satılıyor markette.
garip bişey söyleyim. Ankara da bir markete girdim içecek bişeyler aldım. kasaya geldim. kasiyer elimdekileri okutuyordu. o ara kasanın üstündeki rafta bişey gördüm. üstünde: "çikolatalı, muzlu" yazıyordu. ne olduğunu anlamadım. ben o rafa bakarken kasiyer bayan da bana bakıyor.
marketten çıkınca anladım ki o prezartifmiş.12 Yorumla
+1 yılnerde yaşiyon yahu ...tane işi satiyolurmuş :D:D karpuz mu alıyon :D
evet satiliyor gratis e gir bak avm lerde farkli yerlerde vardir tane tane satiyorlar 3 lü paketleride var balon yap yap ucur balkondan :d10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç gormedinmi ya kasada oluyo geneldede görmemen cidden saçma:D tane olarak bende görmedim ama kutuyla hep var yani
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKasada Sira beklerken etrafına bakar bir insan:D
sen hiç markete gitmedin mi kuzum çeşit çeşit satılıyor. ama tek değil kutuyla tabii ki
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıloğlum markete hiç girmedin mi yoksa dağ başında mı yaşıyon?
21 Yorumlaplayboy un 3 lü paketleri var taneyle satıldıını görmedim hiç..
10 Yorumlasen hangi köydesin ? bizim köşe başı kuruyemiş de tekelde bile satılıyor...
10 YorumlaAVM'nin tuvaletinde bile prezervatif makinesi var. Bozuk para atıyorsun 1 veya 2 TL, 1 tane veriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbimde bile var ne diyosun hiç mi görmedin bizim bakkaldada var düşün artıık
20 Yorumlaeskiden sigarayıda tane ile satardı y...şak bakkallar :))
tane ile prezervatif çok komikus10 YorumlaBIM'de var :D her çeşit hemde çok ucuz 7.49 :D
21 Yorumla
+1 yılözellikle kasiyer kızlardan alınca yüz şekillerini görmen lazım gülmekten ölüyorum
10 Yorumla
+1 yılSen nerde yaşıyon oyle :)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpreservatif konusu niye bu kadar ayıp veya abartılı görüyorsunuz, satılmazsa daha iyi olur mu?
01 Yorumlaevlat şişme karı değil ya şaıracak ne var bunda
25 Yorumla
+1 yılBütün marketlerde satılıyor.
10 Yorumlasatılıyo hemde her çeşidi var
30 YorumlaGünaydın.
11 Yorumlabim de bile var :)))
10 Yorumla
+1 yılevet satılıyor..
10 Yorumla
+1 yılkeklemiş seni
10 Yorumla
Detaylı bilgi