben şöyle anlıyorum bakire olmadığını, daha önce birileriyle çıkmışsa ve sonradan ciddi bir amaç için görüşmemizde ortada fol yok yumurta yokken reddediyorsa direk bakire olmadığından şüphelenirim. Zira bakire olmadığını söyleyemeyecektir. Hele ki tanışmamıza birileri vesileyken oluyorsa durum daha da barizdir.
Bakirelik sadece ilk girişte anlaşılır. Erkek için de ciddi bir engeldir. Öyle fark edilmeyecek gibi değil. Ha eğer davranış olarak diyorsan..
Bakire olmayanlar daha kadınımsı davranıyor ve " O haltı bilirm " modunda olurlar .
Fiziksel kontrol esastır. Bir diğer metod, eğer penis başını sokmaya başladığın anda gözlerini kapatıyorsa, ilktir. Bakire olma ihtimali yüksektir. Yok eğer o hadise gerçekleşirken rakun gibi gözümün içine bakıyorsa kusura bakmasın sınıfta kalır ,)
amı açınca bekaret görünür böyle bacakları iki yana iyice açıp yanakları ayırdınmı ortaya çıkar ..ha birde ilişkide kan görmek ister kızın canı yanıyomu onu görmek ister ha sen kendini kaybedip üstne çıkıp dans etmeye başlarsan erkek kıllanır
interneti açar kızlık zarının nasıl bişi olduguna bakar.
snra seni yatırır bacaklarını kaldırır vajinandan içeri şöle bir bakar
o zarı görürse mutlu olur görmezse bilemicem :)
bakire olmayan kız daha cüretkar ve daha rahattır.bakire olan ise daha tedirgindir.Ama bana sorarsanız bekaretin benim için hiç önemi yok .Kızlarda erkekler gibi özgür olmalı
şüphe yeter bu konuda birde şüphelenirse eğer üstüne düştümü tamamdır.
anlayamaz zaten de anlasa ne olur anlamasa ne olur ?
ben korkmuştum açıkcası soyunurken çokda utanmıştım . her haliyle belli olur bence
evlenirken hiç zina olmadı
Size özgü bir sebep olduğunu düşünüyorum.
Her hanım korkacak utanacak diye bir durum yoktur.
bi srü yolu var anlaşılır ama içi ororspu olduktan sonra zar sağlam olmuş neye yarar gider analdan verir zar sağlam olsa ne olur olmasa ne olur
gez göz arpacık...
ateş.. aha delikmiş zaten...
nasıl anlasın içine girmeden kan gelmesi lazım ki olsun . şayet ben birlikte olduklarımla kana rastlamadım :)
deneme sürüsü yapmadan anlamasi zor.
ama bazen anlasiliyor.
İlişkiye girmeye çalışır kız önden olmaz arkadan yap derse bakiredir :)
hiç bir şekilde anlayamaz, kavun mu bu altını koklasın ha şu var bazı bayanlar hiç biri ile birlikte olmadıysa göğsü ve kalçaları gelişmez henüz
burada cinsel köşelerde dolanıp dolanıp bakire kalmak güzel bişey vajınanın yapısından belli olur eski sevgilimi sabahlara kadar yemiştim dudakları sarkmıştı
küle oturtuyoruz pof diye kül dağılırsa arkadan yemiştir önden her türlü belli oluyor zatn
kızlık diye bişey var kızım sen hala öğrenemedinmi ?
En İyi Cevaplar