evet bir lezbiyenım ve bundan asla utanmadım aksine hep gurur duygum çevremdekı bır takım dahası toplumsal olarak şiddetle yargılana bılıyor bu durum kimi tarafından bir hastalık olarak bilinir fakat bu bir hastalık degıl ne istediğimi ne yaşadıgımı bılıyorum çoçuk degılım 22 yaşındayım ve hayatımda herkesın yaşam tarzına nasıl saygı duyuyor ön yargıda bulunmuyorsam bana ve ben gibi ön yargıya mahruz kalanlara saygı duyulmasını istiyorum lezbiyenlık kimileri tarafından sadece seks olarak biliriz bu çok yanlız bizde aşık olup sevebiliyor ve aglaya biliyoruz!
Cevabın nedir?
+1 yılEşcinsel ve travesti tanıdığım arkadaşlarım var .
https://www.youtube.com/watch?v=4DCgAFJseHM
Herkes bunlara direk sende yapmışındır gibisinden iimalarda bulunuyor ama çok ters.
Evlerine gideriz dışarda eğleniriz , gayet iyidirler.
Onlarlada çok uzun uzun konuştum hep , ama sonuç hep aynı
O yüzden sanada saygı duyarım , olabilir kendi cinslerinden hoşlanıyorsundur
Severken ya da arzularken onları arzuluyorsundur .
Sen bile anlatsan oturup uzun uzun dinlerim yani , ilk nasıl başladığını nasıl hissettiğini vs vs vs.
Herkes gibi insanlarsınız sizde .
He günümüz türkiyesinde eşçinsellik , travestilik ya da lezbiyenlik dediğin gibi sadece sex içeriği olarak düşünülüyor.
Ama çok yanlış .
Hatta sana ben şu şarkıyı armağan ediyim
Eşçincellerin yaptığı bir mitingte söyliyorlar sende dinlemişsindir muhtemelen .
**
Boşver sen hayatına bak :)12 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederım saygı duydugun için evet dınledım
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBir çok lezbiyen arkadaşım oldu ve gerçekten saygıyı hakeden, bir çok kişiden de daha karakterli kişiler olduklarını biliyorum. Toplumumuzda bilinmeyene yönelik olumsuz bakış açısına malesef sizler de maruz kalıyorsunuz. Gayler kadar göze batmasanızda hemcinsleriniz arasında dışlandığınız durumları sıkça görmek mümkün. Olsun, inandıklarınız üzerine özgürlüğünüzü savunmak en doğal hakkınız ve onurunuzdur. Sevince adam gibi seven üzülünce içten üzülen ve duygularını en had safhada yaşayan kişilersiniz. Sizleri tanıdığım için şahsım adına ben mutluyum. Önyargılı kişiler de bilmelidir ki, herkes gibi her ırk gibi her millet gibi her farklı inanca sahip kişiler gibi onlarında böyle bir marjinal durumları var ve geri kalan her durumda sizler gibi bildiğiniz insanlar. İnsana insan olduğu için önem vermelisiniz.
45 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Off be adamım. Ne yazdın sen öyle..
Altıma imzamı cakmak istiyorum. İzin var mı? - +1 yıl
rica ederim asuman.
tabii ki izin ne kelime. müsade senin fifty. - +1 yıl
Ah, ah..
Nerede senin gibiler..
İlerde olur mu acaba senin gibi bir kisilik? Tanisabilecegim, dost olabilecegim..
Merak ediyorum hep.. - +1 yıl
hayat bir çok şey getirir götürür. Ama götürdüklerinden geriye acı tatlı hatıralar kalmasından ziyade kalıcı dostluklar bırakır. Yeter ki sen sen ol ve bildiklerinden istediklerinden şaşma, kendini mutlu ettiğin sürece hayatını da kazanımlarınla biçimlendirir ve mutluluğunla şekillendiriyor olursun.
Bir lezbiyen olarak "Lezbiyen olmak suç mu?" diye soru sorarsan ikna edici olamazsın öncelikle onu söyliyim.
Kimsenin günahı bir başkasının boynuna değil. Herkesin kendi hayatı. Yıllarca heteroseksüel bir hayat yaşadım, hiç aşık olamadım. Sonra aradığım aşkı bir kadında buldum. İnsan kime ne zaman, nasıl aşık olacağını seçemiyor. Bu bir tercih değil. Olsaydı kolay yolu seçer heteroseksüel hayatıma devam ederdim. Ama sadece farklı olduğum için yargılanmayı ve aşağılanmayı da kabul etmiyorum. Özellikle gurur duymuyorum belki ama utanç hiç duymuyorum. Hayatım boyunca kovaladığım aşkın kollarına düştüğüm için mutluyum sadece.513 Yorumla- +1 yıl
Kollarıma düştüğün için bende mutluyum :) <3
- +1 yıl
kimenebundan & dearg-due siz burdamı tanıstınız
- +1 yıl
kimseyi ikna etme çabasında degılım! suç ya da sadece seks ten ibaret ahlaksızlık olarak görülmesi yeterınce can sıkıcı degılmı?
- +1 yıl
Anlatmaya çalişmicaksın yaşicaksın.
- +1 yıl
haklısın. aslında anlıyorlar ama kabullenmek istemıyorlar ama bılmedıklerı bırsey hayatımızdakı bır takım tercıh ve yönelıklerı yaşamak ıcın ızın ıstmedıgımızın farkında degıller ve artık sususyorum sadece sosyal paylasımda bır kaç kısı tarafından suç diye hıtap edıldı buyuzden sorma geregı duymustum
- +1 yıl
Pardon Dearg-Due "Tercih degil, yonelim" lafimi biraz aciklar misin?
Neyin yonelimi bu?
Tercih meselesi degil midir zaten yonelimler? - +1 yıl
Fityh sen neyin kafasını yaşıyon herkese bir atar.Tercihlerini insan kendi belirler fark bu.
Atarlanmaktan kime ne yazıcağını sapıtıyosun.Ne olduğunda belli değil bir eşcinsel gibi davranıyosun sonra bizede atarlanıyosun. - +1 yıl
Kimenebundan, satastigim falan yok. Aklima takildi ogrenmek istedim.
Peki Dearg soyler misin senin icin 'yönelim' ne demek?
Tercih, bir erkege kensini yakin hissetmekse yönelim dedigimiz sey ne tam olarak?
Neye yonelim? Kime yonelim?
Ve bu yonelim nasil oluyor? - +1 yıl
içinden gelen hislerin, duyguların doğrultusunda karşı veya hemcinse yönelimden bahsediyorum. sen nasıl bir erkeğe aşık oluyorsan, ben de bir kadına aşık oldum. sen nasıl erkek arkadaşınla sevişeceğinizi düşünerek ilişkiye başlamıyorsan ben de kız arkadaşımla ilişkimi cinsellik üzerine kurmadım. senin erkeklere karşı hissettiğin duyguları ben tek bir kadına karşı hissedebiliyorum, kadınları ise nasıl arkadaşın olarak görebiliyorsan sadece ben de erkekleri içgüdüsel olarak öyle görüyorum. oldu mu
+1 yılLezbiyen kelimesinden hoşlanmıyorum.Eşcinsel demeyi tercih ediyorum.Tabiki suç değil ama insanlar bizim tercih etmediğmiz bir yönelimden ötürü nerdeyse ellerinde olsa ipe götürücekler bize.Bende kendimden hiç bir zaman utanmadım ama eşcinsel olduğum için gururda duymuyorum çünkü bunu ne utanıcak nede gurur duyulucak bir farklılık olarak görmüyorum.Ama kendimi şanslı hissettiğimi söyleyebilirim.Çok az kişiye nasip olcak bir ilişkim var insanların ne dediği g.tümde bile değiim.Mutluyum mutlu olmaya devam edicem.
23 Yorumla- +1 yıl
kendimce gurur duymam bu benım kendımde olan saygım ve asla pişmanlık duymama sebebım dediğin gibi ipe sonrası kurşun dizasına koyacaklar ellerınden gelse anlayışlarına ihityacımız yok aslında önyargıda bulunmamaları gerektıgını ve birde cennet cehennem konusunda kendılerince cehenneme bilet kesmeleri yeterınce can sıkıcı fakat artık bende takımıyorum tsk ederım anlayış çercevesı ıcersındekı yorumun ıcın...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
Lezbiyen olmak utanc verici birsey degil ama gurur duyulacak bir tarafida yok..Normal bir insansin iste sonucta, yadirgayanlar var ve hepde olacak. Bunun önüne gecemezsin ama hayat senin hayatin sonucta, kime ne hissedecegine sen karar vermedin.. Senin sucun degil.
34 Yorumla- +1 yıl
yarın bir gun adam öldürmek genlerimde var hoşlanıyorum bu benim mi suçum diyecekelr..
- +1 yıl
Yavrum burası türkiye ve bir islam ülkeÜuüsidir. Ve sen ve asuman eger muslumansaniz kuranikerimde kesin bir sejilde yasak oldugunu biliniz. Hee eger musluman degilseniz ki buyuk ihtimal degilsiniz, gidin baska yerde yiyin ne halt yiyorsaniz sizin gibiler yuzunde bu ulke bole . Kuranikerimden uzak kaldigi icin bu ulke bole . Bana laf aticak olursaniz gayet milliyetci ataturkcu ve ulkucu biriyimdir.
- +1 yıl
sen once yazmayi/konusmayi ogren terbiye yoksunu. Senin kim oldugun beni ilgilendirmez, benim ne dusundugumde seni ilgilendirmez. herkes kendi isine baksa, kendi yanlislarini duzeltmeye calissa kimse hor gorulmez insan gibi yasardik. madem milliyetci ulkucu ataturkcusun pc basinda cinsellik kategorisinde luzumsuz yorum yapip millete bok atacagina git vatanin milletin icin biseyler yap. saygisiz cahil
lezbiyen olmak suç
HARAM
GÜNAH
VE ÇOK ÇİRKİN İĞRENÇ BİRŞEY
ama nasıl yaşarsan yaşa diyemem
sonuçlarına ve cehennem azabına ne kadar dayana bileceksen o kadar günah işle
birde şu var
eş cinsellik seçenek ya da hastalık değil
bile bile suç
arzularının esiri olmaktan başka bir şey değil
BU YÜZDEN ALLAH C.C. BİR KAVMİ HELAK ETTİ VE ONLARI TAŞA ÇEVİRDİ
ALLAH C.C. buna çok sinirlenmiş ki şuan ayetlerde o kavmin hala AZAP GÖRDÜĞÜ YAZIYOR54 Yorumla- +1 yıl
ok
- +1 yıl
ŞAka bir tarafa arkadaşın dedıgı cok onemli bir nokta.
- +1 yıl
Bravo kardesim. Hz lut peygamberin kavmiydi tasa cevrilen.
+1 yılTabiki değil. Bir erkeğin başka bir erkekten, bir kadının başka bir kadından hoşlanması çok normal. Buna hiç karşı değilim elbette. Kaçıncı yüzyıldayız hala eşcinsel olmayı suç,hastalık ya da rezillik olarak görüyor insanlar malesef. Aşkınızı yaşayın dilediğiniz gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
evet malesf ki öyle umuyorum ki bunun bir hastalık olmadıgını ve ınsanlara tercihlerıne saygı duyulmalarını gerektıgını anlarlar teşekkür ederım...
+1 yılHastalik filan degildir. Cehenn#mdeyanmak istemiyorsan gel yolundan vaz gec .
Allah C.C. Hz. Lutun kavmini aynen bu yuzden helak etmistir. Inan miyorsan bugune kadar toprak seklinde gelmistir ve bilim adamlari tarafin hicbir aciklamasi yoktur.
Arkadas kiz kiza aldigin zevkin daha fazlasi erk!ekde var . Don lutfen yolundan25 Yorumla- +1 yıl
yorumlarını kendıne sakla ! kimse kimsenın nereye gıdecegını ve ne kadar acı çekecegını bılemez cehenneme gıdeceksemde bu benım sorunum ! senın degıl saygı duymuyorsan ınsanların hayatlarına rıca edıyorum yorum yapma geregı duyma...
- +1 yıl
Kardesim bu sadece senin oldugun bir durum degildir. herkesin sizin gibi oldugunu dusensene soy devami ? Bu resmen körlüktur. Iki sex duskhnu adamin sevisecegi yerler bu ulkeye ait degildir. Ataturk olsa bunlara kesinlikle karsi cikardi. Cikmaya calistida zaten. Kendini dusunmuyorsun bare ulkenidusun hani bagirirlar ya vatan sana canim feda .
- +1 yıl
pekala hepimiz ATATÜRK çoçuklarıyız fakat bu sacede tercih konusu farklı bır durum söz konusu degıl tsk ederım...
- +1 yıl
Ben de diyorum ki boyle bir tercih soz konusu degildir. Allah yolunda ve basiri yolunda tek sik vardir.
Bunu inkar edenler bilki ya bu isten ci;arlari vardir ya da kotuluk iclerine islemistir. Tskrler
+1 yılinsanların bu tür tercihlerine ciddi bir ön yargı var
lezbiyenliği özellikle erkekler cinsel doyumsuzluktan dolayı kendi cinsiyetine yönelim olarak nitelendirerek bakıyorlar
umursamaz olmayı başarabiliyorsan daha çok mutlu olursun
bizim millet bir 100 yıl daha değişmez laf olsun torba dolsun hesabı
her konuda duayen bir milletiz ya
takılma derim04 Yorumla- +1 yıl
ve malesefki toplumumuz pek kabul olarak görmesede biz varız bu bızım tercıhımız saygı duyulması gerekır ve kimse kimsenin yaptıgından sorumlu degıldır tsk ederım...
- +1 yıl
rica ederim
varlığınızı inkar edenler sizi anlamıyorlar
kimsenin anlayışına mahkum değilsiniz - +1 yıl
böyle düşünüuor olman sevindirici anlayış ve hoş görü başka bir sanatkarlıktır tsk ederım tekrar...
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim erkeklerin geneli hayati kendilerin etrafinda dondugunu saniyo
kizlarda sadece bir arac gibi bisey her isini gorup ustune bide egosunu tatmin ederler
ulkemizde bu kadar cok okuz yasadikca lezbiyen olarak yasa daha mutlu olacagin kesin
ben escinsel felanda degilim
bazi erkeklerin iki lezbiyenle 3 lu yapma fantazisi var ama caddede gormek istemiyolar escinselleri bu ne sacmaliktir anlamam?27 Yorumla- +1 yıl
malesefki o saçmalıkları herzaman ön plandadır anlayan yok buyuzden hiç uğraşmıyorum kimn ne düşündüğünüde pek algılamıyorum özellikle erkeklerın halbukı onlardan nefret etmıyorum sadece sayggı duyulmasını istemek büyük birşey degıl dünyanın hakimiyetı onlarda degıl
Cevap sahibi+1 yılsaygi beklemek icin yanlis ulkede yasiyosun nd yazikki
degisik bir sac modeli olan kisiyi bile dislayan bir ulkede zor bir durum
normalden degisik olmak yasak bu ulkede
o yuzden hersey gizlilikle yalan dolanla hallediliyo bu durum bence daha kotu- +1 yıl
ama bu benım tercihim ve hissediklerimin değişmesini saglamak ıcın yeterlı bır sonuç degl sadece saygı duyulmasınız ıstıyorum hepsı bu
Cevap sahibi+1 yılsana degis demedim ben
bazilerinin kendi karisina saygisi olmuyo sanami saygi duyacak?- +1 yıl
malesef ki öyle ama bu durumdan rahatsız olanlar pekte umrum degıl fakat kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz birşeylerı benımsemelerı gerek ve hiç olmadı ınsanları yadırgamaktan vazgecmelerı temellim
Cevap sahibi+1 yılsen milletin ne yazikki yenilige acik olmadiklarin benimse bence cunku obur turlu cok beklersin...
- +1 yıl
artık beklerimiyorum tsk ederım
+1 yılLezbiyen olmak değil, reklamını yapmak suç...
Şu an mesela, suçlusun.
Bize ne ki, nedir ki? Yaşa işte.1410 Yorumla- +1 yıl
+ 1
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Reklamını yaptıgı falan yok. Oldu ki yapsa bile "Ayy canım cekti, marketten 2 kilo lezbiyen alıcam" mı diyoruz?
Hayir..
Kiz cikmis derdini anlatiyor, her derdini anlatan reklam yapiyor olsaydi emin ol TV'deki reklamlar bir halta yaramazdi. - +1 yıl
+1
- +1 yıl
Bu, benim "beynim, fikirlerim"
Katılmayan, katılmaz... - +1 yıl
Bu yoruma gelen + lara uzuluyorum ben..
Turk milletinin beyinsizligine ve aptalligina. En ufak seyleri dahi goremeyecek kadar acınasılar.
Ayrica " Bu benim fikrim, beynim" diyerek te fikrini ne kadar 'kaliteli' savundugunu gosterir niteliktesin.
Ne desem ki.. - +1 yıl
Rtükmüsün sen.
- +1 yıl
özenti bunlar :D -1 lan yine :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok günah iradenize biraz sahip çıksanız ? siz Allah tan çok mu biliyosunuz eğer eşcinsel olmak caizse Allah bütün insanları aynı cinsten yaratırdı . Bi de gurur duyuyorum demişsin tam şeytana uymuşsunuz Allah ıslah etsin bari içinde yaşa böyle dışarıya vurma. Hz Lut peygamberi bir araştır istersen sodom ve gomorra yı da araştır ondan sonra yine gurur duyarsın.
10 Yorumlatesvik etmek suç, olmak değil. Bu senin tercihin, lakin lezbiyen sayısı az bir toplum da lezbiyen isen bazı şeylere sabretmelisin ve kulak tikamayi bilmelisin ve maalesef ki bizim toplum çok karışır...
Cut.00 Yorumla
+1 yılCinsellik tek amaç olunca şaşabiliyor insan tercihin yanlış birbirinize bişi sokuyozrsanız buda kanıtıdır.umarım değişirsin üzücü bir durum
212 Yorumla- +1 yıl
Tek amac sokup sokamamak mi? Ask bundan mi ibaret? Yada sevgi?
- +1 yıl
fazla özei içerikli oldu ama birşeylerle tatmin oluyor olsaydım bayanlardan hoşlanıyor olmaz erkeklere yönelirdim umarum anlata bılmısımdır...
- +1 yıl
Kendi cinsini ancak çok sever ve kısknırsın.onla cinsellik boyutuna varıyorsan o halde bişey sokma bakalım oluyor mu
- +1 yıl
Cevabım yorum atan bayanaydı.sizin duygusalsa dicek bişey yok
- +1 yıl
Sana çok soktular galiba neyin derdindesin aq.
- +1 yıl
Derdi olan sizsiniz benim Bi sıkıntım yok
- +1 yıl
Ne dedigini inan anlamadim. Daha acik yaz sunu..
Ayrica@kimenebundan.
Az nickine yarasir sekilde davran. Sananebundan!
Agzinda birsey varken konusma demedim mi ben sana? - +1 yıl
Eşcinselliği hep cinsellik üzerinden algıladığınız için anlayamıyorsunuz ya zaten. Biz seks derdinde değiliz, aşk derdindeyiz herşeyden önce. Yıllarca heteroseksüel bir hayat yaşadım ama sevemedim hiç kimseyi. Sonra karşıma bir kadın çıkıverdi, aklımı başımdan aldı. Seviyorum, seviliyorum, mutluyum. Ayrıca izlediğin p*rnolardan edindiğin bilgileri gelip karşı savunma yapma amacıyla kullanma. Sana tonlarca heteroseksüel ilişki sayabilirim seks üzerine kurulu. İstisnalar kaideyi bozmaz...
- +1 yıl
Fıty yorumlarımı bidaha oku istersen bi.
- +1 yıl
Erkeklerden sakınıyoduk kadınlar göz dikti . bol erkek hormonlular.edepsiz grupçular
Yorum yapan çogunluğu erkek olarak ele alırsak suç değil baksana , hatta sempatık buluyolar
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü azgınlar erkekler duygusuz
- +1 yıl
evet herşşeyi seks ten ıbaret oldugunu ve kafaları bel altından başka bırsey ıcın çalışmaz sözüm meclisden dışarı kimseye htap etmedım yarası olan gocunur...
Benim fikrim eşcinsel dürtüler bir imalat hatasıdır ama bu hatanın faturası içinde bu duygularla doğan kişilere kesilir..not:bkz.doğada eşcinsellik.
02 Yorumla
+1 yılvalla ben de seninle gurur duydum. gayet normal olmasına rağmen bunu herkes kolay kolay söyliyemiyo. insanların öyargılarını kırmaları çok zor. bazı insanlar sadece kendi normallerine göre yargılarlar karşılarındakileri. takılma sen böyle şeylere.
12 Yorumla- +1 yıl
gayet normal degıl mı.. allahtan ıyı bılıyorsunuz degıl mı.. allah sızı ıslah etsın.. ne dıyeyım
- +1 yıl
insanların cinsel tercihleri veya kendilerini ilgilendiren diğer tetcihleri sizi neden bu kadar bağlıyor. sizene arkadaş ister gay olur ister lezbiyen ister başka bişey. bu bir hastalık değil tedavi edilmiyor yani. bazılarının doğasında var. kendini öyle hissediyor yani. bu ona göre normal.
suç değil ama ben pek sıcak bakmıyorum bu gibi durumlara. beni ilgilendirmez hayat senin hayatın nasıl yaşamak istersen öyle yaşarsın artılarıyla vede eksileriyle..
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim...
ben sana lezbiyen olamazsın demedim gözüme gözüme sokup midemi bulandırmana gerek yok dedim.
30 Yorumla
+1 yılKıyamet Alemetlerinden Biride Şu;
Kızlar Kızlarla Yetinmeye Erkekler Erkeklerle Yetinmeye Başlayacaklar..
Vay Halimize.
Sonumuz Hayırola İnşallah.30 Yorumlaben suc olarak tanimliyorum. kanunen olmasada gay ve lezbiyenler benim icin ahlak sucu isleyen varliklar.
30 Yorumla
+1 yılBu suç değil.Cinsel kişiliğin senin.Utanmak ya da dışlanmak bunları düşünmeye bile değmez...
Suç mu diye sormanın mantığı nedir ben onu anlamadım?02 Yorumla- +1 yıl
toplumsal olarak suç olarak görünüldüğünden ama bende nasıl bir suç olarak gördüklerini merak ettıgım için sorma geregı duydum...
- +1 yıl
boşver sen milleti.Hayatını yaşa.Ben nasıl seks deneyimlerimi anlatmıyorsam,sen de lezbiyen olduğun için aslında farklı olmadığını bil ve ona göre yaşa.Bunlar sana verebileceğim tavsiyeler...
+1 yılherkes gay lezbiyen olsa? hep bu soru aklıma gelir...
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık suçudur.Özentiliktense oda daha fena.git tedavi ol.hastalıklı insan
44 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyen dürttü seni sanırım kuyruk acın var gibi.
- +1 yıl
Hemende öyle oluyo dimi?:)allah koruyorki hic rastlamadım valla
- +1 yıl
Bas git len
Gizli Üye(30-35)+1 yılo bu degılde lezbıyen p*rnosu ızlerim genelde çok harikalar ya inanılmazlar böyle aşıklar resmen birbirlerine süperler benıde çıldırtıyorlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse sana karışamaz tabii ki ama şunu söylemek istedim ,
Allah kendi cinsiyle beraber olanlara lanet eder..03 Yorumla- +1 yıl
elebtte bunun bilincindeyim fakat her koyun kendı bacagından asılır...
Cevap sahibi+1 yılaynen ama bence yol yakınken tövbe et. tabi genede senin kararın.
- +1 yıl
orda da allaha oyle soylersın.. allajhım ben bunu bılıyordum ama bılmıslık yaptım dık durdum.. her koyun kendı bacagından asılır dedım dersın..
+1 yılkesinlikle büyük rezillik. suç olmasa bile rezillik. hele erkek erkege olanı intihar sebebi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişisel seçimlerinden dolayı kimse kimseyi yargılayamaz.
30 Yorumla
+1 yılutanma yavrum ama bir dahakine benide aranıza alır mısınız..?
00 Yorumla
+1 yılözenti gençlik işte.. kızlarımıza kötü örnek olmayın :D bir ara zaten herkez lezbiyen di :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa zaten ülkede her erkeğe 78 gram kız düşüyor bide sen lezbiyen olma amk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllezbiyen kızları severim <3 kalbini çalabilirim onların bir erkeği sevdiklerinde aldatmazlar pek belki kendime güvenimden ötürü böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuda bir erkeğin bir erkekten hoşlanması gibi bagrimiza basariz.
00 Yorumla
+1 yılBütün lezbiyenler toplanmış gene..
24 Yorumla- +1 yıl
Bu kızda bana aşıktı yüz vermeyince lezbiyen oldu..
- +1 yıl
Sayemde lezbiyen olup arkadaş edindin işte yoksa senle oynar atardım canım..
yoo suç değil, noldu ki?
31 Yorumla- +1 yıl
asçaklarmış bizi :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz neden kız erkek diye yaratıldık.Neden sizde boşluk var bizde çıkıntı ? Birbirimizi tamamlamak için.Tespitin* koydum
119 Yorumla- +1 yıl
Peki ya neden Deniz atlarinin erkegi dogum yapar o zaman?
Tespitin a...na koyamadin beyinsiz.
Cevap sahibi+1 yıl10 milyon hayvan türünün içinden sadece deniz atlarının erkeği doğum yapıyorsa , tespitin* ben koydum, tespitte senin ... neyse
- +1 yıl
Doguruyor mu dogurmuyor mu ona baksana sen 'tespit zavallisi'
Ayrica teknoloji sayesinde illa hamile olmak icin 'birbirini tamamlamak' gerekmiyor artik.
Hangi yuzyilda yasiyorsun sen ahmak herif?
Cevap sahibi+1 yılSen aradığın erkeğe ulaşamamışsın ve mütevazilikten ölüyosun.Bu fikirlerini ulu orta yerde söyleme dayak versin valla.Burda bana eşcinselliği savunuyorsun şaka gibi :D Umarım bir gün seni etkileyecek bir erkek çıkar karşına ve normale dönersin
- +1 yıl
geri zekalıca yorumlara neden giriştin anlam vermiş değilim amacın ne oda belirsiz ne anlatmaya çalıştıgında artısı ama konuyla alakan olmadan saçmaladığın aşikar eğer ön yargıda bulunup saygısızlık yapmaksa niyetin cevap vermek zorunlugun ne ? bu yorumuda saygısızlık edeceksen tamamen gereksizliğini ıspat etmiş olacaksın!
Cevap sahibi+1 yılYa ne saçmalıyosun sen sıçtın sıvama bide .Daha insanın yaratılış amacını ekosistemi anlamamışsın gelmiş burda lezbiyenliği eşcinselliği savunma.Sen iflah olmazsın zaten hadi git kendine yalayacak*bul
- +1 yıl
Sizin o ırkınızın ici döl dolu beyinleri hep karsima ciktigi icin, pek mumkun olmadi bu dedigin sey.
Yoksunluk degil bu.
Kalite arayisi. Bu arada konu ne ara bana geldi?
İsine bak cocuk, o sag elini delip desmekten kullanilabilirlik kalitesini dusuruceksin onun.
Az asıl su acınası mast.'a..
Efendi Masturbasyonun zavalli itaatkarlari sizi.
Cevap sahibi+1 yılSeni kim meydana getirdi ? Babanın taşaklarında küçük bir spermcikken şimdi eşek kadar kız olmuşun da geldiğin toprakları unutup eşcinselliğe bürünmüşsün.Ya çok çirkinsin çevrende hiç erkek yok sanırım ya da psikopat manyağın tekisin.Sağ elime laf atacağına parmaklarınla empati kurmaya ne dersin bebek ? Mastürbasyona laf ediyorsun da sen daha seks ne bilmiyorsun kız arkadaşlarınla,dildolarınla mutlu olmaya çalış sen .
- +1 yıl
Escinsellige büründügümü de kim soyledi sana? O ön yargilarin beynini oyle bir tikamis ki, daha neyin ne oldugunu bile goremiyorsun.
Sizin gibi zavalli ve ezik degilim ben, elde edemedigim birsey icin kendi bedenimi kullanmiyorum.
Avucumun icini v.jinaya benzetmiyorum ben.. Ve elimi s*kmiyorum.
Ne kadar zavalli oldugunuzun farkinda degilsiniz..
Cevap sahibi+1 yılEvet sen avucunu vajinaya benzetmiyorsun.Parmaklarının hepsini 30 cm'lik zenci penisine benzetiyorsun.Terbiyemi bozdum senin gibi birisi yüzünden o* ruhunla şu yoruma yorum atmasan bunlar olmazdı ama sen istedin.Sen o kadar beyinsizsin ki bir erkeğin 2 günde bir sperm atması gerekir kendi bedenimi kullanmayıp senin gibi sürtükleri mi becereyim tecavüz mü edeyim onu mu istiyosun? Bi sik bilmeden yorum yapma sıçtın sıvıyosun tüğ dikicek yer arama şimdi.Hadi sen git pucca oku onlardan anlarsın
- +1 yıl
İki gunde bir sperm atmasi gerekirmis. Haha.
S*ktir ulan oradan!
40 gunde olusan spermlerin nasil 2 gun icerisinde atilmaya ihtiyaclari oluyormus onu soylesene sen bir bana moron..
Tekrardan ve tekrardan diyorum. O önyargilarin ici döl dolu beynini tikamis senin.
Parmaklarimi baska guzel seyler icin kullaniyorum, senin gibi ustune döl akitmak icin degil.
Yatmam gerek artik. Senin o döl kokan beyninle daha fazla sidik yaristiramam.
Bu yorumumdan sonra ne yazsan da yorum yapmayacagim.
Habern olsn
Cevap sahibi+1 yılSen kız beyninle ne sik biliyosun da konusuyon bide mizaha alıyon lan :D Hiç mast yapmayan erkek 2 3 günde bir rüyalanır.Her sabah ıslaklıkla uyanmak nasıl birşey yaşamadın konusma tabi.Ayrıca her sabah erekte olmus uyanır tüm erkekler bu da spermin üretildiğinin göstergesi.Önyargıdan bahseden insanın karşısındakinin eli hakkında atıp tutması enteresan değilmi ? Umarım bir zenciyle evlenirsin de sana ışığı gösterir sonra burda görürüm yorumlarını kafan tavana çarpmaktan daha da gerizekalı olursun
Cevap sahibi+1 yılKezbanlığın ceo'su olmuşsun senin benimle sidik yarıştırabilmen için daha çok büyümen lazım bebek.Pucca okumaktan vazgeç ve hayatın gerçeklerine yönel.45 yaşına geldiğinde pörmümüş kukunu ve ciciklerini hiçbir kadın kabul etmez.Yetişkin biri olduğun zamanda bu dediklerini hatırla ve ne kadar gerizekalı olduğunu düşün dur,hadi ben kaçtim abisi :D
- +1 yıl
Yazmayacagim yazmayacagim diyorum yine yazdirmaya zorluyorsun beni budala herif.
Beyinsizligini bir kez daha cürütmeye geliyorum aptal, iyi dinle beni;
Sabahlari penisinin erekte olmus olarak uyanman 'sperm uretildiginin' bir gostergesi degil, sidik uretildiginin gostergesidir. :) Moron seni.
Penisinin icindeki kan sabah saatlerine dogru tikanir ve hareket edemez. Bu da penisini basinctan sisirir, erekte yapar.
Tek nedeni sidik torbanin 7 8 saat boyunca idrar biriktirmesi sonucu sisip, senin - +1 yıl
Penisindeki kanin tikali kalmasina yol acmasidir. Kan tikali kaldigi icin de penisine basinc uygular. Bu da erekte eder seni.
Buyu de gel cocuk. Kendi penisinin icinde ne olup bittiginden haberdar degilsin daha, burada gelmis bana artistlik tasliyorsun.
Toz ol.. - +1 yıl
bagzı ınsanlar hala nefes almayı nasıl becerdıgını bıle bılmezden boyke ahkam kesebılıyor ve sunuda bılmenı ısterım kı penisin kadar adamsın yanı en fazla 20 santımlık adamlıgın var buda senın yok oldugunun ve gereksızlıgının bır ornegıdır artı benım 45 yasıma gelıpte büzüşmelerımı düşünecek kadar bır kapasıteye sahıpsın madem bu dusunceyı kendın ıcınde dusunsen ıyı olur artı bunun senın grem ılgılendırdgını zannetmıyorum filty arkadsın soyledıgı gıbı toz olman gerek aptal
Cevap sahibi+1 yılKız kezbanlar asla normale dönemezsiniz.Maden erkek anatomisini bu kadar iyi biliyosun erkek doğaydın ya da üroloji falan oku sen.Kadın faşistisin tamam evde kaldın hiçbir erkek sana ilgi göstermiyor da kendi cinsini yücelticen diye diğer cinsi itin götüne sokmaya çalışma bu ezikliğin göstergesidir.Hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın ötmeyin klavyeden.Am beyinliler sizi
- +1 yıl
seninle tartişma çabasına girmeyecegım çünkü ne okudugunu anlayıp cevp verebılıyorsun nede benım soyledıklerımı beyin süzgecinden geçiriyorsun yanı ben burda boşa kurek sallıyorum evde kalmaya gelınce ne alakası var ama dur aslında konumuz tamda buydu senın bir bok anlamadan ordan havlamaya çalışman sen devam et duyan olursa kemik benden!
Cevap sahibi+1 yılDediklerinden bir sik anlamadım gramerine sokiyim senin o* ettin mastarı tümleci.Sen benimle sidik yarıştıramazsın zaten git kendini mıncıklatacak bir sürtük bul.Konuşma daha ver eksini engelle,yorumları sil ve s. git!
suç diyeni zittsinler. :(
44 Yorumla- +1 yıl
Eksileyini zitmişler sanırım :D
- +1 yıl
Çok takılıyorsun belli grupçu
- +1 yıl
Söylüyorsun kabak çiçeği
Bana uzak Allah'a zaten uzaklar...
10 Yorumlaaa ne tesadüf bende kadınlardan hoşlanıyorum :D
30 Yorumla
+1 yılLezbiyenlerin hepsinin babasini ay yok bos ver :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 a geldiginde herkes kendi yolunda olur
00 Yorumla
+1 yılokumayın beyler lezbiyen oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bazen lezbiyen hissediyorm kendimi hahah :)
01 Yorumla- +1 yıl
bazen lezbiyen hissediyosun diğer zamanlar ne hissediyosun :D
ne oldu ki?
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?