Evet bu tarif ettiğin şey orgazm oluyor.
Anladığım kadarıyla sürtmekten çok zevk alıyorsun. O halde sana patlıcan, salatalık gibi penisi andıran sert cisimleri kukuna sürtmeni önerebilirim. Hoşuna giderse devamını getirebilirsin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik yaşadığında sürtünmeyi daha çok seveceksin.
222 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılbilmiyorum insallah daha güzel olur demek istedim
Soran+1 yılnapcan sorumda yeterince açık oldum daha fazla detaya gerek yok avukat bey
Soran+1 yılne gibi psikolojik sorunlar olabilir hangi nedenlerden dolayı
Soran+1 yılyok karışmıyor da bunun psikolojt bağlantısını kurmaya çalıştım sadece
- +1 yıl
kişilik çatışması. Bu psikolojik bir sonuç değil midir? Diyorsun ki ufacık bir sahne görsem hemen sulanıyorum, bir yandan da diyorsun ki erkek arkadaşım benimle ilgili hiç öyle düşünmez, düşünse bile ben izin vermem. Eminim etrafındaki insanlar da seni cinsellikle bağdağtıramıyordur, yanılıyor muyum? İşte bu bir çatışma ve sonuçları ne olur kestirilemez.
Soran+1 yılhmm haklısınz gerçekten öyle beni dışarıdan gören öyle düşünür ki evlenmeden erkek arkadaşımla ilişki yaşayamam o da bunu istemez yeltenmez bile beni biliyor evlenmeden yapmak yanlş çünkü o da bende irademize sahip çıkıyoruz artı dediğiniz gibi normalde içimde farkıl bir insan var bu onu evlenince göreçek ama evlenmeden önce yapmam bana ters yapım buna müsait değil kendime has kurallarım var evlenince her şeyin iyisini yaşar yaşatırm
dediğiniz bana anlatmak istediğinz bu galiba- +1 yıl
dediğimi anlamış gibisin ama bunun sonucu genellikle mutsuzluk oluyor. Şimdi bunu dediğimde anlayamayacaksın ama bir çok çiftte gözlemlediklerim bunlar, hem psikoloji eğitimlerinden hem de meslek gereği gördüğüm boşanma sebeplerinden, bu sonuca varıyorum. Neyse, kafa bulandırmayayım daha fazla.
Soran+1 yılneden mutsuzluk olur ki küçük bir örnek rica etsem eğer ki sorunum varsa şimdiden düzelteyim
Soran+1 yılevet ben verdim ;)
Soran+1 yılörnek rica etmiştim avukat bey
Soran+1 yılyok atamam kusura bakmayın burdan verebilirseniz memnun olurum
- +1 yıl
İşte anlatmak istediğim bu. İçindekinin ifşa olmasından korkuyorsun. Yani, kendine bile dürüst olamıyorsun. Neden, çünkü benim, senin mastürbasyon yaptığımı bildiğimi düşünüyor ve bunun utanç verici bir şey olduğunu düşünüyorsun.
İleride, cinsellikte her şeyi yaşayabilirim diyorsun ya, bu çok çok zor, çünkü ne ona ne de kendine dürüst olamayacaksın, bugünkü tabuların ve alışkanlıkların nedeniyle. Ve bu da mutsuzluğa neden olacak.
Neyse, iyi geceler :)
Soran+1 yılhayır onunla alakalı bişey değil bu neden utanıcam ki ben pek erkek eklemiyorum burdan o yüzden sadece sorularımı sorup çıkıyorum hem benim mastürabasyon yaptımı bilsen ne olacak profilimde ismim yazmaz cismim yazmaz resimde yok çekinecek gerek duymuyorum erkekleri arkadaş olarak eklemeyi ;) iyi geceler yorumları için çok teşk ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçeğini yaşayınca bunların hiç oldugunu anlarsın bir gün :)) yaptıklarına gelince normal sayılır bunun sabit yöntemi yok :)
129 Yorumla
Soran+1 yıltamam ;) sorun yaşamazsın diyorsun yani ;)
Cevap sahibi+1 yılbende sorun yoktu :) fazla alışma ablam :))
Soran+1 yılvalla haftada 2 veya 3 kez yapıyorum senelerdir yapıyorum ama son 2 yıldır haftada 2 3 kez yapar oldum kötü mü ama o kadar aşırı değl dimi
Cevap sahibi+1 yılhaftada 2 normaldir , tabi istek varsa 3 4 de olabiliyor pek sorun olmuyordu ben de yaparken
Soran+1 yılinşallah ilerde ben de sorun yaşamam ;)
Cevap sahibi+1 yılvaginal orgazm ile klitol orgazm ayrı şeyler :)
Soran+1 yılevet muhakkak onu biliyorum işte evlenince bişey anlamam diye korktum mastürübasyondaki zevki umarım alırım=
Cevap sahibi+1 yılalışma süresi gerekebilir :) sevgiliniz nişanlınız yok mu :)
Soran+1 yılerkek arkadaşım var tabi ki ama onunla öyle şeyler yaşamyıruz çok şükür ;)
Cevap sahibi+1 yılne kadar oldu , ileri de ne olur belli olmazmış :))
Soran+1 yılyok allaha çok şükür o çok inançlı bir insan kolay kolay öpmez bile bırakın onu yapsın ki bende istemem beni bildiği için öyle şeylere yeltenmez allah yaşatmasın inşalah
zaten işimizi gücümüz elimizde evlilik olur ; allahın izniyle :)
Cevap sahibi+1 yılçok sevindim :)) kendi kendinize evlenene kadar artık :)
Soran+1 yılaynen kendim yaparım ben.
harama bulaşıp bir erkekle birlikte yatmaktan iyidir allah kimseye yaşatmasın evlenmeden önce:)
Cevap sahibi+1 yılbiz biraz erken davrandık :)) beklemek en iyis doğru yapıyorsunuz :))
Soran+1 yılolabilir insan bazen ypabiliyo benimki şu an polis ama ilahiyat mezunu bir insan onlara yeltenmez beni de biliyo evet çok aşğız ama insan nefsine hakim olması kadar zor bir durum yok allah yaptırmasın inşalah bize de
Cevap sahibi+1 yılhmm evet olan oldu artık :) böyle erkeğe sahip oldugunuza sevinmelisinz :) sayıları çok az
Soran+1 yılmesleği onu hiç değiştirmedi ao öyle biri değil cok şükür iyi bir insan ;) inşallah ya hiç değişmez niyetimiz böyle sizde evlilik öncesi öyle bir şey yasadığınuz icin biraz pişmanılık varsa allaha tövbe edin o dua edernleri geri çevirmez her insan hata yapabilir nefsine uyabilir
Cevap sahibi+1 yılçok güzel diyorsunuz öyle :) 4 senedir birlikteyiz , ciddiyiz biraz erken oldu doğru yapcak şey yok :)
Soran+1 yıl-olan olduysa geri dönüşü yok tabi ki hayırlısı olsun napalım ama tövbe edin için rahat olur ;)
Cevap sahibi+1 yılyapmadan durmamız zor bozmak olacak zor biraz :) bu arada kapalı mısnız siz
Soran+1 yılhayır açık bir kızım kapalı değilm ;)
Cevap sahibi+1 yılhm anladım ileride baskı görmeniz muhtemel sanki :)
Soran+1 yılyok kapan falan demez baskıcı değil çok şükür artı onu ve çevreyi rahatsız edecek kadar açık giyinmem ;) normal yani o beni öyle sevdi artı ben zaten düşünüyorum kapanmayı o buna vesile olur sadece ki kapanırsam da allah için kapanmak lazım biz aynı huzur sokağı dizisindeki feyza ile bilal karekteri gibiyiz biliyorsan o diziyi ;)
Cevap sahibi+1 yılevet bilirim de izlemem :) düşünceleriniz çok güzel ve güzelde konuşuyorsunuz :)
Soran+1 yılsağolun valla normal şeyler konuşmalar ;)
Cevap sahibi+1 yıllisteme eklemek isterim sizi tabi uygun görürseniz :)
Soran+1 yılolur farketmez ;) siz açın gizliliği
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Soran+1 yılya yanlışlıkla çıkartmışım tekrar ekledim ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçeği daha güzel oluyor canım umarım o duyguyu da tadarsın ama şimdilik böyle devam et evlenene kadar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Süpersin,valla sen bilmediğin orgazmın hepsini doğal olarak yaşıyorsun sende hiç bir sorun veya sıkıntı yoktur,muhtemelen bakire olduğun için içine birşey sokmuyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani tabi ki bakire olduğum için sokmuyorum ondan sordum işte bu yönteme alıştım malum evlenince farkıl olucak girecek yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptığın doğru bizi erkeklerin mastürbasyonu da bir tür sürtünme şeklinde ben elimle penisimi ovuyorum 10 dakka kadar sonra meni fışkırıyor napalım işte evleninceye kadar böle idare edecez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinle nasıl problem olsun ki..
bence sen orgazm olmuyosundur, biraz şiddetli boşalıyorsun
artı böyle pufidik ipeksi şeylerke mast denemelisin05 Yorumla
Soran+1 yılyani hep sürterek yapıyorum böyle bastırarak falan hani ilerde normal ilişkide hiç bir şey anlamam zevk alamayıp eşime de sorun yaratmak istemiyorum ondan sordum ipeksi şey derken nasıl
Cevap sahibi+1 yılhmm alakası yok, boş yere kafaya takma.. ipeksi derken hani böyle yumuşacık şeyler olurya puf gibi yumuşacık oluyor o tip şeylerle daha da boşalmayı daha şiddetli yaşarsın, tabi bir oral gibi olmasada yoklukta iyidir.
Soran+1 yıle zaten üzerimde kilotlu çorap varken yapıyorum o da yumuşk
Cevap sahibi+1 yılpeki yakın zamanda evlenme gibi planın var mı
Soran+1 yılşu an biriyle görüşüyorum ama daha evlilik yok bilmiyorum olabilir de
+1 yılorgazmı çok kafaya takma derim.. tatmin oluyosan sorun yok..
08 Yorumla
Soran+1 yıloluyorum tabi ki de ya ilerde olamazsam
- +1 yıl
neden değişsin ki? çalışıyo musun
Soran+1 yılçalışıyorum evet
- +1 yıl
iş sitersi falan bir de evlenince çoluk çocuk etkili olabilir.. ama o zamana kadar tadını çıkarırsın :) nerede yaşıyosun.. evlenmeyi düşünmüyo musun
Soran+1 yılorası muhakkak inşallah ilerde de mutlu olurum evlenmeyi tabi ki düşünüyorum
- +1 yıl
Bi aday var mi? Seninle tanismak isterim
Soran+1 yılya benm erkek arkadaşım var hem ben seni de biliyorum herkese aynı şeyi yazıyorsun bir evlenemedin gittin
- +1 yıl
:) calismalarim devam ediyor umudumu kesmedim
Senin fantezin sürttürmek ama içine girince daha çok zevk alırsın sorun falan da olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılevet sürtmek aynen öyle daha çok hoşuma gidiyo inşallah dediğin şeklde zevk alırım
Soran+1 yılyok ya gerek yok nimet le oynamaya liüzum yok iyi böyle şimdilik
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaslar element uydurmus eger mast orgazmına alısırsan ilerde birleşmede boşalamayabilirsin benden demesi çok yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılne element uydurmuşum çok yapmıyorum ya hafta da 2 ya da 3 kez ancak
Cevap sahibi+1 yılcevap verenlere dedım ben bişey olmaz demişler ya ona
Soran+1 yılanladım peki haftada 2 ya da 3 kez yapmak çok mu senelerdir yapıyorum ama son 2 yıldr istek daha fazla
Cevap sahibi+1 yılnormal haftada 2 3 olsun okadar da :)
Soran+1 yıldimi yani;)
Cevap sahibi+1 yılöle öyle durmak yok yola devam :)
anladık canım anladık yok herhangi bir sorun olmaz senin orgazm olman sulanman girmeyi ilişkiyi kolaylaştırır kuru kuru olursa vajinan acır ilişkide. şuan masturbasyon yaparken yastığa sürtün veya ayıya :)
012 Yorumla
Soran+1 yılyok şu an yapmıyorum yaptım ve senelerdir böyle yapıyorum ben hemen sulanıyorum ya her hangi bir dizide bir sahne göreyim ıslanırım bu ne kötü bir şeydir ya
Soran+1 yıltamam sen erkeksin bu kızda olması normal mi işte
Soran+1 yılanlattım nasıl yaptığımı soruyu oku
Soran+1 yılelimi sürtüyorum sürtüyorum
Soran+1 yılay inşallah inşallah ya :)
+1 yılIliskide tum aliskanliklarin degisir ve sureler uzar
00 Yorumlaekle ne olacağını söyleleyim canım
06 Yorumla- +1 yıl
sen seks uzmanı mısın
Soran+1 yılyok eklemeye gerek yok burdan yaz istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliklte yöntem çok , sakıcnası vs. yoktur..
10 Yorumlaherşeyi biliyorsun bir de dalga geçiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılneyi biliyorum ben ne dalgası
Soran+1 yılne alaka nereden anladın nerden çıkardın
Soran+1 yılne yazmışım ki
+1 yılduş başlığı ya da tazyikli suyla denedinmi
00 Yorumla
+1 yılFazla asilma beaa ;) corap candir
02 Yorumla
Soran+1 yılbişeycik olmaz ;)
- +1 yıl
;))) kremlee
+1 yılçok süper yaparsın hımmm aman içine bir şey sokma
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yok sokmam
birlikte tecrübe kazanalım gelirmisin
00 Yorumla
+1 yılver coşkuyu gizli =)
03 Yorumla
Soran+1 yılne coskusu arkadaşım
- +1 yıl
butun erkekleri axdirdin ben senin arkaxasin degilim
Soran+1 yılne alaka ben niyetim o değil ki gerçekten merak ettiğim için sordum kafama çok takıyordum bu konuyu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkafa buuyosuuun adami çildirtiyosuuun
15 Yorumla
Soran+1 yılne kafa bulması ya ne var ki sorumda
Cevap sahibi+1 yılklitorisini emzik gibi emilmesi lazım belki bu sorunu cozer
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yıldinle sole şap şup şlap şlup diye:)
Cevap sahibi+1 yılımmm cok guzelmiş:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne