Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme canım lez değilsin aynı şey bende de var hasta oluyorum onlara izlemek çok zevk veriyor ama önümde öyle bir olay gerçekleşse aralarına girmek isterim belki de biseksim ama denemek te isterim vücudları filan çok çekici geliyo ya...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lesbiyenlerrrrrrrrr yirim yirimmmm ısırın morartın kamcılayın <3
32 Yorumla
Soran+1 yıltöbest:D
+1 yıllezbiyen değilsin .bayanların göğüslerinin çekicigelmesi daha yakından başka bir bayanun göğüslerini hissetmek istemen doğal .lezbiyen olman için daha farlkı olmalıidin .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalsin kadınlar kendi vucutlarına bakarakta boşalabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBenn oleyim iste..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılgenel olarak bayanlara ve erkeklere bakışın önemli .hangisi seni daha çok etkiliyor .hangi cinsin sana yakınlığından hoşlanıyorsun .
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeğin .
+1 yılOlabilir yani neden olmasın. Seni etkileyen nokta da göğüs demek ki. Kendi göğüslerini beğenmiyor olabilir misin peki.
02 Yorumla
Soran+1 yılkendı goguslerıme aşığım:D
- +1 yıl
O zaman bir sıkıntın yoktur. Demek ki sende göğüs seviyorsun normaldir yani. Lezbiyenlikle alakası yoktur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemeye hayır diyemem.Şöyle dolgun bir meme olacak , yalayacaksın , tek tek. Ay anam.Noluyor.
41 Yorumla
Soran+1 yılben yalayamam da kızlar bırbırını yaladıgında ve sexı hatunlarsa zevk almalaı cok hosuma gıdıyor:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbisexuel olabilirsin büyük bir ihtimal. bende senin gibiyim yolda yürürken erkeklere hiç bakamam kızları süzmekten. bisexuelim.
12 Yorumla
Soran+1 yılben erkege de kıza da bakıyorum amabı piskolga sorayım bakıyım:D
Cevap sahibi+1 yılbenimde erkek sevgilim var. ama ortamda güzel bir kız varsa erkeği gözüm görmüyor. bu hastalıktır sapıklıkltır diyenleri tınlama bence.
+1 yılOlabilir.Genelde feministler lez olur.Varmı feministlik
05 Yorumla
Soran+1 yılvar da safsatanın alasını yaptın suan:D
- +1 yıl
Safsata değil feministlerde gizli bir erkek düşmenlığı vardır bu yüzden uzak durmak isterler erkeklerden birşekilde
Soran+1 yılyoo sevglm var zaten hepde erkek oldu hıcde dusman degılım. zaten femınzm erkek dusmanlıgı deldr. bu artk safsatanın dık alası:D
- +1 yıl
Sen öyle san
o zaman sen feminist falan değilsin,kaç tane tanıdıysam hepsi agresif erkek sevmez ve olan herşey için erkek suçlayan bir tavır içindeydi bu akım bunu gerektiriyor çünkü feminizmin bir amacı kalmadı artık
Soran+1 yılgerçekten tam bır bulaık mantık ornegısın:D
+1 yılkendini beğenmeyip yeterli bulmadığından kaynaklanır. ah şu güzellik bende olsa dercesine bir imrenmeden ibaret bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılyok kendı vucudumu cok sevıyorum yanı hayranlık derecesınde..:(
- +1 yıl
sorun ne o zaman kızım git bir doktora görün :D
Soran+1 yılsrun su normal arkadaşlarım ah bıskolata erkekelrı faln derken ben o kadar ole dıbım dusmuyor yanı:D
- +1 yıl
:D doktora gitmelisin
- +1 yıl
horomonel bir bozukluğun olabilir ciddiyim bu konuda.
Soran+1 yıloff bıseym normal olsun aq:D
- +1 yıl
:D
Senin reçeteni yazdım : Transgender. Ne ararsan var
12 Yorumla
Soran+1 yılahahhah:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı şeyi ben de düşünüyorum,hislerime tercüman oldun arkadaşım :D
13 Yorumla
Soran+1 yılalla alla ni kadar ılgınc ama ya:D
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşım var hem de yaklaşık 5 yıldır,onu da arzuluyorum falan ama p*rno izlerken kadınlara bakıyorum.Gerçekte yapamam midem bulanır gibi geliyo ama,kadınlar daha fazla tahrik ediyo,yalnız olmadığıma sevindim :D
Soran+1 yılaynı işte kardeşim yaa:D benden bırılerı daha avr yalnz degılız:D
şu an aşamadasın, lez olman biraz da çevrene bağlı.
09 Yorumla
Soran+1 yılçevrem hetero kaynıyor:D
Soran+1 yılnormal hiç birşeym yok aq:D
Soran+1 yılburdan sorabılır mıyım bırsey?
Soran+1 yılnasıl anladın ilk?
Soran+1 yılhmm anladım:)
sapıklığın göstergesi psikoloğa git bende pedagogum...
06 Yorumla
Soran+1 yılyaa sapıkmıyım ben:(
Soran+1 yılyokk ben kendımı asırı severım vucudumu yanı:D
Soran+1 yılvalla:D
+1 yılmeme seviyorsan sende de çıkar çıkar elle ;)
aynı kafadanız02 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
iyi bakalım ;) en azından gülüyorsun gerisi önemsiz.
şezbiyen olma ihtimalin büyük ama en çok dikkat çeken yerleri nereleri daha çok
07 Yorumla
Soran+1 yılmemişler.D
Soran+1 yılbüyük:D
Soran+1 yılsana burda telefon sexı gıbı hıkaye mı anlatcam alla alla
+1 yıl2 duyguda war olur yanı bıgun grup denersın bısı olmaz cok takılma
00 Yorumla
+1 yılkadınların acı çekmesine dayanamıyorsun ve onun için kadınları izliyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılyok tam tersıne zevk almaları cok hosuma gıdıor:D
- +1 yıl
lez durumunda zevk alıyorlar ama erkekle yatınca başlarda acı çekiyor ve sen dayanamıyorsun o duruma
Soran+1 yılbılmorum yanı degs bır pencere açtn gerçekten:D
- +1 yıl
sevgilinin penisinden hoşlanıyor musun?
Soran+1 yıleveeeet:D
- +1 yıl
bu durumu sana şöyle açıklayayım. erkek ile yatmaktan korkuyorsun kadın ile öpüşmeyi seviyorsun ama ilgin erkeklere karşı
Soran+1 yılyoo sevglme beraber oluyorum bır kızla opusmek yapamam gıbı gelıor
- +1 yıl
öyle geliyor ama aklınızdan da çıkmıyor. bu konuyu sevgilinize danışınız
Soran+1 yılo suphelenıyor zaten:D ahaha:D
- +1 yıl
:d danış ona bu durumu
+1 yılbiseksüel olabilrsin annem . benim gibi
30 YorumlaErkeklerle ortak zevklerin var, nolmuş yani :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum onları:D
Tipik bir bisex sin ...
042 Yorumla
Soran+1 yılama gerçek hayatta yapamam gıbı gelıyor:D
Soran+1 yılyoo onu da cok arzuluyorum aşıgım ben :)
Soran+1 yılben sevmedgmle sex yasayamam.
Soran+1 yılkadınıda sevmem lasım :)
Soran+1 yıltamam işte onu dıyorum bende aşık olmadıgım ya da sevmedgm farketmez...
Soran+1 yılben yasa demedım kendı yapım bole..
Soran+1 yılallah gostermesın... ben sevmeden bırıne dokuncam mıgdem bulanır benm
Soran+1 yılben zaten bu yasıma kadar ızledıgım yolda gordum onu:)
Soran+1 yılizleyeceğim yol değişmez benim:)
Soran+1 yılhayatta tanımadıgın ınsanlar hakkında emin olman çok ilginç:) benı benden ıyı mı tanıcan
Soran+1 yılasıl sen peşin hukumlusun bende onu dıyorum masallah benı benden ıyı tanıyorsun. insan bazı şeyleri yasadıktan sonra sexi ya da cinselliği yapacaksan sevdgnle yapman gerektıgını ogrenıyor..benım bu yolda gıdecegım kesın cunku benı bu yolu seçmeme iten nedenler farklı. pekı soler mısınız muneccım bey sızce bu nedenler nedır>?
Soran+1 yılherseyı cok bıldıgını snan ınsanlardan haz etmıyorum. yanlış cevap verdın bay çok bılmış. benım vıcdan azabım yok:) vicdan azabı çekecegm pişöa oalcagım hiçbirşey yasamadım su yasıma kadar;) bir insanın birşey hıssetmedıgı bırıne kendını verebılmesi sence güzel birşey mi?
- +1 yıl
o zaman benden de haz etmediğine göre bu muhabbet anlamını yitirdi... ama bu aradaki bağlantının kopmasından kaynaklandı sanırım ..enerji dalgaların kesildi o ara ve onun için tam gerçeği göremedim sanırım... ama hisler hakkında boyundan büyük laflar ediyorsun bir gün karşına birisi çıkar ve sana öyle hisler tattırır ki ne olduğunu kim olduğunu bile unutursun ...
Soran+1 yılben boyumdan buyuk lafları 2 sene once ettım senın gıbı dusunuyordum m .etme:) ben gerçeği gordum ama senın gorebılmen ıcın daha coook yolun var:)
- +1 yıl
yaşım 30 tatlım benim yolum çok yok, tam tersine kısaldı... ama sana soruyorum yol nasıl kısalır ..dur söyleme cevabını duyar gibiyim.. ban şöyle diyorsun "tabiki giderek bay bilgiç " ama bende sana bir daha soruyorum o yolcu o yolu giderken hep uyumuş mu hiç mi gözlerini açıp etrafı seyretmemiş ağaçları dağları şehirlerden geçerken insanları ? eğer kör değilse tabi ki senin bir gün geçeceğin yollardan ben uzun zaman önce geçtim küçük hanımefendi...
Soran+1 yılo zaman cinsiyet farkımızı da konunun içine al:) ben yapanı yargılamam benı ılgılendırmez ama bırsey hıssetmden bırının bana dokunması ne bılıyım kendımı degersız hıssettırı bana.
- +1 yıl
tatlımmm tatlımmmm...konuşmak boşa içindeki istek bir gün gelecek çılgın yağmurlardaki sel suları gibi karşı konulmaz bir hale gelecek artık o suları tutan içindeki baraj patlayacak durdurmak isteyecek ama durduramayacaksın.. çünkü içinde ki istek durdurulması imkansız olan bir şey ..hep hayal edeceksin başka bir elin sana dokunduğunu başka bir tenin sıcaklığını kokusunu ..ama sen şimdilik imkansıza karşı koymak için çabala göstereceğin çaba sadece patlamayı daha da güçlendirecek o kadar...
Soran+1 yılya sevdgn adamla yasamak varken nıe hayal edıyım alla alla nasıl bır mantık:D sevdgm adama yasıorum hıcte baska adamı dusunmuorum patlamada yasamıorum:D
Soran+1 yılbende dıorum kı o adam mutlaka aşık oldugum bır adam olur:) gidip bişey hissetmediğim adama kendımı kullandırtamam o ne be ole
- +1 yıl
seksi bir erkeğin bir kadını kullanması olarak gören bir zihniyet yapın olduğunu biliyordum ..zaten demek istediğim vicdan azabı da tam olarak buydu ..işte bu takıntıdan kurtulduğun ve seksi sadece erkeklerin değil kadınların da zevk aldığı en muhteşem zevk olarak gördüğün gün ...işte o zaman başlayacak asıl seks... ve en çok arzuladığın adamla sevmediğin ama deliler gibi arzuladığın adamla...
Soran+1 yılsexi bir erkek istediği kadar sexi olsun bana dokunabılmesı ıcın benm duygular beslemem lasım. yo tam tersıne booe bır zıhnıyetm yok ama ben kendımı bole hıssederım o da o 6 hıssının hıssedmeyecegı seylerden. ve bundan 2 sene once bana normal gelıordu dedıgınz ama artık gelmıor.
Soran+1 yılbenı sevmeyen bır adamın benmle fızıksel uyumu ya da adı ne bok ise o yuzden benmle berarber olması bana ıyı gelmez..
Soran+1 yılyoo daha sevgilim gelecek:) hayal etmeme gerek yok cınıms:D
Soran+1 yıltabularım oldugundan bole demıyorum sadece hıssımı soluyorum. tecavuze ugradgm ıcın de asla sevmdgm bır adamla beraber olmam .şimdi oldu mu?
Soran+1 yılhala herseyı bıldıgını mı soleyeceksın:)
Soran+1 yılo ayrı bır konu o yuzden asla ama asla sevmdgm bır adam bana dokunamaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle bence kendimizle karşılastırdığımız için :)
00 Yorumlasen karışıksın kardeş :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı bendeki durum ama değiliz bence ya
06 Yorumla
Soran+1 yılkadının vucudu daha tahrık edıcı yanı erkekten daha sexi daha hoş.. ben onları ızlıorum valla sevgilimle aynı seyı ızlıoz ahahah:D
Cevap sahibi+1 yılbana da öyle geliyor ama bir kadınla seviş desen sevişemem
Soran+1 yılha işte reelde yapamam yanı aynen
Cevap sahibi+1 yıl:)) sadece kadın bedeninin estetik olması hoşumuza gidiyor hepsi bu bence :)
Soran+1 yılo da olabılır:D çok tahrk edıcı sexy hatunlar ya erkek merkek odung ıbı bısıy zaten:D
Cevap sahibi+1 yılaynen :)
hiç erkek sevgılın oldumu
04 Yorumla
Soran+1 yılhep erkek sevglm oldu:D
Soran+1 yılhayatta yapamam
118 18 den sordur bakam bir ben lez miyim diye :D
00 Yorumlagüncellemeye güldüm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle giderse yakında lez olursun. :)
10 Yorumla
+1 yılBende seviyorum meme acaba biz kardeşmiyiz :)))
019 Yorumla
Soran+1 yılama benm penıs falan daha cok sevmem lasım degıl mı:D
- +1 yıl
Yoo ne alaka illa kızlar penis sevecek diye kural nerde yazılı :))
Soran+1 yılne bılıyım ben :S
- +1 yıl
Sevmek istersen meme gel bende varsev ya da kendini sev ayna karşıaında :))
Soran+1 yıl:D:D hey allhm ya:D
- +1 yıl
Sen kendine arkadaş bul elleyecek kızlarda zaten pek yadırgamazlar ellemeyi memesini götünü falan :p
Soran+1 yılben o* kız sevmem yalnz doverım
- +1 yıl
Tamam dayak yemekten hoşlananda var ama lezler zaten biraz hard severler :)
Soran+1 yıllezlr hard mı sever!1 oh my god hayrr!
Soran+1 yılsoft severler
- +1 yıl
Sen softuna denk gelmişsin ben ne yapayım eski kız arkadaşlarım hard severdi :))
Asıl sen ne seversin
Soran+1 yılsoft
- +1 yıl
Vay soft vay
Masaj yağı mum ve tütsü ile mi ?
Soran+1 yılyook onlara gerek yok
- +1 yıl
Sana her ortamda softluk olsun yeterer diyorsun demek :))
Soran+1 yılaynen duygusal yaklaşımları severım .
- +1 yıl
Vuhuuu mutfakta bulaşık yıkarken mesela :))
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
Yada ?
Sen söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahah benimde öyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok ılgnç ama:D
Cevap sahibi+1 yılbu sorunun cevabını bulursan banada söyle:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımkını gormeden karar verme derım :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılabazalık yapmana gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılk.bkmada soruna gzl bı cevap verdm abazalıkla alakası yk :D