Arkadaşımın kardeşiyle birlikte oldum. Pişmanlık duygusu nasıl geçer?

arkadaslar benim bir arkadasım var samimiyetimiz orta derecede kardeşim dicek gibi degil yani onun kız kardeşiyle yaklasık 3 aydır cıkıyorduk fakat arkdasımın bundan haberi yoktu . sonrasında onunla birlikte olduk ve kız bakire cıktı . yaklasık 3 gün oldu bugun ve ne yapıcam ne edicem bilemiyorum ben acıkcası onu sıradan sanıyodum kızın masum ayaklarına yattıgını sanıyordum cunki onun hakkında iyi seyler duymuyordum ve şimdi içimde anlam veremedigim bir duygu var ki sanırsam pişmanlık. ve bana hiç birşey söylemedi birlikte olurken bakireyim gibisinden bende anlayamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
herkez evlenin gibi şeyler soyluyor böyle bişeyi hiç düşünmüyorum vicdan azabını azaltmanın baska bir yolu yokmu ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
bakın arkadaslar beni bu kızla görüştürenler kzıın en yakın arkadasları ve aralarından birinini videosu filan cıkmıs ailesi mahkemelerle ugrasmıs bunları bire bir biliyorum bu tarz insanlar. ve bu kızlar hakkında ne düşünülüyosa aynısı yanındakiler içinde söylendi hep. Ben hergün okulda duyuyordum . bizim üst sınıflardan biriyle birlikte olduklarını duydum hatta cocuk konusuyordu denk gelmiştim ortak arkadaslar arasınad muhabbet dönerken birlikte olduk bakiremiydi diye soruyolardı
Güncellemeler
+1 yıl
yok kanka ya ne bakiresi cuval gibi olmus üstünden geçmeyen kalmamıs gibisinden konusmaları sık sık duyuyordum .abi biliyorum igrenc konusmalar bunlar ama ne biliyim parçaları birleştirincede dogru söylüyolar sandm.
Arkadaşımın kardeşiyle birlikte oldum. Pişmanlık duygusu nasıl geçer?