Evlenince anlar mı? esnek desem nolur?

üniversitede sevgilim vardı 3 sene çıktık evlencz diye ileriye gittik okul bitince beni terketti çok ağladım çok sızladım birine aşık oldum çocukla 4 aydır çıkıyoruz bana dokunmuyor bile sadece el ele geziyorum o kadar masum ve tatlıki ilk sevgilimi unuttum geçen gün nette görmüş gibi sordum bakirelik yüzünden 3 yıllık aşkından ayrılmış derken hemen elini ağzıma kapadı aşkım nolur sus sen o güzel dudaklarını böyle şeylere yorma sen tertemiz birisin temiz olduğuna inanıyorum dedi bende sence ne kadar önemli bu konu dedim evleneceğim insan böyle biri olsa deli gibide sevsem aşktan ölsemde onunla evlenmezdim dedi çocuklarımın anası başka biriyle olmuş olamaz gibi laflar etti konu uzadı açıkça konuştuk en son ben bakireyim dedim eminim dedi ilk geceye kadar sana dokunursam namerdim filan dedi öbür salak gibi aklı fikri sexte değil çok tatlı çok masum neyse dürüst olucam biz bunla okul boyunca yaptık son aylarda analda yaptık doyumsuz köpeğin yüzünden vajına dudaklarım biraz sarktı sizce evlenince bu çocuk anlarmı? esnek desem nolur? onu kaybetmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
çok denedim insanların hata yapabileceğini söyledim geçmişi kapatıp temiz sayfa açanları söyledim ama nafile o tür erkeklere midesiz kapasiteleri geniş mezhepleri geniş demeye başladımı susuyorum çok seviyorum geçmişimden utanıyorum iğreniyorum tiksiniyorum ölmek istiyorum:( bir anlasa ömrüm boyunca ihanet etmem off yhaa
Evlenince anlar mı? esnek desem nolur?