eski erkek arkadaşım evlendi . kadın yaşça benden büyük ve çok çikrin . gerçekten ya nerde ben nerde o . gören herkes şaşırıyor . kara birşey . birde bakire bile değildi evlendiğinde namusuda yok yani . neden böle yaptı anlamaya calışıyorum . .sizce neden olabilir
Cevabın nedir?
+1 yıliki tarafı incelemek lazım . Bazen şahit olduğum olaylar oluyor örneğin kadın güzel eşi ile öyle bir konuşması varki , dünyadaki son kadın o kalsa yinede olmaz dedirtecek şekilde tiripler , havalar , ses tonları vb.. öyle kadınlarda varki güzellik yok ama ses tonundan tutun , kelimelerin kuruluşundan devam edin herşeyiyle hanım efendi bayanlar. Bana kızmayın belki böyle bir durum vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılhehe çok hanım yatmadığı adam kalmamış
En İyi Cevaplar
+1 yılnamus dediğin bacak arasındaki zarmı şimdi güzellik görecelidir sana ya da başkasına çirkin gelen o adama güzel gelmiştir ayrıca sende isteyipte bulamadığı ama onda olan bişey var demekki seni kötülemek için söylemiyorum bunu yanlış anlama ama kadına namussuz demen olmamış
074 Yorumla
Soran+1 yılnamussuz ama . insanın kocasının ilki olması başka birşey . ben o tip evliliklerin daha sağlam olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
bence yanlış düşünüyosun dediğim gibi namus bacak arasında değil farzet allah korusun tecavüze uğradın namussuzmu oluyosun şimdi ya da evlendin koan ilkindi her gece dayak şiddet 6 ay dayandın ayrıldın boşandın tekrar evleneceksin adam sana gelsede sen benim ilkim değilsin namussuzsun dese ne dersin kimsenin sana böyle bişey demeye hakkı varmı
Soran+1 yıliyide bu kadın ne tacevüze uğramış nede evlenip boşanmış sapla samanı karıştırma . evet ilki kocası olan bir kadın o kocaya daha çok bağlanır bu bir gerçek
- +1 yıl
sap saman değil mevzuuu ne olduğunu kimse bilemez geçmişte yaşadıklarını kaldıki kimseyi ilgilendirmez kendini kullandırmayın evleneceğin erkek her haltı yemiş olacak ama sen onun ilki olacaksın ve buna sevineceksin bence saçma her fırsatta kadın erkek eşit diyosunuz erkek aldatıyosa buna kadınında hakkı var bence erkek her haltı yeyipte evlenebiliyosa kadın da yapabilir bu namussuzluk değil bence namus kafadadır zaten ayrıca bu kızgınlığının sebebi onun bakire olmaması değil snei tercih etmemes
Soran+1 yılyoo benden iyisine gitse bunları demem . beni sevmedi olabilir bak daha güzelini bulmmuş temizini bulmuş derdim . sen öyle san . benim kocam benim ilkim olucak . zaten anca bu şekilde ona tamamen bağlanabilirim . bir erkek yattığı kadına bağlanmaz ama bir kadın bağlanır helede ilkiyse ömür boyu kafasından atamaz . yapılarımız farklı . eşitiz evet ama kanunlar önünde . sosyal piskolojik olarak tamamen farklıyız erkeklerden
- +1 yıl
neyse bana düşen tek şey kararlarına fikirlerine saygı duymak zaten başta demiştim amacım senikötülemek değil birde söylediğim zaten buydu senden daha iyi değil diye zoruna gidiyo olay yoksa bu kadar takmazsın
Soran+1 yılneyse ya daha iyi olsaydı daha çok zoruma giderdi bence .
- +1 yıl
valla iki ucu boklu değnek misali çirkin oldu diyosunki lan şuna bak beni bıraktı seçtiğine bak güzel olsaydı vay adi herif nasıl kız bulmuş bebek gibi beni bıraktığı kadar var diyecektin yani kısacası unut gitsin takma kafana
Soran+1 yılaynen salladım . anlamaya çalışmıyorum artık
- +1 yıl
çalışmada zaten yoksa hayatına devam edemezsin o gününü gün ederken sen onu düşünerek ruhsal çöküntüye girersin
Soran+1 yılgününü gün mü ediyor güldürme beni . pişmanlıktan ölüyordur . bir nikah fotosu bile çektirmemiş . onu sevmediğini biliyorum bana söylemişti . peşimi bırakmıyor bıktım diyordu .
- +1 yıl
o zaman daha kötü sen onla bidaha muhatap olma sevip sevmemesi önemli değil önemli olan şimdi bir yuvası var o kadının bakire olup olmamasıda önemli değil yuva onun yuvası o yuva yıkılacaksada sebep sen olma adama yüz verme ki peşinden gelemesin ne olursa olsun kadın ahı almaktan kork
Soran+1 yılo benim ahımı aldı asıl . inş boşanır ne yuvası saçma saçma konuşma . ama ben peşinden gitmem zaten hayatımda başkası var
- +1 yıl
sen ne kadar istemesende kabul etmesende onlar mutsuzda olsa bir yuva sonuçta senin ahına bişey diyemem tabi belkide bu yüzden mutsuz onuda bilemem ama ne olursa olsun sebep olma neler yaşadığınızı bilemem ama gelicek illaki gerekenleri söyle yol ver gitsin başka biey yapmana gerek yok
Soran+1 yılgelmez o . ben zaten herşeyi söyledim giderken . bende dönmem . sebbei olmam yani . ama onlar ayrılır buraya yazıyorum
- +1 yıl
olabilir diyorumya sen karışmada ne yaparlarsa yapsınlar
Soran+1 yılkarışmam ya banane . zaten telini bile sildim istesemde arayamam
- +1 yıl
tamam hayatına bak işte ne güzel hem bir kere gitmiş gelse yine gider emin ol
Soran+1 yılgelmez o . hiç sanmam . evlenmiş ne gelicek
- +1 yıl
diyosunya sevmiyomuş boşanacak mış diye
Soran+1 yılboşanır ama bana gelmez .
- +1 yıl
gelirrrrrr
Soran+1 yılbenim hayatımda başkası var zaten gelsede farketmez . bu seferde yine aynısı olmasın diye korkuyorum
- +1 yıl
olmaz elindekine sahip çık yeter
Soran+1 yılinşş
- +1 yıl
olmaz olmazz merak etme
Soran+1 yılbilmiyorum ya korkuyorum açıkcası . üstüne düşmüyorum ama korkuyorum
- +1 yıl
korkabilirsin ama dediğin gibi aman elimden gidecek diye üstüne düşersen istemeden fazla baskı kurmuş olursun buda karşındakini bıktırabilir bunun yerine sen umursamaz görünki o seni kaybetme korkusuyla yaşasın
Soran+1 yılbilmiyorum seviyorum kaybetmek istemiyorum inşş bunun gibi olmaz
- +1 yıl
olmaz olmaz sadece dikkatli davran yeter
Soran+1 yılnasıl davranayım mesela
- +1 yıl
ayazdımya az önce çok üzerine düşme bunaltma adamı sevmediği şeyleri yapmaktan uzak dur ama bunu yaparkende kişiliğini yansıtan özelliklerden kurtulmaya çalışma seni sen olduğun için sevmesini anlamasını sağla
Soran+1 yılbeceremiyorum ya ben bu işleri . millet kara suratyıla neler yapıyor . ilginç yani . bakalım bunun sonu ne olcak .
- +1 yıl
ya bu güzellik meselesi değil önce bunu anlaman gerekir yoksa dünyanın en güzel kadını dedikleri a.julıe bile hizmetçisiyle aldatılabiliyo
Soran+1 yılevet ne acı .
- +1 yıl
acı ama gerçek malesef zevk ve tercih meselesi
Soran+1 yılzevk meselesi değilde . bence erkekler güzel kadını taşıyamıyor . komplekse giriyor .
- +1 yıl
erkekler demesekde buna yani genelleme yapmasak :) ama dediğinde haklısın güzellik çekiciik bide zeka varsa bir kadında erkek hep kaybetme korkusuyla önce kendisi vuruyor
Soran+1 yılevet öyle . garip . erkekler genelde güzel kadınları beğenir peşinden koşar ama en çok güzel kadınları üzer neden bilmem ama hep böle gördüm çevremde
- +1 yıl
Burda haklisin kesinlikli*dedigim gibi hepimiz boyle degiliz arada sevgi varsa hersey guzel oluyo ama birde su var kadin yda erkek farketmiyo birisi digerinden daha cok seviyosa cok seven hep uzuluyoooo cunki asiri sevgiyi kullanmaya basliyolarrr
Soran+1 yılaynen öyle çok sevmiceksin ya da belli etmiceksin . ben mesela o adamdan 9 yaş küçüktüm . gençtim güzeldim çok sevdim ama o bunu anlamadı bana inanmadı . hırs yapıyorsun beni sevmedin dedi . o beni seviyor diyordu o kadın için . sonunda onla evlendi . ben acılar içinde kaldım . asıl ben seviyordum onu .
- +1 yıl
işte anlatmak istediğim şey sevgini o kadar belli ettinki adam seni umursamadı ne yaparsam yapayım zaten bana köpek gibi aşık diye dşünmeye başlıyo bunu sadece senin için ya da o adam için demiyorum bir söz varda şimdi kaba kaçacak söylemiyorum anamışındır umarım
Soran+1 yılöle . ama o sevdiğime inanmıyor o çok garip . o kadının sevgisine inanıyor . onla evlendi . o mutlu ben mutsuzum .
- +1 yıl
sen neden mutsuzsun sevgili var diyodun mutluum diyodun
Soran+1 yılsevgilimlede aynısı olucak diye korkuyorum
- +1 yıl
bu korkuyla devam edersen sürekli emin ol gerçekleşir neden öyle olacakmış böyle düşüne düşüne sebep yaratacaksın ha
Soran+1 yılbilmiorum aklıma gelior elimde değil . normalde çok güzel bir kızım . çocukluğumdan beri hep söylerler . herkes beğenir . karekterimde iyidir . hiç ilişkimde olmadı yani evlenicek bir tipim . ama bu olay benim özgüvenimi çok sarstı .
- +1 yıl
valla özgüvenini sarsacak bişey yok bence kaybeden kaybettiğine yansın madem o kadar güzelm diyosun sen düşünme karşındaki düşünsün
Soran+1 yılo kör olmuş gözü birşey görmüyor . pişman olmaz
- +1 yıl
aranızdaki mevzuyu tam bilmiyorum ama birini sap gibi ortada bırakıp başkasına giden birininpişman olmadığını görmedim hiç
Soran+1 yılbilmiorum pişman olsada benim bundan haberim olmaz
- +1 yıl
o başka konu seni artık ilgilendiren bişey yok sen elindekine bak onun kıymetini bil tabi o seninkini biliyosa seni gerçekten seviyosa
Soran+1 yıltabikide .
- +1 yıl
o zaman sende ona sahip çık yapacağın en iyi şey bu olur geçmişide bırak ertık geçmiş gitmiş zaten senden güzelmiş çirkinmiş ne önemi var defolmuş gitmiş tercihini yapmış iyi ya da kötü
Soran+1 yılevet yaptı kendi çeksin cezasını . bende evlenicem inşş . herkes kendi hayatına bakıcak
- +1 yıl
ona inat olsun diye evlenmede bu hatanın dönüşü yok gibi bişey
Soran+1 yılyok ona inat olsun diye değil gerçekten hoşlanıyorum bu adamdan .
- +1 yıl
duygulardan eminsen neden olmasın yaş durumu doğruysa çok erkende değil adamın doğru adam olduğundan eminsen kendi duyguşarındanda eminsen başla hazırlıklara :)
Soran+1 yılben 27 yaşındayım erkek arkadaşım benden 11 yaş büyük . ikimizde hazırırız evliliğie . inşş ama tek sorun ayrı şehirlerdeyiz işte . inşş kısa zamanda elenirim
- +1 yıl
yaş dert değilde sevgilinin ilk evliliğimi olacak bu
Soran+1 yılevet hiç evlenmemiş
- +1 yıl
Tek sikintiniz cocuk olur malum dede bile diyebilir :-) bu tabikki sakaydi umarim kalbinden gecenleri yasarsinn
Soran+1 yılyok ya o yönden sıkıntı olmaz . yaşından genç gösteren biri umarım oda bana yamuk yapmaz bunun gibi
- +1 yıl
Insallah yapmaz yaparsa seni toparlasmak fazlasiyla uzun sdurer
Soran+1 yılallah korusun
- +1 yıl
evet llah korusun umarim oyle bir hata yapmaz bahsettigin gibi biriysen bilemiyorum yinede basrada konustuk ya tasima kapasite meselesi
Soran+1 yıloff valla evlensem deve kesicem okadar :)ne zor işmiş . ben henüz 17 yaşındayken bu kızı evlendirin deyip dururdu dedem çok güzel derdi anneme .sonra başınıza bela açar vs vs . herkes bu kız hemen evlenir derdi . herkes hayrandı . hala öyle ama ne bileyim
- +1 yıl
Valla merak ettim seniii :-) :-) sanirim deden hakli cikti
Soran+1 yılhaklı çıkmadı . dedem hep artis olur bu kız manken olur vs derdi . olmadım . gayet düzgün yaşadım . okudum işe girdim çalışıyorum . namusumla kazanıyorum .bakımlıyım . giyimime görünümüme özen gösteririm . bir bakan birdaha bakar . ama gel gör ki başıma bu olay geldi . çok üzüldüm . kaç gece ağladım biliyor musun . biz iki sene önce ayrıldık . zaten kısa süreli birşeydi . ama çok bağlanmıştım . tam 2 sene her gece ağladım biliyor musun .neler çektim allah biliyor .
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum benzer seyler yasadim bende dedenin bunlari dusundugunu bilmiodum hakli ciki derken bunlari kastetmemistim
Soran+1 yılboş yere kendimi üzdüm . neyse allaha havale ediyorum
- +1 yıl
Sen unutsan da yapilani allah unutmuyo zaten o gerekeni yapar ama uzulmek yanina kaliyo iste herkes yaptigininbedelini oder umarim yeni iliskin mutlu eder seni
Soran+1 yılinşşş . herşeyi unutup sıfırdan başlarım . mutluluğu hak ediyorum artık
- +1 yıl
Her insan mutlu olma yi hakedder kikmisi erken bulur kimisi gec ama illaki bulur
Bakire olmak namuslu olmak demek değildir. insanları güzellikleri veya çirkinlikleriyle değerlendirmeye devam edersen daha çok başkasına tercih edilirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmak namuslu olmak demek . bakire olmayan bir kız namuslu değildir . insan kendini korumalı ona buna oyuncak etmemeli kendini
Soran+1 yıle oluyorsun günaha giriyorsun . neyse banane ya ne olursanız olun .
Soran+1 yılsen patlattın diye bizde mi patlatalım kızım . oyuncaksın kabul et ya da etme . seni seven sayan adam zaten senin namusuna dokunmaz . aama adam var adamcık var .
Soran+1 yılhehe tamam anladık seni sus
Soran+1 yılvalla kaybettik de sanki çok önemli birini kaybettim . meteliksizin biriydi zaten
Soran+1 yılevet namusluyum . sende taktın namusuma . sende eksikse bilemicem
Soran+1 yılyaran avr gocundun . tamam namuslusun
+1 yılerkekler cirkin kadınları da tercih ediyorlarmıs cikinler daha cok ilgi gosteriyormus kibirlerine daha cok katlanıyormus erkeklerin ondan
011 Yorumla
Soran+1 yılhmm olabilir . zaten pek bir ukalaydı kendisi .
- +1 yıl
oyle tipler kendi egosunu tatmin edenleri sever bosver iyi sıyırmıssın
- +1 yıl
İyi karakterli kadınları terk eden erkekler erkeklikten çıkmış. Benim gözümde kadınla erkek hakkı aynıdır, hiç birini diğerine ezdirmem, kim haklıysa onun tarafındayım,
- +1 yıl
kadın bakire degil derken daha once evlenmis de mi boyle olmus yoksa evlilik dısı mı daha once evlenmisse olabilir
- +1 yıl
Seçici olmak gerekir, karakter yönünde, dış görünüşe önem verenlerin akibeti böyle olur
Soran+1 yılevlenmemiş . birliktelikleri olmuş
- +1 yıl
bir sey soyleyeyim adamla düsüncelerin tamamen zıtmıs adam sanırım senden dahacok daha rahat biri(yargılamıyorum sadece kisiliklerininzin cok farklı oldugunu soyluyorum) o halde oyle biriyle evlenmek istemezdn bence
- +1 yıl
Adamın karakteri sıfır bile olsa kendinden karakterli birini isteyebilir, neden olmasın ki. Bakire olduğunu söylüyor, belki de adamın niyeti kötüydü, erkekler kızların ilki olmayı sever, kulançak sonra soğumak niyeti olsa bile
Soran+1 yılya aslında çokda rahat biri değildi . ailesi köyde yaşıyor . yani öyle çok modern tipler değiller . annesi kapalı falan ne bileyim ilginç
- +1 yıl
O değil soran bakire
- +1 yıl
Katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
sence neden adamı psikolojik olarak öyle yıpratmışsın ki nalet olsun demiş bütün kafasındaki klişeleri tabuları yıkmış tabi ki senden intikam alma duygusunu tatminde cabası ama yazık olmuş bir süre sonra pişman olur huzursuzlukları başlar ne demişler öfkeyle kalkan zararla palamut
01 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir . çok hakaret ettim aşağıladım vs . bir sürü şey dedim . ama nedenleri vardı . bu kadını bırakıcağını söylüyordu . kadın zamk gibi yapışmıştı . bende çekemedim ayrıldım . ama ayrılırken çok aşağıladım . intikam almış olabilir
+1 yılHer insan bir yağmur tanesi gibidir... Kimi çamura kimi gül yaprağına düşer... Hz.Mevlana hiç üzülmene değmez... büyük bir ihtimalle çıkar ilşkidende olabilir.. ama bu da bir gerçek... kimisi gül yaprağını bırakıp... çamura koşar. :)
42 Yorumla
Soran+1 yılevet çok ilginç . allah sana güzel tertemiz bir kız çıkarıyor karşına . sen onu itip kaşarlanmış bir kara maşayı alıyorsun .
- +1 yıl
bence haline şükret ve senin hakkında böyle hayırlıymış.. belki beraberliğiniz devam etseydi seni tahmin edemiyeceğin üzüntülere sokacaktı? bunuda böyle düşünmelisin..?
+1 yılBelki de şuan senin o kadın için yaptığın yorumları, o kadın başkası için yapmıyordur. Bu bile onu tercih etmesi için yeterli bir sebep. Ayrıca artık evlenmiş olan bir kadın hakkında bu şekilde konuşman gerçekten hoş değil. Aynı şekilde birgün evlendiğinde, seninde arkandan bu tarz dedikodular yapılsa ne hissederdin ?
03 Yorumla
Soran+1 yılben çok güzelim çok şükür çirkin diyenini hiç görmedim şimdiye kadar .
- +1 yıl
Sen güzel olduğunu iddia ediyorsun, bu göreceli bir kavram. Etrafındaki insanlar sana çok güzelsin falan dedi diye, seni herkesin güzel bulmasını beklememelisin :) Allah sahibine bağışlasın ne diyelim :)
Soran+1 yılya ben başka güzel kadınlar içinde güzel derim . mesela gıcık olduğum kızlar var ama güzeller yapıcak birşey yok . bu kadın güzel olsa güzel derdim . öyle bir insanım .göreceli diyorsun ama adriana lima mesela herkes için güzeldir . bazı insanlar herkes için güzeldir
+1 yılşimdi canım , kirpiye yavrusu yumusacık gelırmıs, birincisi bu adam o kızı tercih etmiş bakire olmamasına çirkin olmasına rağmen bence otur dua et kurtulmuşsun azgın teke den ,o bişeyinin derdine gitmiş salla gitsin ...
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ya şeyinin kurbanı oldu p**evenk
+1 yılSen isteklerini karşılamamışındır o tüm ihtiyaclarını karsılamısdır bide ilk onla ilişkiye girdiyse onun için o melek gibidir o tadı unutmaz aklında kalır o* bile olsa kadın ilk onla yaptı diye o yüzden evlenmişdir.
03 Yorumla
Soran+1 yılilk onla yapmamış kadın . daha önce ilişkileri olmuş . adamında olmuştur
- +1 yıl
bosuna dememişler aşk boktur yemeyen yoktur burasıda o olaya cıkıyor.Boşver artık onla giden gitmiş artık kendi yolunu çiz unut onları bak o seni unuttu demekkki degeerin kalmamış bence daha düşünme onları başka birini bul hayatına devam et kalan yerinden.
Soran+1 yılzaten biri var hayatımda . onuda çirkin birine kaptrmak istemiyorum .
+1 yılacaba onun parasımı vardı ki? madem çirkindi diyon? ilk akla bu geliyor..
44 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum sanmıyorum da . ama benden yaşça büyük olduğu için kariyeri daha ilerdedir
- +1 yıl
kariyerli olma onun sevgisi yüksek olacak değil.. önemli olan kalpler kariyerli olsun.. nedeni tek bence kişiliksizliğinden... maymun iştahlılığından... boşver.. üzülme...
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
:)
her şey güzellikle ölçülmez ki...belki de başka şeyler vardır onu bağlayan...belki bir gülüşü bir bakışı hoşuna gittii...belki de adam güzel kızdan korkuyordur...güzel kızın aldatmasından endişe ediyordur...çirkin olsun hep benim olsun demiştir olamaz mı...belki de yatakta çoook marifetlidir...belkide çok zengindir...
00 Yorumla
+1 yılgüzellik görecelidir 1
ikincisi güzellik erkeği etkilesede zeka ve kadınsal dürtüler güzelliğe bakmaz. bazen dünyanın en çirkin kadını bile bir erkeği ona köle yapabilir. bu onun yapısıyla ilgilidir.021 Yorumla
Soran+1 yılgöreceli mi . bazı tipler vardır herkes beğenir . ben ortalama bir tipten bahsetmiyorum
- +1 yıl
erkekler genel manada kadın olsunda nasıl olursa olsuncudur, ama ilişki başladıktan sonra bağlanma ve uzaklaşma duruma göre değişir. bu sebepten manken gibide olsan boş :)
Soran+1 yılmanken gibiyim . ona göre boş olabilir ama bana değer veren aşık olanda bulurum sıkıntı yok
- +1 yıl
dünyada en çok mankenler aldatılır bu kaidedir, çünkü kendilerine aşırı güvenirler ve güzelliğin yeterli geleceğini düşünürler daima. tabi bu genel düşüncedir. ama mutlu bir manken bulmak çölde iğne aramakdan daha zordur :) bunu magazin sayfalarına bakarakda görebilirsin. hepsi 3 5 sefer evlenmiş boşanmış veya 30 40 sevgili deneyiminden sonra hala mutsuzdur. istisnalar kaideyi bozmaz. bir de bu açıdan bak derim.
Soran+1 yılhaklısın . güzel kadınlar aldatılır . hülya avşarı bırakıp o kara sıfatlıya gitmedi mi adam
- +1 yıl
bak kendinde anladın, erkekler her mankene bakar ama her daim akıllarında fahriye abla tiplemesi vardır, daha anaç daha anlayışlı daha arzulu. bu kanıtlanmıştır. filmi bile çekildi yani
Soran+1 yılaman iyi yaşasın o yaşlı kadınla arzulu arzulu . yarın menopaza girince görürüm ben onu
- +1 yıl
işte sen bunu anlamamışsın, bugün sen güzelsin gençsin yarında senden güzel ve genç birisi gelecek... senin gibi düşünecek, o senin erkeğini tavlayıp bunu söylerse zoruna gitmeyecek mi... işte bu sebepten kadın erkek ilişkileri asla güzellik ve yakışıklılık üzerine kurulmamalıdır. çünkü senden daima daha güzeli çıkabilir. ve seneler senin aleyhine işler.
Soran+1 yılben kimsenin arasına girmiyorum ki ne alaka
- +1 yıl
senin için demedim zaten genel manada söyledim. bu bir gerçektir. zamanı gelince herkes yaşlanır güzellik geçer para biter saygınlık azalır her şey yok olur ama diğer özellikler insanı daha öne taşır, güzellik bu sıralamada en son sırada kalır demek istemiştim :)
Soran+1 yılne içi ne dışı güzel ahlahksızın teki . bir gün görür hak ettiğini bulur
- +1 yıl
madem bu kadar içi dışı kötüydü neden tutuldun ki ona
Soran+1 yılben kadın için diyorum
- +1 yıl
he pardon yanlış anlamışım :) özür dilerim, ama bunu ancak yaşayan bilebilir. onuda sanırım erkek tarafına sormak gerek.
Soran+1 yılerkekler demek vereni seviyor . olabilir .bilmiorum ya hayırlısı belkide bu benim için hayırlıydı
- +1 yıl
benim tarzım değil ama tek taraflı yargılamak yargısız infaz olur. ben isterim ki kadınlarda erkeklerde sadece ruh eşini bulsa ve mutlu olsa.
Soran+1 yılonunda tarzı değildi .ben ilk olmak isterim her erkek öyle ister dedi ama gördük ki öyle olmuyor . kız resmen kezban gibi . çok kötü tipi hadi tipi geçtim neyse ya birşey demiyorum
- +1 yıl
dertlisin anlıyorum ama sorun etme, hayat çizgisine devam et, daha neler çıkacak bakıp görelim
Soran+1 yılöle yapıcam zaaten .
- +1 yıl
hayatta tek acı çeken sen değilsin dert etme, hoş geldin klübe
Soran+1 yıldeğilim . ama kimin ne çekiceği belli olmaz dur bakalım .
Sen kendini bazı şeylere fazla kaptırmışsın, güzellik göreceli kavramdır. Belki sen ona uygun düşünce yapısına sahip değildin. Nedeni açık ve net aynaya bir bak ve düşün sor kendine neden diye burda sordukların seni kısa süreli tatmin eder en büyük soru kendine soracağındır.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum ayol göz var izan var . çok çirkin maymun gibi kapkapra
guzellık ve bekaret hersey degıldır,ıyı bır dusun mutlaka senden farklı bır seylerı vardır ve o farklardır adamı cezbeden,bide atasozu var,allah çirkin şansı versin,tamamen şansda olabılır..
00 Yorumla
+1 yılsenin veremediklerini o kadın verioyorki onunla evlendi adam
04 Yorumla
Soran+1 yılvermek mi gerekiyor illa
- +1 yıl
vermeden alamazsın bu dünyada hiçbirşeyi aha böyle kalırsın işte
Soran+1 yılşimdiki sevgilime vereyim bare
- +1 yıl
valla ben sana karışmam
+1 yılSenden göremediği şeyi ondan görmüştür güzellik bir süre sonra para etmez.
İlgi,Sevgi,Yakınlık vs vs...00 Yorumla
+1 yılah bu herşeyi güzellik, yakışıklılık sanan kadınlar...
00 Yorumla
+1 yılSen ona çirkin kendine güzel diyorsan iyi yapmış, kimin haddine düşmüş birine çirkin kara falan demek ya. Karakter ğnemli hanımefendi, kararkterrrrr
115 Yorumla
Soran+1 yılhehe karakteri çok sağlam . yattığı adamlardan belli
- +1 yıl
hemen karaktere baglmayınasıl karakterli kadınlar da tek ediliyor
- +1 yıl
İyi karakterli kadınları terk eden erkekler erkeklikten çıkmış. Benim gözümde kadınla erkek hakkı aynıdır, hiç birini diğerine ezdirmem, kim haklıysa onun tarafındayım,
Soran+1 yılkarekterli gururlu kadınlar daha çok terk ediliyor valla . nerde bir yapışkan var o kazanıyor
- +1 yıl
O zaman karakterli kadınlar da kimi sevdiğine dikkat etsin, erkeklerin %90 kullanıcı abaza. Dikkat çok önemli
- +1 yıl
oyle olayı bilemeyiz ama iyi bir kadını terk edip mutsuz olan cok cok insan gordum ki yasım 20 sahit oldugum cok olay var heleki evlenme bosanmanın cok oldugu bir jenerasyonum adam ukalaymıs zaten ego tatmini istiyor olgun kadınlar bunu saglıyor ama büyük bela boylesi zaten umarım o kadınla mutlu olur ne diyebiliriz ki
Soran+1 yılbence olamaz . hiç sanmıyorum . öyle bir evlilik sürdürür ne yapsın .
- +1 yıl
dısa onem vermemis adam ama güya da içinde de oyle bir sey yok zaten adamın karakteri sıfırsa (belki oyledir) neden karsısında kendinden karakterli biri beklesin
- +1 yıl
kadının bakire olMAdıgını soyluyor
- +1 yıl
pardon o zaman soran iyi yırtmıs yanlıs anlama ama evlenirken bir adam kendinden yaslı cirkin ve üstelik bekareti olmayan bir kadını secmesi(Türkiyede) akla asktan baska seyler getiriyor ya egosunu besliyor bu kadın ya da zengin hep boylesi goruluyor
Soran+1 yılzengin değil ya . paçoz biri . neden böle birşey yaptı anlam veremiyorum neyse banane ya ne hali varsa görsün
- +1 yıl
sadece cirkin dese anlarım sadece ondan oolgun dese anlarım ya da karakteri mükemmel dese ama bu 3 toplanınca direkt genel olarak bu oluyor bana kızmayın ama gercek bu
- +1 yıl
ben de :)
Soran+1 yılvalla ya kadın error veriyor ama anlayana .
- +1 yıl
Sen de öyle erkekleri boş ver, defolsunlar
herşey güzellik değildir çirkin olabilir ama o kişiyi tatmin eden bir yönü vardır.
00 Yorumlasen bu kendi beğenmişliğinle daha çok evde kalın :P
03 Yorumla
Soran+1 yılkalım ne olcak bacı sen kalma aman
+1 yılgüzelsin.peki gerçek bir kadın mısın?erkeğini erkek gibi hissettirebilecek bir kadın?!
010 Yorumla
Soran+1 yılvalla heerkes beğeniyor
- +1 yıl
sen güzellikle dişiliği birbirine karıştırıyorsun güzelim.cilve,naz,sevecenlikle karışık şuh bir seksiliğin var mı?kuru kuru güzellik hiçbirşey ifade etmez.biz erkekler güzel yüze,popoya,göğse,dudağa üç gün bakarız.peki ondan sonra?o güzel gögğüsleri sıkarken,dudaklardan öperken ya da cinsel ilişkiye girerken odun gibiysen belli bir noktadan sonra al başına çal deeriz.kendine çekebiliyor musun erkeği?mesele bu.
Soran+1 yılyoo hiç öyle soğuk biri değilim
- +1 yıl
öyle olup olmadığını seni daha yakından tanımadan karar vermek zor canım benim.sen kendindenki kusurları görmüyor ya da görsende kabullenmek istemiyor olabilir misin acaba?
Soran+1 yılvalla çirkin şansına inanıyorum artık . beni geç çevremde çok güzel kız var şansısız
- +1 yıl
tabii ki bu işler nasip kısmet.ona diyeceğim birşey yokta.yalnız bence yine de atladığın birşeyler var gibime geliyor.
Soran+1 yılondan bin kat güzelim bin kat namusluyum . gencim . belkide bu özellikler korkuttu bilemeyiz . neyse ikinci el araba kullanmayı sever bazıları birinci ele güçleri yetmeyince
- +1 yıl
sakın bu senin kendini yatıştırmak için kendine söylediğin yalanlar olmasın ;)
Soran+1 yılhehe çok çirkinim o kara fela çok güzel
- +1 yıl
peki :)
Onun gözüyle bakmadıgın için sana senden daha çirkin geliyor olabilir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo objaktif bakarım ben güzele güzel derim
+1 yılsen bakiresin o değil sen ona istediini veremiyorsun ama o veriyor, yeterlimi ?
16 Yorumla
Soran+1 yıliyide evlendikten sonra zaten olucak . onun kara maşası verse ne olur ne zevksizmiş
- +1 yıl
senınkı sabredememiş demekkı canım ama hevesını aldıktan sonra tekrar sana döncektır hemde namuslu kadın bı tanedır dıcek görcen ;)
- +1 yıl
evet malesef erkekler gercekte boyle ama bosver boyle ilişkilerdeki güvene inanmıyorum ben soran
- +1 yıl
haklsın
- +1 yıl
İstediğini vermemekle en doğrusunu yapmış, helal olsun sorana
Soran+1 yılheralde vermem . o verenlere gitsin
Gönül işte ota da konar bkada takma kafan elini sallasan ellisi daha iyisini bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
+1 yılyeterince değer vermiyordun belkide senin vermediğin değeri senden çirkini verdi...
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Erkekler sadece güzelliğe bakmaz. ama o bakire kısmı işi bozar.
00 YorumlaBence senin bu çenen yüzünden adam ona kaçmıştır ;)
01 YorumlaSevdikten sonra bunların önemi yok demek ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sevebiliorlar bu tip insanları onu anlamıyorum
+1 yılgönül bu ota da konar b*ka da
00 Yorumla
+1 yılbenim tek bildigm sey senin zoruna gitmis :)
01 Yorumla
Soran+1 yıle gitti tabi
kim ne hakettiyse onu yaşar.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
ha bakirelik namustur yani
01 Yorumla
Soran+1 yıltabikide namustur . onla bunla yatmış kadında ne namusu olcak
demekki senden iyi bir yanı varmış.
05 Yorumla
Soran+1 yılpüfff her yanı iyi yan olsa ne olur çok çirkin
Soran+1 yılnamusunu bile koruyamamış bir kadının kalbi çok gzel evet
Soran+1 yılolay bu işte .
Gönül bu kimi isterse sever
00 YorumlaKendini beğenmiş olduğundan olmasın.
00 YorumlaKadın zenginmi ?
12 Yorumla
Soran+1 yılsanmam
+1 yılaşk işte otada konar
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!