evlendik ten sonra yapsaniz madem evlenecez diyorsun? atsin imzayi ? vallah hayatin garantisi yok,.. ne demisler gelin ata binmis demiski kismet. yani neyin ne olacagi belli olmaz kendini teslim etme bence.
ayrica sevgililin penisi 18 cm ise kendinmi olcutun belki 2-3 cm kendisi fazladan eklemistir?
belki sevgilinin penisi ince uzun?
yani her sekilde ister buyuk yada kucuk ilk iliskiye girdiginde zevk alacagin pek sanmiyorum30 Yorumla
+1 yıloww çok kötü bi soru bence evlendikten sonra ne yaparsanız yapın evlenmeden önce ilişkiye girersen ve sevgilin bırakıp giderse ağlama 2.sevgilin kabul etmez bak
34 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan mk
- +1 yıl
Mk me amk ?
- +1 yıl
git google'a sor
siz planlımı yapıyonuz. yoksa denemek için mi yapacaksınız. saçmalamayın arkadaş . sonra pişman olursun. sevgili mevgili nedemek yaa. kocan değilse sakın diyim. seni bırakır giderse ağlama. buraya gelip yattık sonra terketti falan diye gelme. adınıda göremedim ki kenara yazayım. 5 dakkalık zevk için yıllarca pişman olursun .
52 Yorumla
Güncellemeye cevap veriyorum.Evlenmeden yapmayın.Bir tanıdığımız vardı.Evlenicez diye yapmışlar.Sonra nişan bozuldu oğlan gitti.Kız psikolojik bunalıma girdi.Hiç tavsiye etmem.Hele evlen işi sağlama al öyle yap.Ayrıca evlenmeden günahtır.İstersen 1 gün sonra evlen.Evlenmeden yapamazsın dinen.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bakiniz -> Evlenme vaadiyle kandirilan kızlar. link Ne olcagi belli mi olur, 1 hafta sonra evlenecegim nisanlima bile yapmam sahsen. Sekssiz olmuyo mu bu hayat anlamiyorum ki, madem ciddisiniz tadini cikarin sehvetinizi sonra da giderirsiniz :)
20 Yorumlaaileler evleneceğinizi biliyoda evlenmeden ilişkiye gireceğinizi biliyo mu peki boşuna kendini kandırma sabredin biraz
20 YorumlaEvlenmeden ilişkiye girme sakın.Psikolojik olarak etkilenirsin bırakıp giderde evlenmezse.Ayrıca dinende zina büyük günah.
21 Yorumla
+1 yılİlişkiye girip de ayrılırsam ne yaparım acaba demiyorsun da şu kadar cm olsa ne olur diyorsun enteresan
40 Yorumlaacelen ney evlenince yaparsın..
sonrada ayrıldık ama evlenirsem eşime ne diyecegim deme burda..20 Yorumlavagina yapısına baglı olarak normal de olabılır. ama yınede abartmayın. akıllı kızlar vazelin taşır yanında:)))
10 Yorumla
+1 yılAlistıra alıstıra yapın acele etmeyin günler çuvala girmiyor hazır hissetmelisin. Tadını cıkartın :p
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde yasiyoun yasadigin kultur yapisida onemli ..sonra pisman olacagin isi yapma dusun tasin ...:D
13 Yorumla- +1 yıl
tutdum senıı :)
Soran+1 yılbursada yaşıorum
Cevap sahibi+1 yılbence iyi dusun canım...hersey o kadar basit degil.. sewdigine ozel olmalisin
sağdan soldan öğrendiğimiz kadarıyla bol acılı bi zevk diyelim. :)
01 Yorumla
+1 yılilk kez olacağından küçük bir penis de olsa aynı acıyı çekersin biraz nazik davransın sana. kontrolsende olsun hatta. kasma kendini fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavaş yavaş yapın madem tazesın bu konuda yoksa 18 de birsey dogal yanı bendekı 20 ve bu işte deneyımlı olanlar yaptıgımdan sorun olmuyor pek
00 Yorumlaortak anlaşmanıza ten uyumunuza ve sevgilinin sana olan durumuna bağlı olarak değişir
00 Yorumla
+1 yılBiz denedik sevgilimle yapamadik coooooook canim yandi dayanilcak bisey degil dedi ne kadar dogru bilemem
00 Yorumlabenimkide 18 cm ama normal kalın değil yani seninkininki de kalın değilse zevk alırsın merak etme zevk almaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 büyükmüş lan bizimki 11-12 :) boşuna ilişkiye girmeyin ilerde pişman olabilirsin haberin olsun
20 Yorumlarahat ol sadece zevk almaya bak standart penis boyu..
00 Yorumlaalıştıra alıştıra.. yawaş yawaş.. acele etmeyin :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilk bir kaç ilişkiye dikkat ederseniz, sonrasında kesinlikle zevk alırsın...
00 Yorumlaevleneceğinizin garantisini size kim verdi?
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenis boyu normal ama ilk kez giriceksen acılı bi zevk alırsın :D
10 Yorumla
+1 yıldaha çok acı çekicek gibisin ilerde.
60 Yorumlailginç..ölçmüş biçmiş üşenmemiş sormuş..
33 Yorumla
Soran+1 yılneler neler soruyolar ben sorunca mı problem oluyo
Soran+1 yılpekala..
Ölçüsünü bildiğine göre için rahat olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine kıyar mı :(((( Hemi de 18 :((((
10 Yorumlayiyen birine sor :)))
10 Yorumla
+1 yıldaha ölen olmamıstır alısırsın :))
00 Yorumla
+1 yılilkinde acı çekersin ama sonra alışır..
00 Yorumlazevkin fazlasını alıcaksın emin ol:)
00 Yorumla
+1 yılO acı bile Zevkli gelir zevk alırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun..
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı buyukmus
20 Yorumla
+1 yılsenin kocanmı bu
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır sevgilim
- +1 yıl
senin libidona bağlı ama gel vazgeç bu işten
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı çekersin bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi