Cinsel Yaşam Çocukluktan beri külotlu çorap giyiyorum bırakmıyorum Sizce sorun olurmu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 çocukluktan beri giyerim kız arkadaşım da alır bana ablamda ama bırakmak isterken yine giyiyorum Sorun olurmu Çocukluktan beri külotlu çorap giyiyorum bırakmıyorum Sizce sorun olurmu? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
QueenCharlotte Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl grzklı yorganın altına girmiş bide. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl umuyordum Yorumla Soran +1 yıl üşüyordum Yorumla QueenCharlotte +1 yıl sen ne umuyordun Yorumla Soran +1 yıl üşüyordum ben Yorumla QueenCharlotte +1 yıl kardeş gy misin nesin Yorumla Soran +1 yıl hayır küçüklükden beri külotlu çorap giyiyorum ama bırakamıyorum ne yapsam olmuyor Yorumla QueenCharlotte +1 yıl bir git ya dalga geçme salaq salaq iş yapmayın sana çorabınla mutluluklar hadi bye. Yorumla Soran +1 yıl ciddi olmasam anlatmak istemezdim lütfen yanlış anlama beni Yorumla
Kahvegüzeldir Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl içlik giyin bunun yerine ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl demedim ama yapamıyorum küçuklukden beri giydiğim için yine giyiyorum napacam bilemiyorum Yorumla Kahvegüzeldir +1 yıl giyinme şartla kendini Yorumla Soran +1 yıl elimden gelen neyse yapdım ama olmuyor kız arkadaşım üstüne uyurken etek verdi hep öyle uyuyorum doktora gözüksem hangi bölüm bilmiyorum Yorumla Kahvegüzeldir +1 yıl direk psikolog psikiyatriste görün. iyi geceler Yorumla
Kızlar Ne Diyor
grzklı yorganın altına girmiş bide.
umuyordum
üşüyordum
sen ne umuyordun
üşüyordum ben
kardeş gy misin nesin
hayır küçüklükden beri külotlu çorap giyiyorum ama bırakamıyorum ne yapsam olmuyor
bir git ya dalga geçme salaq salaq iş yapmayın sana çorabınla mutluluklar hadi bye.
ciddi olmasam anlatmak istemezdim lütfen yanlış anlama beni
içlik giyin bunun yerine ya
demedim ama yapamıyorum küçuklukden beri giydiğim için yine giyiyorum napacam bilemiyorum
giyinme şartla kendini
elimden gelen neyse yapdım ama olmuyor kız arkadaşım üstüne uyurken etek verdi hep öyle uyuyorum doktora gözüksem hangi bölüm bilmiyorum
direk psikolog psikiyatriste görün. iyi geceler