Kız arkadaşımı terk etmeyi düşünüyorum çünkü bakire değilmiş ama nasıl yapcam.

merhaba arkadaşlar.Benim 3 yıllık sevgilim var.Bende önce de biriyle çıkmıştı.Ama kız oynak bir kız değil yani düzgün bir kız yine de.Ben onu çok seviyordum o da beni çok seviyor.Çok iyi bir ilişkimiz vardı hatta evlenmeyi düşünüyorduk.Benim yşm 23 onun yaşı 20.Ama geçen bana sana bir şey söylemem gerekiyor bunu daha sonra evlenince öğrenmeni değil şimdi öğrenmeni istiyorum dedi.Ben de söyle dedim "Ben bakire değilim "dedi.Eski erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş çünkü o ayrılırım demiş o da çok seviyormuş mecbur kalmış yapmışlar işte.sonra ayrılmışlar neyse.Ama ben onu o ana kadar çok seviyordum evlenmeyi bile düşünüyorduk dediğim gibi.Ama artık değil evlenmek yüzünü bile görmek istemiyorum mesajlarına zar zor cevap veriyorum.Artık gözüme çok değişik görünüyor.Buluşak dediğinde hep geçiştiriyorum ama onu üzmeden nasıl ayrılabilirim.Ben bakire olmayan bir kızla değil bir hayat bir saniye bile geçiremem.Çünkü şrfsiz biri değilim diğer erkekler gibi geniş değilim.Onu çok seviyordum ama bu davranışıyla bitti.Çok soğudum tiksindim ondan.Başka birinin sahip olduğu bir kıza bakmak bile istemiyorum.Ama onu da üzmeden yapmak istiyorum.Bunu nasıl söylememliyim ona ayrılmak istediğimi.
Güncellemeler
+1 yıl

Bekaret benim için çok önemli ben sizin gibi basit bir erkek değilim.Namus konuşuyor burda.Başka erkekle yatsın başka erkeğin olsun sonra da ben de hiç bir şey olmamış gibi bekaret zarda değil diycem hangi kitap yazmış bunu.Bu basit erkeklerin düşüncesi olabilir ancak.
Güncellemeler
+1 yıl
BEN İLİŞKİYE GİRMEDİM ONUNLA DEĞİL HİÇ KİMSEYLE GİRMEDİMMMM.
Kız arkadaşımı terk etmeyi düşünüyorum çünkü bakire değilmiş ama nasıl yapcam.