İnsan zaafları yüzünden mi sınanır hep?

mesela benim cinselliğe çok zaafım var ufacık bir konuşmada bir dokunmada tahrik olabilecek yapıdayım bunu biliyorum ama allah biliyor ya bugüne kadar ne biriyle sevgilim oldum ne de biriyle cinsel anlamda bri şeyler yaşadım ve karşıma bugüne kadar çıkan erkeklerin %70 i hep bana o yönde yaklaştılar tanışma aşamasında o tarz muhabbet etmeye kalkmalar ya da daha sevgilim değilken bile yaklaşmaya çalışanlar oldu hep böyle oldu ,

yaşım 24 ve tahminimce allah beni sınıyo o erkeklerden biri sevgilim olsaydı belki ben ister istemez çok yakınlaşacaktım yatmazdım irademe sahip olurdum ;ama yinede kendimden hep korktum bakire olmama rağmen içimde çoook arzu istek var hep harama bulaşmaktan korktuğum için bu yaşıma kadar sevgili yapmadım size sormak istediğim acaba insanin zaafı zayıf noktası neyse allah hep ondan mı bizi imtihan eder,

bakalım ben böyle bir erkek karşına çıkardım onu kabul edip ona yaklaşacak mı diye

çünkü karşıma çıkan erkekler hem çok yakışıklı hem de hep genç yaşta mesleğini eline almış erkeklerdi başka bir kız olsa belki çıkma tekliflerine hayır diyemezdi ama ben ne kadar cinselliğe düşkün olsamda mesaj da bile konuşmalarına dahi izin vermedim allah neden beni sürekli deniyo olabilir bunu gibi çokk erkek geldi hepte aynısı geliyoo galiba ben evlenebileceğim aklı fikri başka yerde olmayan bir erkek bulamıcamm ;(
İnsan zaafları yüzünden mi sınanır hep?