Esim beni aldatti, bosanicam ama coook üzgünüm

esim olacak adama bir mesaj gelmis ve böylelikle ortaya cikardim.. uyuyordu ben sevgilinden mesaj gelmis dedim, kafasini diger tarafa cevirdi.. ben gel konusalim bitceksede bitsin dedim, aglayarak.. kalkti sonra.. koltuga oturdu.. hic yüzüme bakamadi

sordum suclu suclu Durdu hic bir aciklama yapmadi.. bir saati geckin.. bazi dediklerim karsisinda utanir gibi gözlerini acti kapadi cogu kez.. evde prezervatif ler buldum, benim hic bilmedigim.. o kutuyu getirdim yine gözleri acildi kapandi eyvah der gibi.. sonra evden gitti.. hic konusturamadim

o gün gece gelmedi bende ertesi Gündüz mesaj attim, Rabbim bana ne serefsiz bir Adam oldugunu gösterdi cok sükür dedim, simdi anliyorum isten erken cikip cikip neden gec geldigini dedim

cocugundan benden benden esirgedigin zamanlarda ona kostugunu vs vs ve Senden bosanicam dedim..

bunun üstüne hemen mesaj geldi, vicdanim rahat ne aldatmisligim var nede baska bir sey diye..ama o mesaj sorunca yok kadinin biri yanlislikla göndermis.. pek sende niye kayitliydi diyorum onada sacma sapan bir cevap.. sonra en son gönderilen mesaj numaralarinda o numara var, Hemde gece arkadastayim deyip gelmedigin gece diyorum onada cevap yazmiyor.. düsünün o isi yaptiktan sonra birde sarilip uyudumu karisina sarilir gibi aklim almiyor..

cocugumuz var 5 yasida kiz cocugu üstelik ondadami utanmadi..

baba is icabi yok diyorum ama bugün citlattim baska yerde calisacakmis ordan mecbur ev tutacakmis ama seni cook seviyor tabiiki seni görmeye gelecek dedim, nasil agladi..

suan nerde bilmiyorum, otelde kaliyorum demis o aciklamalari yaparken.. bakiyorumşu anda mail sayfasindan ben kesin kararli oldugum icin ve esylalarini al dedigim icin, tek odali mobilyali evlere bakiyor.. esyalarini almaya geldigindede morali cok bozuktu ve istede öyleymis.. neden peki bunu anlamiyorum? neden morali bozuk, rezilligi ortaya cikti diyemi yoksa pismanmi? ama eve buldugum prezervatiflerden dolayi biz cocugumla TR de ailemin yaninda iken eve getirdigini düsünüyorum.. cünkü gelmeden biz yastiklari bile yikamis evi ben Temiz birakmama ragmen..

beynimda bitirdim cünkü cok adice karektersizce bir aldatma var, her aldatma öyledir ama nebileyim cok ickiliydim falan filan bir sefer oldu dese aglasa özür dilese belki insan cektiriir cektirir cocugu hatrina barisir ama bu bile bile beni evde birakip cocugunu isten erken gelip görmeyip ona kostu.. afetmicem insallah.. ama bazen deliresim geliyor, onlari öyle düsünmek degil, demekki diyorum bende sevmiyorum artik, yoksa buna delirmem gerekirdi cünkü zaten beni sürekli üzüyordu ve icimdeki bir cok seyi öldürmüstü ama yinede kocamdi.. bir güzel hareketi yesertiyordu herseyi.. ama nasil bu Kadar adilesebildi bunu düsününce coook kötü oluyorum.. bununla nasil bas etmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
aradan 8 gün gecti, ben hala Dogru dürüst yemek yiyemiyorum.. onun yasini tutmuyorum sadece beni bu Kadar kandirmasini hazmedemiyorum..zaten beni sürekli üzdügü icin ona pek Sevgim yoktu ama iyi davraninca tabii yine sevgim cogaliyordu.. Birde ben inanamiyorum bu adamin bu isi bu Kadar uzatttigina.. adiymis demekki ben anlayamamisim.. yani sanirim hem evde kadin hem o kadin bir müddet götürmek istedi.. ama biz izindeyken daha rahat görüsüp ettikleri icin afedersiniz gönülmü kaydi
Güncellemeler
+1 yıl
cok gücüme giden bir seyde beni karisini resmen kullanmayi planlamis, gittigi yere Kadar..Fransa ya ailecek gidecektik, alti hafta küslükten sonra baristik sakayla fransaya baktim ben yalniz gitmek istiyorum diyor bunu biz TR ye gitmeden dedi, aile sorumlulukmus..bende kizdim tabii.sonra ikna oldu. demekki o ara tanimis.. ve sonra ben TR den geldigimde dahi bana Sevgi sarilma yapmamasi karisini bir kenara atmis resmen.. yani ona daha deger vermis.. hic bir kosulda Dogru degil aldatma zaten
Güncellemeler
+1 yıl
esimin emailinden takip ediyorum mobilyali Kücük bir odali dairelere bakiyordu ilk 5-6 gün vizil vizil. sanirim bugün bir ev daha bakcakti, ya da buldu ondan artik bir arama yapmiyor. gerci bu beni ilgilendirmemesi lazim artik. bugün ve dünden beri daha eminim en kisa zamanda bosanma davasi acicam. SOnucta hic bir ugras vermedi, belkide sadece kendi onuru icin pisligini inkar etti. Sizce asik olmus olabilirmi? Sizce hicmi pisman olmucak?o kisi sanirim yabanci, degermi gelecekkuramayacagiBIRI icin
Esim beni aldatti, bosanicam ama coook üzgünüm