Sevgilim seni lazer epilasyona götüreceğim dedi...

kendi kollarına bakıyordu (biraz tüylü bir adamdır) aşkım benim kol kıllarım mı çoğalmış çoklar mı kötü duruyor mu dedi yok hayatım olması gerektiği gibi. erkekler kılsız tüysüz olmasın zaten dedim. ellerim avuçlarının içindeydi, o ara benim kollarıma baktı bak aşkım senin kollarında tek bir tüy yok ne güzel duruyor kolda kıl hiç hoş değil dedi sonra sen kollarını alıyordun gerçi dimi? dedi evet hayatım alıyorum almasam seni geçmiş olabilirdim dedim bakışları değişti, şaka şaka boşver dedim alıyorum yanında maymun gibi mi otursaydım? dedim al aşkm maymun gibi olma dedi sonra yüzümü incelemeye başladı aşkım sen yüzünü alıyor musun peki dedi evet dedim aaa neyle alıyorsun dedi yüz ağda bantlarıyla dedim haa iyi jiletle alma sakın dedi ne jileti saçmalama ya dedim daha kalın çıkar diye dedim aşkım dedi sonra ben seni lazer epilasyona götüriyim aşkım ya dedi sert sert baktım, ben de bacaklarıma mı yaptırsam seni götürmüşken dedi gülerek. alaycı bir şekilde. art niyetle demiyor saf biridir ama yine de bu konuşma beni gerçekten çok rahatsız etti. ne demek oluyor bu şimdi? ayrıca ben seneye zaten yaptıracagım tüm vucut lazer.
Sevgilim seni lazer epilasyona götüreceğim dedi...