ya arkadaşlar biz yeniyiz. yakında evlilik var. prezervatif dışında başka neler var? kadınlara spral midir nedir öyle bişey takıyolarmış çok saçma..prezervatif te sıkıcı oluyo erkek zevk alamıyo? erkek arkdaşım diyoki ben içindeyken o an dışarı boşalmayı düşünemem diyo. her yapışımızda hamile kalcam bir düşünsenize :D off siz nasıl yapıyosunuz? ne yapmamızı önerirsiniz?
Cevabın nedir?
artık prezervatif dışında hiç bişey yok. Bu yüzden ya prezervatif kullanırsınız yahut erkek arkadaşını bu saçma düşüncesinden vazgeçirirsin. Yoksa başınz büyük belaya girer.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bilmiyorumki :/ annemle babam yıllardır evliler onlar niye hata yapmıyolar? :/
+1 yıllink
link
Bu 2 link gayet açıklayıcı. Hatta ilkinde oran bile var :)
Internette "doğum kontrol yöntemlerini" aratarak okumanda fayda var.01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim bakıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılspirale neden saçma dedin aslında en güvenli yöntemlerden biridir o.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılprezervatifsiz ve spralsiz yapın sonradan ertesi gün hapı alırsınız ve sorun olmaz hamile olmazsın sonra devam :D
00 Yorumlaerkek arkadaşın kendine gelmeli bence, patlamaya hazır bomba gibi dikkatli ol.
Cut.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum kontrol hapın başlaman gerekli jinekolğa git ama öncesinde mutlaka.1 ayda ancak başlıyor korumaya .
00 Yorumla en güzeli geri çeilme yöntemi bn kondomdan nefret edıyorum.tamm içindeyken o zevkle çıkmak zor oluyor ama mecbur
03 Yorumla
Soran+1 yılo an erkek boşalacağını hisseder demi?
Soran+1 yılya kondom zevk vermiyo diyolar.. bencede mantıklı seninki ama şans işi heran herşey olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılDışarı boşalması yani geri çekme sağlıklı bir korunma yöntemi değildir. Zevk suyundada sperm bulunma ihtimali son derece yüksektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapmamız gerekiyo peki :((
Cevap sahibi+1 yılEn ideal ve sağlıklı yöntem prezervatif, spral çocuk olduktan sonra uygulanan bir yöntem genel korunma yöntemi değildir. Haplar hormon bozukluğu yapar. Hele şu an sizin için en ideali yine prezervatif...
Soran+1 yılbenim sevgilim ilk yapışta erken boşalıyo.. 2.atışta 10 dakika sonra 3.atıştta yarım saat sonra falan.. bence ilkinde prezervatf kullanıp diğerlerinde kullanmayalım :) sence doğru olurmuu
Cevap sahibi+1 yılO arada zevk suyu gelmeyecek mi:))) ilki erken olur normaldir. Erken boşalma teşhisi konulanilmesi için düzenli ilişkinizin olması gerekir. Siz her postada kullanın prezervatif, hamile kalmak istiyorsanız kullanmayın, tercih sizin, hayat sizin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğum kontrol hapı diye bir şey var onu kullanırsın.. Prezervatifin zevk vermediği bir gerçek ama alet büyükse zevk almakta sorun yaşamaz.
08 Yorumla
Soran+1 yıl17 cm
Cevap sahibi+1 yılNormalin üstünde sayılabilir.. Girdiği yer dar mı ?
Cevap sahibi+1 yılSie Go.
Soran+1 yılçok dar hemde.. hem daha girmedik ilişkiye bakireyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yapma. 17 cm onu genişletmez zamanla bu yuzden her birleşmede aynı zevkı alırsınız ama fantazi şart. =) Neyse çok fazla özel oldu susayım yalnız bir adamım ben sonra kötü oluyor. =) dediğim gibi prezervatif kullanması zevk almasnı engellmez ama her seferındede kullanmasın bulun ortasını ;)
Soran+1 yılfantazi şart tabi :) yinede söylediklerin için teşekkürkler bilgilendirdin saol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hep mutlu olunda bunlar teferruar =) Hayırlı geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim gibi. sevdiğimizden çok arzuladığımızdan oluyor o an öl dese ölürüm hamile bırakmak bana çocuk doğurmasını istiyorum. sen bir çözüm bul yoksa ilerisi belli bunu diyen bir erkeğin yapıp yapmayacağından emin olamazsın:D
00 YorumlaDoğum kontrol hapı kullan bacım
00 Yorumlatam boşalıcağı anda sen kaç :D
11 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebek yolda o zaman :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn mantıklı olan spiral ..
04 Yorumla
Soran+1 yılama normal evlilik yapıcaz. illaki çocuk yapcaz ilerde. hem spiral gusül geçiriyomu
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ileride çocuk yaptırmak istediğin zaman çıkart tekrar taktır.. Asla sana zararı yok.. Spiral bayanın rahminde olur ve aBdestle bağlantısı yok..
Soran+1 yılkesinlikle sperm geçirmiyo demi? emin misin? içine boşalsa bile geçirmezmi?
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle sperm geçirmiyor eminim ve son kararım ;) içine boşalsa dahi birşey olmaz ;)
+1 yılDüşünemezse sonuçlarina katlanicak yani...
00 YorumlaEczaneye uğra.
00 Yorumla
+1 yılhap için bence
03 Yorumla
Soran+1 yılyüzde yüz etkilimi? ilişkiden kaç saat önce yutmam gerekir? o an içime boşalsa bile hamile kalmam demi.. bilmediğimden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
- +1 yıl
ilişkiden önce ama bu konuda jinegeloktan yardım al derim
Soran+1 yılpeki tamam sağol
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyada iğne kullanın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği