Benim adettim 2 gün önce bitti bugün masturbasyon yaptım ama daha sonra zevk suyu ile beraber biraz kan geldi bunun kızlık zarı ile ilgili olabilir mi hem öyle birşey olsa insan acı hissetmez mi ya anlar sonuçta içime sert bir çisim sokmadım sadece elimle yaptım adett bittikten sonra ilk kez hemen böyle yaptım daha önceleri 1 hafta 10 gün sonra yapardım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlık zarın vajina ağzına yakın olabilir.Elinle mastürbasyon yaptığın için zaten ağız kısmını biraz genişletmiş olman söz konusu anladığım kadarıyla ve acı hissi olmayadabilir.En mantıklısı bir doktora gitmendir.
07 Yorumla
Soran+1 yılDüşük bir ihtimal öyle birşey olsa mutlaka aci hissederdim.
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun acı hissedeceğini? kızlık zarın önceden yırtıldı mı ki?
Soran+1 yılTabikide öyle birşey olmadi ama oraya sert bir cisim sokmadiktan sonra yirtilmaz hem dedim ya adetten 2 gun sonra yaptım diye belli o adetten kalan kan o bazen oyle kalabiliyor
Cevap sahibi+1 yılsert bir cisme gerek yok zarın yırtılması için..zar çok şeffaftır.tırnağın dahi yırtabilir onu..ayrıca madem bu kadar eminsin o zaman niye millete sordun ki bunu :)))))
Soran+1 yılParmagimi bile sormadım icime neyse gene bir ihtimal sordum ne olur ne olmaz diye :)
Cevap sahibi+1 yıl:) ben soktun sandımm
Soran+1 yılSokmadim işte :)
kızlık zarı ile alakası yok işte içeride kalan az miktarda kanı atıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler gökçe.
Durum da normal , sorun da yok . Kızlık zarı nerdeyse 2,5 3 cm içerde , oyle kolay değil zarar goremsi
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkükler.
+1 yılbirşey olmaz yap yap edetli iken yapanlara birşey olmuyorsa sanada olmaz :) bence
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılKızlık zarı ile alakalı değil kızlık zarı olsa acı hissedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoktur muhtemelen, baskı uygulamış mıydınız? Gelen kan açık renk ve pembemsi miydi ?
08 Yorumla
Soran+1 yılAçık renk ...
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir sert cisim kullanmadım diyorsunuz, muhtemelen tahrişe bağlı bir kanama, parmağınızla içeriye baskı uyguladınız mı?
Soran+1 yılHayir hic bir sekilde baski uygulamadim
Cevap sahibi+1 yılO zaman tahrişe bağlı bir kanamadır. Çok düşük bir ihtimal reglin kalma diyeceğim o da kırmızı olur. Kızlık zarınız vajina girişinin 2 -3 cm içerisindedir. İçeri her hangi nir cisim sokulmadan ve darbeye maruz kalmadan kolay kolay bozulmaz.
Soran+1 yılOda olabilir evet sonuçta icine bisey sokmadim hem oyke bisey olsa aciyi hissederdim
Cevap sahibi+1 yılAcı yapıya bağlı bir durum zar biraz kalınsa acı hafif fazla oluyor. Normal zarda hafif sızı şeklinde ve bir kaç damla kan gelir. Ara arada gelir ve kesilir. Korkulacak bir durum yoktur ımiz rahat olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi bakın kendinize
+1 yılparmağini içine sokmadinsa sorun olmaz için rahat olsun...
00 YorumlaBence daha sık mast yapmalısın.
00 Yorumla
+1 yılnormaldirböyle şeyler sonrasında kıntı olabilir
00 YorumlaBakire değilsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem