Anne demeye bile iğreniyorum yardım edin

annem deli bakın biz her zaman kavga ediyorum ama yani sok olcaksınız . simdi ben bir tane micky mause kulaklı tac almıstım çantamı karışıtırmış sabahın 7 sinde gelmiş evin içinde bağırıyo bana vuruyo bu ne falan diyo.bunu genelevlerde kadınlar takıyo diikat çekmek için diyo :( bugun dışarı çıkcaktım arkadaşlarımla . arkadaşımın dogum gunue gidiyorum diyip 10 tl alcaktm dun babama diyoki sakın ona izin vermek icki icerler ben o partileri biliyorum seks partisi falan diyo.izin vermediginde ben sinir kirizi geçirdim kafama yumruk atıyodum çıldırdım görmeniz lazım kızlar...

Sonra pantolon tshrt giyiyorum g ö t üm açık kalıyo erkekler ondan şehvet duyuyo diyo uzun şeyler giydiriyo

bi keresinde de makyaj firçasi takimi almıstım bunları napcan a m cığınamı sokcan diyodu

ben hep gizli buluşuyorum arkadaşlarımla aşağı iniyorum diyorum başka yerlere gidiyorum çünkü öyle dersem imkansız hiç bieyere bırakmıyo

herşeyi sapıklıga yoruyo ve üstelik çok dindar biri ama boyle bir kafa yapısı var napıcam ben ... :(

jelibon almıştım ***ürdü pakeyitle çöpe attı domuz şeyi var onu yemiceksin diye

bi kere evden kaçmıştım istanbula.Eti'leri yedin evden kaçtın diyodu.Sonra beni bir hocaya ***ürdü hoca birsürü muska verdi.Havas'cıymış.İçine şeytan girmiş dedi.Ceviz verdi onu yatagımın altına koydu.Saçımı kesti bişey yaptı.Okunmuş suyla banyo yaptırdı.AMA bir DEMEDİKİ bir PSİKOLAGA GOTİRİYM..! Ben bu kadını öldürmek istiyorum hayatı zehir etti.Bütün her olayın içinde bir cinsellik bir sapıklık arıyo

az öncede dayanamadım gittim bileğimin üstüne kestim akan kalıda yaladım benide manyak yaptı ben sadece biraz rahatlıyım diye yazdım beni yargılamayın

sırf onun yüzünü görmemek için 12 yaşımda metametik kursuna giderdim

geçen sene kışın yılbaşında evden kaçtım onun altnlarını çalıp bir ev partisine gittim orda ilk defa gördüğüm biriyle aileme olan hırsımdan öfkemden dolayı beraber oldum.daha sonra hiç pişman olmadım belki bişman olmak istemedim vicdanımı rahatlatmak istedim sadece bilmiyorum..

bu yaşta bunlar çok ağır çok fazla kaldıramıyorum ruhum sancıyo dayanamıyorum...

hayata yenik başladım ben babamın beni 3e giderken masanın altına sokup oklavayla dövmesini unutmam

annemin bana her dışarıya çıktıgım zaman o* muamelesini unutmam o bakışları untamam

bakire olmadıgım için ve tipim iyi oolmadıgı için sevdigim erkekleri hep bu yolla kazanamya çalıştım olsunda ne şekilde yanımda oldugu önemli değildi sadece sığınıca liman arıyodum bana şefkatle dokunucak birisini.

şimdi bir çocuk var ona beraber olduk o kadar güzel masum bir yüzü varki ondan hamile kalıp evlenmeyi düşünüyorum burdan kurtulmayı isitiyorum miinik ikimizden parça bir oğluşumuz olsun istiyorum :) onunla mutlu olmak istiyorum.çok şeymi istiyorum?
Anne demeye bile iğreniyorum yardım edin