Kızlar soruya çökün :) Çoğu kişi kedi besleyen erkeklerin gay olduğunu iddaa eder. Siz kızlar; sizce kedi besleyen erkek tipi nasıldır?
Cevabın nedir?
kız arkadasım hediye etmşti bende kıramadım aldım besledim bir gün kız arkadsım bizim eve geldi küçücük bişeydi bu kedi kuma geldi kamburunu çıkarıp ciddiyetle sıçmaya basladı legenenin içinde küçücük kaka yapıoyru akıllı akılla işte hoş beş ederken ben gittim eyüpsabritunr 80 derece limon kolanyasını selpağa döküp tuttum kredinin kalçasından götdeliğini sildim baya kedi kolonya yaktıgı için miuvv miuvv derken moooaaaavv dedi kız arkadsım napıosun ya gerizeklı hayvan herif dedi ne diyon kızım götünün bokuyylamı dolassın dedim o kendi yalanır temizler dedi nası temizler al temizlemiyo kosup dolanıyo otemizleyene kadar halıya mindere oturuyo götünün boku çıkıyo dedim gerizekalı yaa dedi bak kızım mal mal konusma sıctırma azına dedim senkiimin agzına scıyon yaa? dedi ben gidiyorum dedi çıktı hemen hışım gibi kediyi tuttum cama kostum kediyi kafasına fırlattım bu ilişkimizde böylelikle sona erdiydi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pitbull, Rottweiler ve Doberman köpeği besleyen erkeğin "halis heteroseksüel, has erkek", küçük boy köpek-kedi-kuş-tavşan besleyen erkeğin "gay" sanıldığı ikinci bir ülke daha var mı acaba? :)
Kedi entelektüel zevklere hitap eden bir hayvan. Ben kediseverlerin gerçek hayvansever olduğunu düşünürüm çünkü kedi sevmek kolay bir iş değil. Kendine özgü bir dünyası olan, aşırı özgür, başına buyruk bir canlı. Sana ne et süt yumurta verir ne de evini korur. Sizden emir de almaz. Canı istediğinde sevdirir. Böyle bir şeyi sevmeyi başardıysan, demek ki çıkar beklemeden seviyorsundur. O da gerçek sevgi demek oluyor05 Yorumla- +1 yıl
Küçüklüğümden beri kedi besler, büyütürüm. Benim de rott, golden cinsi köpeklerim oldu heves etmiştim. Ama kedi her daim bir adım önde benim için. :)
- +1 yıl
Aynen öyle. Hem kedi hem köpek besleyen bir insan olmak istedim aslında ama. Malum, birine bağlanınca ne yapayım diğerini diyorsun :D
- +1 yıl
O yüzden kedide karar kıldım. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki erkek kuzenim de kedi beslemeye başlamadan önce erkek adamın kediyle ne işi olur diyordum. Bir erkeğin öyle ortalıkta mırmır dolanan bir havanı sevmesi bana ters geliyordu, ağır abilerden hoşlandığım için belki de. Yok tüyüydü,yok toprağıydı kaç erkek tahammül edebilir ki buna. Gay gözüyle bakmıyorum elbet ama hala biraz garipsiyorum işte,
00 Yorumla
hayvan sevmeyen insan da sevemez
172 Yorumla- +1 yıl
kediden korkuyorum yoksa severdim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
35Cevap
2 kedim var 2 side çok tatlı farklı karakterleri var. Kedi seven erkek besleyen erkek merhametli olur. Merhametli biri olduğumu düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar.
+1 yılBizim orada hep bekar erkekler kedi besliyor artık nedense? Hep de dişi besliyorlar,sebebini merak ediyorum...Geçenlerde bir kedi balkondan üstüme düştü,o sırada ben kendi kedimi yürüyüşe çıkartmıştım.
22 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyeti erkek olan evcil hayvanlar dişilere göre daha sakin oluyor. Dişi zor. :)
+1 yılayrıcalıklıdır şefkatin ne oldugunu bilendir sevilesidir..bir hayvanı sevene kadar ruhun yarısı uykudadır..
11 Yorumla- +1 yıl
nice answer.
12 yaşında sülale kurdurmuştum kedileri 1 günlük bulduğum kediyi sokakta evime almıştım internetten baka baka beslemiştim ..Sonra büyüyünce bizimki sokağa kaçtı geri geldiğinde hamileydi 6 taneye aşıları,iç dış parazitleri tamdı veterinerde baktırdık.böyle 2 nesil uzadı 16 tane kedim vardı sonunda ama sonra bakamadım
Kızlar çok tatlı birşey bunlar diyip sevmeye gelirlerdi ilk doğduklarında...Bazıları fareye benzetirdide doğru aslında :D10 Yorumlaben tüm hayvanları severim ilk başta kedi gelir ama takıntı boyutunda değil ayrıcaa kimin ne düşündüğü umrumda olmaz ben kendimi bildikten sonra gerisi hikaye düsüncelerini söyleyebiliyorlarsa gelsinler yüzüme söylesinler arakdan herkes konuşur görelim bakalım kim öyle kim böyle hayvanları sevmeyenler vicdanının yarısından yoksundur
10 Yorumlakedi besleyen erkekleri severim. hayvansever erkekleri severim. gay olduğunu da düşünmem gayet doğal. hayvanları sevelim :))
30 YorumlaKedi besleyen erkek hakkında olumsuz bir şey düşünmem de, bu tarz toplum tabularına bu kadar önem veren, "acaba gay damgası yer miyim kiii" diye dert edinen birine karşı pek iyi şeyler düşünmeyeceğim kesin.
20 Yorumla
+1 yılkedi dısında bütün hayvanları severim... sanırım sevmediğim için kedi seven erkeğide çekici bulmuyorm şahsen :)
10 Yorumla
+1 yılNe alaka gay? Sapına kadar erkeğim, hayvanları da fena severim. 2 yıldır da kedi beslerim, karşı cinse olan ilgimde en ufak bir değişim olmadı. Çok yanlış şeyler bunlar -.-
30 Yorumla:S tip hangi evcil hayvanı beslediğin ile orantılı değildir. İlk defa duyuyorum kedi besleyenlerin eşcinsel olarak damgaya vurulduklarını.
22 Yorumla- +1 yıl
Mağaradan çıksan diyorum ben? :))
ya kedi sevilmez mii ... cok sırınle bırde sevreken yan falan yatıorlar .. cok seker seyler. kım ne soylrse soylesınn bos ver anka sen dogru bıldıgn yolda devamm
10 YorumlaGayet romantikdir ve kedi seven erkek çok az olduğu için ayrıcalıklıdır .
10 YorumlaÇok sempatik, sevimli, duygusal bulurum. Hayvanları seven insanları severim.
10 Yorumla
+1 yılKedi ve Köpek İnsanların vazgeçilmez kadim dostlarıdır. herkes terkeder onlar asla..
20 Yorumlakedi besleyen ve hayvan seven insanları daha fazla seviyorum
10 Yorumla
+1 yılbenim pitbulum var hacı kedi gibi diye aldık sonradan bıraz degıstı baslarda yavruyken kızların elınden dusmuyodu sımdı kaldırımda yururken onumuzu acıyolar ıyı oluyo..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok artık ne alaka yaa kim uydurduysa kendi insanlıktan uzak kalbini kamufle etmek için uydurmuş
20 Yorumlaolurmı kısss..bende 5 tena çedi varr ayoll neremiz geymiş cık cık..vallahi yırtarım onlarıı şekerimm..öptım senii mucks:))
10 YorumlaKedilere bayilirim.kedi seviyosa demek hayvansever :) hayvanlari sevmeyenler kötü kati ve acimasiz olur..
00 YorumlaHiç abartmıyorum 20'den fazla sokak gerisi büyüttüm şimdide o ların Yavru larını büyütüyorum anneleride hayatta ':)
02 Yorumla- +1 yıl
Adamsın başkan :) Çok sokak kedisi büyütmüşlüğüm vardır. Ama şimdi kaplan istiyorum ciddi ciddi :D
hayran olurum resmen, ilgimi ceker daha fazla tanimak isterim kendisini, ince ruhlu oldugununda kanaatine varirim
118 Yorumla- +1 yıl
1 adım önde miyim yani ben ? :)
- +1 yıl
Bilmem ki, öyle mi? :)
- +1 yıl
Ne bekliyorsun o zaman? :)
- +1 yıl
yeterince ilgini çekememişim anlaşılan
- +1 yıl
Neden? :)
- +1 yıl
Genelleme yapmış olman ilginç :)
- +1 yıl
Peki sen karamsar mısın?
- +1 yıl
Bence kedi besleyen biri karamsar olamaz. :)
Bir artısı da yok eksisi de.Bakamıyorsa gözümden düşer ama.
20 Yorumla
+1 yıl2 tane kedim var ve şimdiye kadar herhangi bir eşcinsellik belirtisi yok bende.
10 YorumlaBen besliyorum beni yasam tarzimi bilen gey diyemez zaten ama genede sacma geldi bu dusunce jedi asiii bir hayvandir
01 Yorumla- +1 yıl
hemfikiriz.
Benim şu anki beslediğim 3. kedim
Yani küçükken alıp ta ölümüne kadar baktığım 3. kedim şimdi 2 yaşında00 Yorumla
+1 yılBence ''gay'' değil de daha çok sakin ve merhametli bir insandır.
00 Yorumla
+1 yılne alakası var ya :D
sevdiğim erkek bkıyor birine benim adımı vermiş :D
ama hastalar :(00 YorumlaKedi besleyen arkadaşlarım var gay değiller fakat ben köpek seviyorum :=
00 YorumlaNe alaka kedisi köpeğimi var siz hala kedinin kız köpeğin erkek olduğuna mı inanıyorsunuz onlar çocuklukta kaldı :D
00 YorumlaKızlar yapmayın buradaki herkesi kedi sahibi yapacaksınız :D
00 YorumlaBeslediği hayvandan erkkelerın tipinı çözer olmuş millet vay be ^_^
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. :)
+1 yılBence çok tatlı bişey hayvansever olduğunu düşünürüm :D
12 Yorumla- +1 yıl
güzel düşünce :)
- +1 yıl
Saol :)
Ben besliyorum asıl hayvan sevgisi olmayan uzak dursun , masumlar birkere kedim var gayda değilim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen başkan çok şükür. 2 tane kedim var. Anlamadım bu gay takıntısını milletin :D
+1 yılKöpek beslese daha iyi olurdu öyle süs köpeği filan değil ama :)
00 Yorumlakdiye tahammül eden erkek kadına da bir nebze katlanır heralde sabırlııdr :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahahahahhahahahaha! :)))
Kedi besleyen erkek hakkında kötü bişey söyleyemez.Söylerse maldır zaten.Kedi-Köpek kadar şapşal ve sevimli birşey var mı:D
00 Yorumla
+1 yıloha?!harbi düşünürler mi yaa?lan ben eşcinselmişim o zaman muhabbet kuşu besliyorum.Alakası yok kardeşim rahat ol:D
00 Yorumlakedi sevgisiyle gayliğin ilişkisini anlamadım böyle saçma şey mi olur ?
11 Yorumla- +1 yıl
Kızların dilinde bu var. Yeni moda heralde :)
gay olduğunu düşünmem ama benden uzak olmaları gerekir kedilerden nefret ederm
00 Yorumla
+1 yılonu hayvan sevmiyen ayılar uydurmuş, ben kedi beslemeyi düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKediyi kıskanmadığı sürece sorun yok :) çünkü kediyi görünce ondan çok kediyle ilgilenirim ben. Ona sevgim daha da artar hayvanları sevdiği için :)
03 Yorumla- +1 yıl
Kedimi kıskanmam açıkçası da, benimle de ilgilensin yani :)
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
:)
+1 yılHayvan sevmesi güzeldir, kediyi kız tavlamak için besliyorsa ayrı mesele..
06 Yorumla- +1 yıl
Her kız sırf kedi sevmek için birilerinin evine gidiyorsa, bu meselede kusur aramamak lazım. :) Ama kediyi buna alet etmek ise işte bu gerçekten ayrı mesele..
- +1 yıl
Ben de ondan bahsediyorum ya :)
- +1 yıl
aradaki ince nüansı anlamadın sanırım. :) Neyse pek önemli değil. :)
- +1 yıl
kediyle kız tavlanıyorsa bizde 10 tane var (: ama gelen giden yok.
- +1 yıl
O senin sorunun :)
- +1 yıl
:D
+1 yılkara fatmam var olurmu ip bağladım gezdiriyorum arada halıda ismi balbazar isteyene kargoyla kavanozun içinde yollarım kavanoz ücreti sizden ama.
00 YorumlaKedimi sevmeyen kız beni de sevmesin zaten amk hayvan severim ama hayvanla çıkamam ^_^
00 Yorumla
+1 yılkedi besleyen gay ama köpek besleyen adam gibi adam felan ne saçma sorular ya
00 Yorumla
+1 yılkedi bende seviyorum ama muhabbet kuşum var uzağım bir kaç yıldır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kedilerim ile tanıstırırım onun kedilerini <3
111 Yorumla- +1 yıl
Kedi'ler? :))
Cevap sahibi+1 yılyeah ^^ kedilerim <3 patilerini yediklerim
- +1 yıl
hahahaha :) cins kediler mi yoksa tekir mi?
Cevap sahibi+1 yılbir tane tekir kedim var digerleri norvec birtanede rus kedisi var.
- +1 yıl
Norveç Orman kedisi mi? Bakımı zor oluyor onların. Şu an Bengal kedisi var bende. Kolum harita gibi. :))
Cevap sahibi+1 yılYoo pek zor degil cok tatlılar minnos minnos yumak :D
- +1 yıl
hahahahaha yastık olarak kullanıyorum ben açıkçası :D
Cevap sahibi+1 yılkıyamam onlara :/
- +1 yıl
ahaha ben mi onları seviyorum onlar mı beni seviyor şuan muallaktayız açıkçası :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) karsılıklıdır
- +1 yıl
iilla ki :)
+1 yılVallahi benim bir tanıdığım hem kedisi vardı hmde gay di.
00 YorumlaKedi besleyen 2 erkek tanıdım, ikisi de kedilerini cinsel istismar ediyorlardı. Artık kedi köpek besleyen erkeğe sapık gözüyle bakıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalakası yok . ben kedi sevmem. açık konuşmak gerekirse hayvansever falanda değilim . hiç sevme . hayalim yoktur hiç şöyle . alıyı köpek kedi kuş besliyim hayvanat bahçesine gidiyim falan . ama kürk falan da asla giymem . canilik. orası ayrı konu
00 Yorumla
+1 yılOha bence çok tatlı bişey
10 Yorumla
+1 yılkedi sevmem
bi hatun hariç kedi seveni de sevmem10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var, ben hayvan besleyen herkesi seviyorum, kendimde beslerim, eşiminde hayvanları sevmesini isterim.
00 Yorumla
+1 yılo ne abi ya erkek dediğin köpek besler kedi ne conconlar gibi hiç benlik değil.
bu benim fikrim .!01 Yorumla
+1 yıliyidir iyi yinede en çok benim kediyi sevsin :D:D
45 Yorumla- +1 yıl
Sevebilirim :)
- +1 yıl
KUŞUM VAR BENİM!MUHABBET KUŞU!...olmadı mı?:DDDDD
- +1 yıl
kedi yer onu
- +1 yıl
yemesin:)
- +1 yıl
öncemarş yeni bastı:)cevabına gelince,hmmmm...ilgiiiinç:)
bence seksi.
16 Yorumla- +1 yıl
ilginç
- +1 yıl
?nasıl yani?peki muhabbet kuşu besliyorum,ne kadar seksi veya "tahrik edici"mi?anlamadım yaaa:D
- +1 yıl
muhabbet kuşu dedim ama:)baykuş,karga veya akbaba değil:))) bu muhabbet kuşu denen cins en küçük cinslerdendir ve çok şekeydir."çlip!çlip!"diye de öter:))) ürkütücü de ne yaaa:D
- +1 yıl
marş yeni bastı:)cevabına gelince,hmmmm...ilgiiiinç:)
- +1 yıl
yanlış yere yazdım pardon:D
+1 yılAlır evlenirim yani kedileri çok severim -,
03 Yorumla- +1 yıl
Ahaha komiksin:)
- +1 yıl
Mutluluklar :)
Çoğu insandan iyidir kediler
10 YorumlaHayvanseverdir, güzel insandır.
10 YorumlaBen de bir kedi babasıyım.
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026