+1 yılböyle bır soruyu sorma haddini kendinde buluyorsa bu ayıbını en azından yuzyuzeyken sormalıydı.. telefonda sorması dengesız bırı olduğunu dusundurdu acıkcası bana.. ben yerınızde olsaydım cevap bıle vermezdim sırf telefonun ucundan soruyor dıye.. eger ki nısanınızı atmazsanız da ılk gecenızde fızyolojık zarınızın yapısının pek bır onemı kalmayacaktır egerkı cok esnek ve normalinden gerideyse yapıda bır bozulma olmayabılır bu yüzden kanama da olmayabılır.. tam tersı bır kanama soz konusu olursa da dıktırdıgınızı de dusunebılır.. ona bır ılk gıbı yasatabılmek için böyle bırsey yaptıgınızıda warsayabılır.. tabıkıde bu alternatıfı dusunmesı ıcın gerçekten cok ıyımser bırı olması gerekir.. bence ısın ıcınde sırf yalan olması güven sarsan bırsey bekaretınızın olup olmaması ıle alakalı bır değer degıldır.. ayrıca kısısel düşüncem sadece bakir bır adamın ancak bekaret talebınde bulunabılme hakkına sahıp olması görüşündeyim.. yerınızde olsam bu yalanın eslıgınde degıl gerceklerın eslıgınde onun yanında gelınlıgımle oturup onunla yaslanmaya evet! derdım.. diledıgınız gıbı bekaretınızı degılde sızı onemsıyorsa sıze duyduğu guvenıde sızın ilk gecenızde bozmamanız gerektıgıne ınanıyorum. cunku maalesef güven bozulursa da sahıp olucagınız evlilikte bozulabılır.
25 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum ama su an ne yapmalıyım bilmiyorum keşke hiç olmasaydı o konuşma
- +1 yıl
ne yapılabılınecegı hakkında daha fazla yardımcı olmak ısterdım ancak böyle bır konuda sizi yönlendiremem.. soyledıgınız yalan karsınızdakını denemek ıcın ve onu anlamak ıcın soylendı ancak dogruyu ogrenıp bıldıgınde mesele sadece yalan soyledıgınız olucaktır.. kendınızı onun yerıne koymanız cok ta zor bırsey değil bu ilişkiyi o kadar cok ıstemıyorsunuz ki anlık tereddutlerınız oluyor ve bu denemeyi yapmaktan korkmuyorsunuz gibime geliyor.. maalesef kendı kararınızı vermenız gerekiyor
Soran+1 yılBu ilişkiyi çok istiyorum fakat bu bekaret konusunda ben çok hassasım bu konuda uyusamazsak zaten evliliğimiz yürümezdi ben beni insan değil de zardan, korunması gereken bir namustan ibaret gördüğünü düşündüğüm bir adamla yapamam ne kadar seversem seveyim benim en hassas noktam bu ama şükür ki öyle biri değilmiş. Anlattım her şeyi ona.
- +1 yıl
bılınc yapılarımız asagı yukarı aynıymış ve gonlunuze gore bırısıyle birlikte olmanıza da cok sevındım.. allah tamamını erdırır ıns.. :)
Soran+1 yılİnşallah tesekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbebegım sakın söyleme gerçeği ona. sorun değil ben seni yine seviyorum kafasındaysa o insan doğru insan ve insan olan bir erkektir. yurdumuzdaki ne üdüğü belirsiz hayvan kılıklı barzolardan değildir. ben olsam ben de aynısını yapardım. bakire olmak kadına artı bir değer katmamalı. bu kadının tercihidir. ister sevişir ister sevişmez. kadının bedenidir. kimseye ispatlamaya zorunlu değildir.
14 Yorumla- +1 yıl
bak yukarıdaki erkeklerin yorumuna o cevaplarda sadece 2-3 insan gibi erkek var. canımdır bebemdir terleyince sırtına havlu koyacağım erkeklerdir. gerisine sümüğümü bile atmam. onlara muhtaç değilsin. onlardan biriyle evlenirsen zehir olur hayatın zaten.
Soran+1 yılSizlerin yorumu rahatlatiyor beni. Çok teşekkürler. :)
- +1 yıl
en fazla 25 falansındır. erkek mi kalmadı :). baktın mırın gırın ediyor bırak gitsin. insanlar nelerı unutuyor sen onu mu unutamayacaksın. sana bu konuda destek verırım ıstedıgın zaman konus anlat derdını. anlatınca hafifliyor insanın içi.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten :)
+1 yılburada en önemli olan nokta , onun sana bekaretinle ilgili soru sormuş olması...
bence bu çok daha büyük bir rezillik ... ve rezalet ...
bir insan nişanlısına erkek ya da kadın , böyle bir şeyi nasıl sorabilir ?
.
aslında verdiğin tepki gayet normal ve insani... ancak her ne olursa olsun , evlenmeyi düşündüğün birine bu kadar hassas bir konuda ( hem senin hem onun için hassas ) böyle bir yalan söylemene pek gerek yoktu...
yalan söyleyeceğine , o soruyu sorduğu anda ""senin için farkeder mi ? "" şeklindeki düşüncelerini hemen orada sorup bu konuyu kapatabilirdin , ama yine de tepkinde haklısın...
istersen , bu konuyu evlenmeden önce onunla konuşabilirsin...36 Yorumla
Soran+1 yılBence de böyle. Farkeder mi dedim ona farketmez dedi ama sormaya devam etti merak ediyorum falan diye ben de sinirlendim
- +1 yıl
Tebrik ederim kardeşim senin gibi GENİŞ ine az rastlanır :))
- +1 yıl
alonewarriors , adam evleneceği , kıza bakire misin diye sormuş...kız da olmadığı halde kızıp değilim diyerek yalan söylemiş.bende yalan söyleyeceğine hemen sorsaydın dedim.insanın yüzüne bakire misin diye sorabilmek için hayvan olmak gerekir..bu evleneceğin kızın sana bakire misin demesiyle aynıdır..kıza sen haklsın dememin sebebi gururun kırılmış olmasıdr""senin için farkeder mi sorusu"" ise , seni ne kadar ve ne için sevdiği ne kadar değer verdiği ile ilgili bir sordur...GENİŞ lik nerede ?
- +1 yıl
Çocuğun sorduğu soru gayet normal bir soru bende senin yazdığına karşılık öyle bir cevap verdim hayatını birleştireceğin insanın bekareti bir erkek için çok önemlidir çünkü o kişi senin namusun olucaktır bir süre sonra evleneceksindir aradan bir kaç yıl sonra eski yediği haltlar karşına bile çıkabilir benim genişlikten kastımda oydu iyi sorma önemde verme hiçbişey sorma ben seviyosam geçmişi umrumda değildirde evlendiğinin üstünden bir kamyon adam geçmiş olsun yaa hangi erkek bunu kabullenir ?
- +1 yıl
sen evleneceğin kıza bu soruyu sorabilir misin ?
- +1 yıl
Evlenmeden önce beraber olmadıysak illaki .
Ben böyle bir soru sormam.. Çünkü bekaretin bir öneminin olmadığını bilen biriyim. Zaten seviyorsam önemsemiyorum. Benden öncesi beni bağlamaz önemli olan benimle beraber olduğu süredir.
Her insan aynı mantıkla bakmaz bu olaya ... kimse bu soruna doğru ve kesin cevabı verememiştir bence.21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii yine de seçenekleri göreyim dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılBosver denemekte fayda var. Bir iki gun sonra soylersin gercegi. Assagida skmeli sokmalı yorum yapan yurdum zontalarından falan cikabilir. Koyarsiniz tekmeyi o zamanda :D
26 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum beni değil bir zarı isteyen adamla zaten evlilik cok surmez.
- +1 yıl
Aynen oyle.. Yanina bile yanastirmamali insan boylelerini. Tebrik ederim sizi de dusuncenizden dolayi. Ornek olursunuz bu kezban milletine umarım. Belki mal gibi alinip satilacak birsey olmadiklarini farkederler.
Soran+1 yılNerede o günler erkeklerden fazla kabullenmişler bu durumu.
- +1 yıl
İslerine geliyor tabii onlarinda. İnsanın elindeki tek seyi zari olunca ne yapacak? Cok onemli oldugunu ve kadinlarin zarli daha degerli olduklarini her firsatta soyleyecek ki prim yapsin kendisi, baska birseyi yok elinde garibanin :D
Soran+1 yılAynen öyle valla beyinleri nasıl calisiyorsa bir organa bir insandan daha fazla değer verebiliyorlar da.
- +1 yıl
Adı "ask" "sevgi" ...
"Neden bana doğruyu söylemedin" der, sen de "Beni sadece bakirelik için istiyormuşsun gibi geldi, kendimi kötü hissetmiştim... kendini benim yerime koy, sadece bunun için istenildiğini bilmek; seni üzmez miydi ?" dersin.
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyeceğim. Sağol.
Soran+1 yılİnşallah :)
aptallık yapma kızım ya erkekler için bakirelik çok önemli birşeydir sana hiç güvenmez bak dediğinde yanlış adam sormakta haklı tabi nerden bilecek sana şimdiye 20 kişinin çakmadığını afedersinde pok çukuru gibi olmadını nerden bilecek. Adam gibi doğruyu söyle bnce
02 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar geçmişiyle yargılanamazlar önemli olan beni yargilamadan kabul etmesi, beni istemesi ama o beni değil bir zarı istiyorsa bu adamla ben evlilik yürütemem zaten.
+1 yılakıllıca geldi bana. eğer sırtını dönüp giderse zaten o adamdan koca filan olmaz. aferin hoşuma gitti ne yalan söyleyim
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşündüm bence şu an onu gerçekten tanımam için bir fırsat.
+1 yılgüzel bir süpriz olur bişi olmaz bencee... ama eğerki tepkilerinde değişme olmazsa, sana karşı eskisi gibi olursa, evliliği beklemeden söyle bence..
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu iyi fikir bir süre bekleyeceğim sonuç olumluysa söylerim. Teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim... düğün ne zaman peki?
Soran+1 yılSeneye heralde şu an engellerimiz var. :)
- +1 yıl
Bayada varmis ama... Nisan sadece kendi aranizdami yoksa
Soran+1 yılYok kendi aramızda değil nişan.
- +1 yıl
Hmmm... Ailelerde biliyo ama , fazlada uzatmayin ama, seytani bol olur bu tur zamanlarin
Soran+1 yılYa şu an evlenemeyiz okul falan var o doktora yapıyor son senesi evlilik için zamanımız yok.
Ne sorunu utancından yerin dibine girerdim ben olsam iyi yapmışın canım şu ön yargılar yıkılsın artık
23 Yorumla
Soran+1 yılBunun için benle evlenmeyecekse bu benim yararıma olur öyle bir adamla ömür geçmez.
+1 yılBence ona doğruyu söylemelisin. Çünkü bu durum eğer bekarete çok önem veriyorsa ilişkinizi etkileyebilir. Şu anda muhtemelen kafasında soru işaretleri vardır ve senin ondan önceki ilişkinde neler yaptığını düşünüp huzursuz oluyordur. Biran önce ona gerçeği söyle ve neden böyle dediğini anlat. Aksi halde ilişkiniz bozulabilir.
00 Yorumlabence yanlış yapıyorsun..
onun kafasında ön yargılar oluşması senin için kötü bir şey..
ya esnek yapıda ise o gecede kanama olmazsa onu duruma nasıl inandıracaksın..
bence bu işler ciddiye alınmalı..
kafalarda soru işareti olmamalı..
bakire olmayabilirsin de..o zamanda yine doğruyu söylemeni tercih ederim..012 Yorumla
Soran+1 yılAnladım büyük ihtimal biraz duruma bakıp söyleyeceğim ama benim davranışlarımdan bunu anlamalıydı ben heyecanımı saklayamam anlamişsındır umarım bazı şeylerin ilk olduğunu anlamalıydı bunu sorması beni üzdü.
Soran+1 yılDürüstlük benim için de önemli ama o bu sorunun beni kırdığının farkında değil, anlamalıydı diyorum çünkü tecrübesiz olduğum çok belliydi hatta bunu o da söylüyordu şimdi bana başka birisiyle bir ilişkin oldu mu diyor.
Soran+1 yılYa dediğim gibi gayet rahat bir insan aslında öyle tabuları falan yok ne oldu anlamadım.
Soran+1 yılNe gibi mesela?
Soran+1 yılNe bileyim ya anlamadım alkollüydü bir de.
Soran+1 yılYok alkollüyken gece aramaz beni o saatlerde bu arada o dindar biri değil oruç tutmuyor yani.
bu seferde yalan söylemiş olmuyormusun ? ya benim yalancıyla işim olmaz deyip bozarsa bütün herşeyi...ben şahsen böyle yapardım yalanın pembesine beyazına ufağına bile tahammülüm yok şakacıktan bile olsa nefret ediyorum...böyle aptal aptal şeyler üzeirnden test etmeye çalışmayın sevginizi saygınızı vs derim ben..
08 Yorumla
Soran+1 yılO bu sormasaydı onu test etmek gibi amacım olmamıştı şimdiye kadar. Ayrıca bana ne kadar değer veriyor görmek istedim bunda bir suç yok.
Soran+1 yılBenim durumum ne olacak peki o empati yaptı mı? Kendimi mal gibi hissettim.
Soran+1 yılHiçbir zaman sormamalı bence çok iğrenç bir soru bu
Soran+1 yılBilmiyorum daha önce bunun konusu bile geçmedi aramızda
Ilk gece olmaz bence önem veren biri ise sen şimdiden başka birini bul bence öyle şaka olur mu sana derse kim bozdu ise ona git derse ne diyeceksin değilim diyeceksin inanmaz gel bak mi diyecek ya da ben olsam doktor raporu getir ama artık doktor zarı kapatıyor yine bence inanmaz çocuğu suçlaymaz da ))
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey için beni istemeyecekse iyi ki kurtulmusum senden derim beni ben olduğum için istemeli bakire olduğum için değil.
Soran+1 yılYok tutucu değil öyle yani kıskançtır ama çok dindar değil bir de ondan daha önce hiç bekaretle ilgili bir şey duymamıştım şok oldum o yüzden beni millete anlatacağını da sanmam arkadaş çevremizde çok var böyle şeyler.
Soran+1 yılBakarlarsa baksınlar beni gerçekten seviyorsa bana böyle bir şey yapmaz zaten göreceğim bakalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim anlamadığım şey eğer sen bakireysen önemli olup olmadığını niye sorguluyon. senin için de önemli değil mi? ha eğer soruya kızacaksan bunu niye soruyorsun diye kızabilirdin. bakire değilim demeyecektin artık bu saatten sonra gerçek bakire de olsan diktirmiştir veya diktirip gelmiştir diye düşünebilir. zaman zaman aklına böyle gelebilir. boşuna demiyorlar ilişkide mutsuzlukta kadının elinde mutlu olmakta diye
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekaret benim için önemli değil ama bu bakire olmayacağım anlamına gelmez niye soruyorsun dedim zaten ama dedigim gibi bana mı zara mı önem veriyor görmek istedim.
Cevap sahibi+1 yıltabikide sana önem veriyor. nasıl böyle saçma düşünüyorsunuz. bekaret saflık temizlik demek. sen bakire olmayanların avukatı mısın. sanki onları savunuyor gibi konuşmuşsun
Soran+1 yılYeri gelir savunurum bunun için kadın olmam yeterli ama ayrılırım ben diyenler de var demek ki onlar zara önem veriyor.
Cevap sahibi+1 yılyahu zara önem veriyorsa ne olmuş zar senin değil mi. ya varya sizin gibiler kızacağı zaman her türlü kızarlar. adam bekaret benim için önemli değil deseydi de bu sefer başka şeyler düşünür kızardın sen. :)) tamam bakire misin diye sormak öküzlük olsada saf bir nişanlın varmış aklına gelmiş hemen sormuş bu adamın bence içi dışı birdir. sinsi değildir
Soran+1 yılSaf değil o iyi tanıyorum ayrıca bir zar için cinayet işleniyor bu zar için kadınlar satılıyor mal gibi Turkiye'de yaşıyoruz sonuçta o da bu düşüncede mi merak ettim evleneceğim adam sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılseven kıskanan adam bekarete önem verir. benim için bekaret önemli değil diyen bir erkek kesinlikle yalan söylüyordur sakın inanmayın. sende bakiresin biriyle ilişkiye girmemişsin. iyi işte ne güzel. ama bekareti bozulmuş biri her ne olursa olsun tecavüze falan uğramamışsa kendi isteğiyle bekaretini kaybetmiştir. ben ilişkiye giriyorum ama benim ruhum bakire. olmaz öyle.
Soran+1 yılBen de evlendiğim adam bakir olsun isterim ama değilse de ondan ayrılmam bu ondan onemli degil sonuçta insanlar geçmişiyle yargilanmamali.
Cevap sahibi+1 yılsana bir soru soracam sen geçmişinde ne yaşadın? kaç kişiyle çıktın ve ne kadar samimiyet ve ne kadar ileri gittin. evine felan gittin mi. sürtünerek giyisi çıkarmadan ilişki yaşayanlar var öyle bişey yaptın mı. doğruyu söyle ama. ona göre bu sorununuza cevap verecem
Soran+1 yılIlk defa onunla opustum desem.
Cevap sahibi+1 yılhmm o zaman seni sinirlendiren zar falan değil bence. ilk defa onunla öpüştüğünü bir erkek mutlaka anlar ya da anlamalı. hissetmeli. eğer anlasaydı o soruyu sormazdı. ben olsam eğer şüphe uyandıracak bir durum yoksa asla sormazdım. çünkü bu kızlar çok akıllı yaratıklar değil zamanla onu tanıdıkça bana samimiyetinden yakınlaşmasından ilgisinden herşeyden hissedilir zaten bir kızın ne olduğu.
Soran+1 yılO ilk öpüşmem olduğunu bilmiyordu çünkü ben karşılık vermedim ona ilk zamanlar.
Cevap sahibi+1 yılne karşılığı
Soran+1 yılO öptü yani ben karşılık vermedim.
Cevap sahibi+1 yılondan değil. öpüşünden anlaşılır demek istedim. her kızın bir öpüş şekli vardır bu hissedilir ama acemi kız düzgün öpmeyi bilmez. ama herşey öpüşürken hissedilmez tabi kızı tanımak sevmek birlikte geçirilen zamanlar bunlar önemli. tecrübeyle kazanılacak şeyler bunlar her erkek bilmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah senin gibi bir psikopatla evlenmez söylediğini ciddiye alırda.
Kızın kafanmı hoş senin ramazan ramazan malmısın ? K.bkma sert çıktım ama azcık mantıklı düşünen bu yaptığının akıl işi olmadığını anlar gerçekten sorunlu birisin sen sırf tepkisini merak ediyosun diye çocuğun hayallerini yıkıyosun lan belkide , o çocuk belkide kendiyle savaşıyo içinde bir yerinde bu böyle yaptı ben bunla nasıl yapcam derken bir yerinde ben onu çok seviyorum onsuz olamam diyo kimbilir bir çok insan sevse ölsede sırf böyle bişey çıktı diye yüzüne tükürüp nişan atar be sen o beni bırakamaz diye egolarını tatmin edeceksin diye çocuğun hayallerini yıkamazsın buna hakkın yok sen kendince nasıl olsa bakireyim o nasıl sanarsa sansın diyemezsin bu o kadar basit bişey değil sabah sabah ayar oldum sana ya bana yapsalar kafayı yerdim uyku uyuyamazdım o çocuk sesini çıkaramıyosa sevgisinden ama kafayı yiyodur git adam akıllı düşün mantıklı ol gerekeni yap.212 Yorumla
Soran+1 yılBeni değil bekaretimi istiyorsa ben onunla evlenemem sadece kendi açınızdan bakmayın olaya o beni incittiğinin farkında bile değil. Eğer seviyorsa beni sevecek bir zarı değil.
Cevap sahibi+1 yılSiz erkeklerin olaya sadece bir zardan baktığını düşünüyosunuz ama asıl mesele sizin dediğiniz gibi bir parmak sokunca bile gidicek bir zar değil ! Erkek birini sevdimi herşeyiyle sahiplenir ! herşeyiyle onun olsun ister kıskanır herşeyiyle benim olsun der benimle yaşasın der çok bir tarafındaydıya bakirelik sözcüğü ney biliyomusun umrumda olan ? Hayallerini süsleyen gözünün nuru saf tertemiz herşeyi olarak gördüğü sevdiğine başka bir hayvanın dokunması ona sahip olması bu ne çok koyar sen
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin işte bunu hiçbir kalın kafalı kadında bilemez ! Hissettirdiği duygular acılar belkide senden vazgeçmesine neden olabilir ! çünkü mesele gidip önüne gelenin altına yatıp bu devirde bakirelik mi kaldı diye ona buna kendini veren ağzından bekarete önem veren biriyle evlenmem diyen kızlara söylemek istiyorum merak etmeyin onlar zaten sizle evlenmeyecekler ! Küçümsediğiniz bekaretin erkeğe getirdiği psikolojik yükü hiçbiriniz anlayacak kadar beyne sahip değilsiniz olsanız böyle
Cevap sahibi+1 yılYapmazdınız ! Allah' tan erkek arkadaşım böyle yaptı çok kızdım bakire değilim dedim parmağımla kendimi bozdum yazmadın ben bunu yapan ultra geri zekalı birinede rastladım Allah hepinize akıl fikir versin ne diyim ki
Soran+1 yılAllah sana akıl versin empati yoksunu dediğim gibi sadece kendi pencerenden bakabiliyorsun olaylara çünkü aklın buna yetiyor sen de haklısın. Kadın erkeğini sahiplenmez, onu kıskanmaz mı sanıyorsun bunu biz anlayamazmisiz çok zekisin sen! Diyelim ki bakire değilim 'ondan önce' bir şeyler yaşadım tamam tabii ki bunu bilmek onu üzer ama ben ona ihanet etmedim bu ondan önceydi sonuçta ben onunken bir başkasının olmadım yani kadın hep kullanılandir mantığını anlayamıyorum erkekler de kullanılır
Soran+1 yılKadınlar da zevk alır ayrıca günahsa erkeğe de kadına da eşit günah! O zarın görevi de namus korumak değil zira namus sadece kadına ait değil!
Cevap sahibi+1 yılBi dakka güzel kardeşim sana kadınlar zevk almaz diyen ya da erkeğe günah yok diyen oldumu olayı nerelere çekiyosun ? Mesele illaki zarda bitmiyo olayın ben seni ilgilendiren kısmını cevapladım yoksa zarına dokundurmayıp kısaca bir tabirle önü trafiğe kapalı arkası otoban bir sürü kız var ben bunlardan söz etmiyorumki böyle bir soru sorsan bende destek veririm yazdıklarımı dikkatli oku yaptığın yanlış çok yanlış üstelik bir an önce gerekeni yapmanı tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılVe ayrıyetten bu umursamazlıkla bencede evlenme bu adamla çünkü gerçekten seviyo olan bir yetişkin hayatını paylaşacağı insanın en ufak olaydan ötürü kaybetmekten korkar gerçekten seven biri böyle olur senki kendi elinle çok büyük bir koz veriyosun resmen kendinden soğutacak senden kaçmasını sağlayacak çok büyük bişey söylüyosun ve amaan bırakıp giderse gitsin bunun için erkenden görmüş evlenmem diyosun bunu seven birisi asla yapmaz ya bu kadar rahat olmaz sen bu adamı zaten sevmiyosun
Cevap sahibi+1 yılSevsen bu kadar rahat olamazsın sevmesini boşver gitsin öte yandan madem bu kadar rahatsın olsada olur olmasada olur niye nişanlanıyosun güzel kardeşim sevgili ol. Olmazsa hayatında o kişi bir eksiklik tadacaksan hayatında o kişiyi hayatına alırsın kaldıki sevgililikte bile öyledir. İyi o zaman o çocukta her erkekte her kadında seviyosa kabullenir diye sevgi ölçmek için bir ton şey yapsın hangi akıl mantık işidir bu ? Nereye gidiyo bu insalık yazık ya..
Soran+1 yılAy bunalttin yemin ederim ne kalın kafalisin sen ya şimdi de aşk doktorlugu mu yapacaksın? Şöyle cevap vereyim rica ediyorum aşağıya roman yazma da bu adamdan evlenip boşansam daha mı iyi? Bu karakterde bir adamsa eğer evlenmeden her şeyin ortaya çıkması daha iyi bile bile kendimi ucuruma sürükleyemem ben ayrıca 50 bin kere söyletme insana benim kimseyi denedigim falan yok ortada bir şey yokken kalkıp ben bakire değilim demedim ben ona biraz mantıklı şeyler yaz yazacaksan işkence gibisin yeminle
Cevap sahibi+1 yılİnşallah evlenmezsiniz sana denilecek tek şey bu
Soran+1 yılHadi işine
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim anlamadığım konu size bakire misin diye sorulunca neden bu kadar sinirleniyosunuz ? sadece merak ettiği için soramaz mı ? merak etmeyin, sizin bakire olup olmamanız bizim size karşı olan yargılarımızı değiştirmeyecek. sakince sorulan bu soruya lütfen siz de sakince doğru yanıtı verin ve konuyu kapatalım olmaz mı ?
017 Yorumla
Soran+1 yılBu sizi ilgilendirmez ama haddini aşan bir soruydu.
Cevap sahibi+1 yılben genel konuştuğum için gayet de ilgilendirir, size özel söylemiyorum, beraber olduğum sevgililerim de bu soruya ters yanıt verdiler. bakire misin sorusu haddini aşmaz, kaldı ki nişanlıymışsınız, bunu bilmesi kadar doğal bişey yok. azıcık medeni olun
Soran+1 yılBu mu medeniyet? Mal değilim ben.
Cevap sahibi+1 yılyahu sana mal diyen oldu mu ? normal bir soru bu, bakire misin ? hayır değilim veya evet bakireyim. sonuçta bunu bilmiş oluyosun hepsi bu. hala aynı sensin, bişey değişmedi ki. sadece bilmiş olduk bu kadar. aynı şunun gibi: adın ne ? ahmet , adını bilmiş olduk. bu bekaret bişeyi değiştirmiyo, bunu bu kadar büyütmeyin. bazıları çok takar ama ben kendi açımdan söylüyorum hiç takmıyorum, bakire değil diye sevdiğim kadından mı vazgeçicem ? benim için bişey değişmez.
Soran+1 yılSenin için bir şey değişmiyor olabilir ama çoğu hemcinsin senin gibi düşünmüyor böyle bir soru soran da büyük ihtimalle önemsiyordur.
Cevap sahibi+1 yılsırf bekaret için sevdiği kadından vazgeçiyosa o adam değildir zaten, yanlış tercih yapmışsın demektir kusura bakma
Soran+1 yılBen de bunu görmek istedim zaten. Peki evlenirsek ilk gün tepkisi ne olur sence?
Cevap sahibi+1 yılaçıkcası bilemiyorum çünkü bekaret arayan ve evlilik hazırlığı yapan birisi olmadım hiç. ama empati kurarsak, bakire olduğunu görünce sevinir heralde. senin yalan söylediğine falan takılmaz o anın sevinciyle
Soran+1 yılBir de şöyle bir şey var ben ilk kez onunla opustum ama anlamamıştı sadece daha sonra bazı yakınlaşmalarda tuhaf tepkiler veriyordum ben yani anlamış olmalıydı böyle bir soru sorması hata.
Cevap sahibi+1 yılvalla tam ne demek istediğini anlayamadım, bakire olduğunu anlaması için mi tuhaf tepkiler veriyodun ?
Soran+1 yılAnlaması için değil elimde olmadan tepkiler veriyordum heyecandan, deneyimsizlikten yani zaten bakire olduğumu anlaması gerekirdi diyorum bu saatlerde beynim durur benim düzgün cümle kuramamışım haklısın. :))
Cevap sahibi+1 yılolsun sorun değil :) aslında bunun deneyimle de ilgisi yok, çok ilişkin olur ama bigün birisi çıkar gelir feleğini şaşırtır adamın elin ayağın dolaşır :) ama dediğin gibi hal tavırlarından da anlaması lazım, işte bekaret arayan adamın çaresizliği, azıcık rahat olsaydı durum buralara gelmezdi
Soran+1 yılYa bilmiyorum gayet rahat bir insandır aslında nereden nasıl esti bu soru anlamadım cahil cuhela biri de değil çevresinde ilişki yaşayan çok fazla da arkadaşı var alışkın böyle şeylere beynim durdu valla.
Cevap sahibi+1 yılbelki de gerçekten meraktan sormuştur, bence bu kadar tepki göstereceğine ona sorsaydın neden soruyosun diye
Soran+1 yılMerak ettim dedi sordum ona ama ben bu konularda hassasım biraz bir de dediğim gibi 12'den sonra beynim duruyor benim uykum gelince mantıklı düşünemiyorum sert tepki verdim o sinirle.
Cevap sahibi+1 yılsana böyle sorular sorulmuyo yani anlaşıldı :) gerçi bunu benden çok nişanlının anlaması gerekiyodu ama neyse :D
Soran+1 yılIlk defa böyle bir şey olduğu için o da bilmiyordu daha önce hiç konuşmadık belki de anladı beni çekindiği için sormadı bilmiyorum.
+1 yılseni bırakmazsa bu sever diktirdin mi der iyice şüphelenir sen doğruyu söyle yalanın sonu daha kötü olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz beklicem eğer sorun yapmıyorsa bunu gerçekten söylerim o zaman.
- +1 yıl
evlenmeden önce söyleki yanlış anlamasın kafası karışmasın
millet..(kız milleti) bakireliğe veda edişini gizler sen bakire olduğunu yani iyice işi çorbaya dondurmuşsun o an anlasana ne olucak sen yalan soylemıs oldun bir kere yok yere adamın gözünde..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalan söyledim ama kendimi çok kötü hissettim o an :( ne yapmalıyım? Soylemezsem ilk gece ogrenirse olaylar büyür mü sence?
ilerde pisman olabilirsin, en kücük kavgada bunu önüne atabilir. bence en yakin zamanda sinirle öyle söyledigini söyle ona. sana tekrar asik olur / sana daha cok güvenir yeniden..
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya bir halt yedim hayırlısı. Diyorum ki evlenene kadar söylemesem bakire olmadığımı düşünüp farklı davranır mı diye?
Soran+1 yılŞu an iyi aramiz hiç acmadi konuyu
+1 yılAdam seni bunla yargılamamışkı sadece sormuş bilmek istemiş. ben olsam bana yalan söyleyen beni ölçmeye çalışan bir insanla devam etmek istemezdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaptığı da beni ölçmek ama bakireyim ya da degilim çok mu önemli?
- +1 yıl
bu senın yaşayışınla ilgili bir özelliğin bunda bukadar bozulacak bir şey yok adam hayat tarzını bilmek istemiş hepsi bu. bende evlilik dışı ilişkiyi yanlış buluyorum bunda kötü bişey yokki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu soran evlenmezde bence istemediği cevabı alınca ... evlenmeme gıbı bır kararı olursa senın tepkin ne olacak ?
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyormus o başka şeyleri seviyormus bu durumda ne yapabilirim? Ama bir daha kimseye guvenemem heralde.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın ama güvenmen gerekır yınede baskasına sans vermen gerekır ...he dıyelım nısanlın dert etmedı evlendınız bakire oldugunu görunce emınım sevinir şaşırır felan ...
bakireyim diyosun bakire olduğunu söyleyip yüzüne tükürseydin benden bu kadar mı şüphen var güvenin yok diye sen üste çıkardın iyi de olurdu ama şu saatten sonra adam nişanı atsa ailene söylese ne yapabilirsin ki?
07 Yorumla
Soran+1 yılAileme soyleyecek biri değil
Soran+1 yılBöyle bir şeye koz gözüyle bakmaz o ya gayet rahat bir insan aslında
Soran+1 yılEvet bakicam bana karşı tavırları degismezse soylicem
Soran+1 yılTamam sağ ol :) umarım her şey istediğim gibi olur.
+1 yılyanlış yapmışsın sorduysa bunu bana sorman bile çok ayıp desen mahcup olurdu.hayır değilim dersen sinirle bu restini görebilir.Ben olsam restini görürdüm
00 Yorumla
+1 yılgerçek ahlak sahibi birisi olduktan sonra benim için problem yok..
20 YorumlaBence sen alacağın cevabı aldıysan o geceye bırakmadan gerçeği söylemelisin. Daha sonra bu aranızda güven sorunu doğurabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılailesine "bu kız bakire değil" dese onlarda senin ailene "vazgeçtik, kızınız bakire değilmiş" deseler ne olur hiç düşündün mü? akılsız başın kahrını birileri çekmeden adama doğrusunu anlat
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar şerefsiz biri değil.
Cevap sahibi+1 yılsen o sinirle bakire değilim demişsin, o da sinirlenip söylerse? şerefle alakalı bişe değil bu bianlık sinir boş bulunur söyler belli mi olur
Soran+1 yılNiye herkese anlatsın özelimizi? Çocuk değil ya bu sinirli de olsan herkese her şey anlatılmaz.
Cevap sahibi+1 yılherkese değil sadece annesine söylese istemiyorum bakire değilmiş dese o sinirle? olmamış ya da olmaz şeyler değil bunlar.
Soran+1 yılO da kalkar anneme söyler sorun olmaz daa nişan atılırsa ailelerimiz de görüşmez zaten daha fazla ayrıca biz ayrilirsak ailelerimize biz açıklarız bunu arkadan dedikodu mu yapacaklar bir de?
Millet tam tersini yasar. Bence mutlu olur gorunce. Ustelik dikkat ette evlenmeden atlamasn ustune bakire olmadigini dusundugunden.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen izin vermem o kadarına. Aslında benim korkum şu ilk gün benim tepkilerimden tuhaf bir şey olduğunu anlar istemiyorsun falan der ortam gerilir vs. vs. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevecegim kadının geçmişide önemli benim için ben ona temiz gidiyorsam oda bana temiz gelsin 2-3 kişiyle yatıp her haltı yiyip gelmesin bakirelik olsada anal falan var şimdi nerden bilicem onu yapmadıgını gerçi ...
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemezsin
+1 yılnışanlının yerinde olsan seni bırakırım seni açıklama bile yapmam
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutluyuz canım yaa
- +1 yıl
demekki o yedirebiliyor
Soran+1 yılNeyi yediriyor?
+1 yılNişanı atarsa o sinirle kim o der fellik fellik adam ararsa ?
016 Yorumla
Soran+1 yılAdam da onu bekliyor zaten.
- +1 yıl
Sende ona sorsaydin peki ya sen diye ?
Soran+1 yılSormadım hiç onun yaptığı hadsizliği ben yapmam.
- +1 yıl
Ama sormalidin :)
Soran+1 yılBüyük ihtimalle değildir ihtiyaç duymadım o yüzden evlendikten sonra belki.
- +1 yıl
Yaa siz ne zaman nişan taktiniz bu konulari konusmak için geç değilmi ?
Soran+1 yıl4 yıldır tanışıyoruz arkadaştık 1,5 yıldır birlikteyiz 10 ay oldu nişanlanalı da seneye okul bitiyor evleneceğiz. Okul derken o doktora yapıyor seneye mezun olacak.
- +1 yıl
Siz hiç kaçak işlere bulaşmadiniz 4 yil olmuş adam hala seni taniyamamişmi ?
Soran+1 yılDaha önce arkadaştık yakın değildik 1,5 yıldır birlikteyiz.
- +1 yıl
4 yilda sevgiln oldumu senin
Soran+1 yılOnunla tanıştığımda vardı sevgilim.
- +1 yıl
Onunla nasıl tanıştın
Soran+1 yılHastanede tanıştık
- +1 yıl
Sevgilin olduğunu biliyormuydu
Soran+1 yılBiliyordu. İşte daha sonra arkadaş olduk falan.
- +1 yıl
Biliyorsa iyi yapmışsin
+1 yılbence adam sadace sormuş, onun için önemli olsa çoktan ayrıldınız. Yani bana söylese nişanlım tutarım saçından babasına götürürüm kim s*ktiyse al ona ver kızını derim
00 Yorumlasenden soğumak mı direkt ayrılır bunu dedikten sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrilirsa çok üzülmem bir zar için benimle evlenmeyecekse kurtulmuşum bu adamdan diye sevinirim hatta oyun oynamıyoruz sonuçta.
Soran+1 yılKendi bilir o zaman beni haketmiyor demektir.
ne dedi peki bakire değilim deyince
13 Yorumla
Soran+1 yılSustu önce sonra kimle peki dedi.
Soran+1 yılOna da iyi bir ceza olur hem :)
gerekisz yere kensine sıkıntı yapıyorsun. ilk gece adama kabus yaşatacaksın sonra mutsız ezlilik
00 Yorumla
+1 yılHehehe, normal senaryonun zıttı. :D
110 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu bundan sonrası ne olur o önemli.
- +1 yıl
İlk tepkisi neydi peki?
Soran+1 yılBir şey demedi önce sonra kimle peki dedi.
- +1 yıl
Yüz ifadesi ve diyaloğun gerisi?
Soran+1 yılTelefonda konuştuk bir sey demedi sessiz kaldı.
- +1 yıl
Haa. Bi süre düşünüp karar verir ne yapacağına o zaman.
Soran+1 yılEvet bakalım neler olacak.
- +1 yıl
Konu hakkında beni bilgilendirirsen ilerde sevinirim, ilginç bir mesele çünkü.
Soran+1 yılUnutmazsam yazarım tamam.
- +1 yıl
Şimdiden teşekkür ederim.
öyle şiyler şaka olmaz yanlış yapmışsın aslı yanlışı o yamış sormuşsa eğer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızları anlamak çok zor. ona buna verip evlenceği kişinin ona hesap soramayacagını düşünüyor. evlenmeden önce veriyorsan eğer evlenmek için geniş birisini beklemeniz gerekiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılBakire bekleyenin de bakir olması gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılöyle bir dünya yok.
Soran+1 yılHmm
Ben olsam yine inanmazdim
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
ilk geceniz olmayabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılEğer bunun için benle evlenmeyecekse yıllarımı yakmamis olurum degmeyen biri için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanmak isteyeblr
048 Yorumla
Soran+1 yılYok izin vermem buna. Yalnız bugün hiç konuyu acmadi normal davrandı ne yapayım sence? Söyliyim mi bekliyim mi biraz daha?
Cevap sahibi+1 yılKendisi bakir mi ? Yani yanlış anlaşılmışlık var
Soran+1 yılBilmiyorum bakir mi ben sormadim ona hiç ama değildir %99
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşadınız mı ? Tam olmasa bile
Soran+1 yılYok hayır yani öpüşme okşama o kadar. Bana benden çok mu sevdin onu dedi yani biz bir şey yaşamadık ya onunla ben izin vermedim hiç ondan heralde.
Cevap sahibi+1 yıl:)) ara şimdi aptallık yaptım de kız oğlan kızım de , maksadını çok aştı sanırım
Soran+1 yılÇalışıyor şuan bir kazaya sebebiyet vermiyim :D Salak bu ya :D
Cevap sahibi+1 yılHaha ara şimdi söyle inan mutlu olacaktır canım :))
Soran+1 yılŞu an biraz tehlikeli olabilir yanlışlıkla birini kesebilir heyecanlanirsa :D Of düşündüğüm gibi değildir değil mi yani beni ben olduğum için istiyordur?
Cevap sahibi+1 yılAç söyle yardımcı olurum korkuyorsan :)) kaç yıldır çıkıyordunuz ? Cinsellik yokmuş zaten , tepki de vermemiş pek gördün
Soran+1 yılKorkmuyorum da benimki çene cerrahı nobeti var bu gece heyecanlanir eli ayağı titrer birinin ağzını yüzünü keser risk almayalim :) Sahurda arar beni büyük ihtimal o zaman mı söylesem ne diiyim ya?
Cevap sahibi+1 yılHıı doktor mu :)) olabilir canım ararsa söyle bekletme :)
Soran+1 yılTamam soylicem bu gece çok kizmaz umarım
Cevap sahibi+1 yıl:)) korkmayın dürüst olun yeter zaten :))
Merak ederim ben şimdi yaaa :))
Soran+1 yılYazarım merak etme :) ama benim elim ayağım titredi şimdi sinirlenirse suratina kapatirim telefonu :D
Cevap sahibi+1 yılOlur olur :)) emin ol no bakire deyince bir şey yapmayan , buna hiç bir şey yapmaz :)) eskisiyşe anal oral tarzı olmamştr yinede umarım :)
Soran+1 yılYok ya ben bununla opustum ilk defa o derece en çok o yuzden kızdım zaten saf mıdır nedir.
Cevap sahibi+1 yılİşiniz nd acaba :) , aman çok iyimiş saf mag bakir değilse iyi değil ya öpüşmesşnden anlarsıbız zaten
Soran+1 yılYani bilmiyorum da bence değildir çevresinde çok kız var ister istemez hastalari bile asiliyor bazen engelleyemiyorum tabii bir de çok dindar değil rahat biri. Ben dershanede çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim.
Cevap sahibi+1 yılHmm bakire olup olmamanız çkk anlam ifade etmez ki o açıdan ozaman , tepki de vermemiş pek fazla ... İhtimali yüksek yanide hastalarına asılan dr be derece etik bilemiyorum? İleride başınızı ağırtmasın biraz itici geldi bana
Soran+1 yılHastalar ona asiliyor, o hastalara değil.
Cevap sahibi+1 yılDoktotlar dizisindeki gibi mi :)) çok mu yakışıklı enişte :))
Soran+1 yılYakışıklı ama Brad Pitt de değil yani. :D
Cevap sahibi+1 yılOo kıskanıyoruzz yanii :)) sahurdan sonra ara bakalım neler oluyoree :))
Soran+1 yıl:D Su Fatmagül deki sarı çocuğa benziyor biraz ama daha kumral. O arar 3 gibi ne diyim sence?
Cevap sahibi+1 yılHaha :)) fantezik olsun canım keşke senlen olsaydı deseydin , sonra kem küm şaka yaptım de senin tepkin için geçiştir :)) ama sonrası garantin yook :))
Soran+1 yılSonrası :D Kaçışım yok malesef :)
Cevap sahibi+1 yılEn fazla söver :)) inş. Fazla şiddet olmaz ya :))
Soran+1 yılBen de soverim altta kalmam :) sonuçta yalan söylemiş olsam da hakliyim.
Cevap sahibi+1 yılHııh bilmem sövün :)) niye haklı oluyorsun ama bedenin değeri bir zar parçası değil
Soran+1 yılAnlamadım? :/ O hayvanlik yaptığı için hakliyim ben dedim yani yok yere yalan söylemedim ona.
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı sövün diyorum rahatlayın :)). Ne yaptı ki sizee
Soran+1 yılBakire olup olmadığımı sordu işte.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir birliktesiniz ?
Soran+1 yıl4 yıldır tanışıyoruz 1,5 senedir birlikteyiz.
Cevap sahibi+1 yılBaya olmuş ama , daha önce sormamışmıydı ki ? İlk zmnlar bunlar konusulur genelde hiç mevzu bahis olmadı mı
Soran+1 yılHayır bekaretle ilgili konuşmadık hiç
Cevap sahibi+1 yılYani öpşme vs anlarında konusulur genelde , o kadar zamanda konusulması gerekirdi .. Sonunda merak etti olması gereken de bu :)
Soran+1 yılBelki normal bir şey bu ama ben kötü hissettim o an bir de ben heyecanimi gizleyemem kızarırım, titrerim biraz yakinlassak yani daha anlatamaıyorum da anla işte tecrübesiz olduğum belliydi yani neyini soruyor daha salak?
Cevap sahibi+1 yılAnladım kuzum. Zaten senin yanında böyleyim bakire olduğum çok belli anlaman lazımdı diyorsun :)) haklısın ama o da merak etmiş anlamamış demek ... Sende iyi cevap vermişsin yüreği ağzına gelmiştir haha :))
Soran+1 yılMesaj attı uyandin mı diye
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkın ekliyim sizi oradan konuşalım mı
Soran+1 yılUtanirim öyle ya millet tanısın istemiyorum. Aradı uyandirmak için konustuk biraz sana bir şey soylicem dedim söyle dedi ama sesi ciddilesti birden soyleyemedim sen telefonu kapat ben mesaj aticam dedim kapattım ben mesaj attım böyle böyle diye aradi açmadim manyak mısın oyun mu oynuyorsun benimle diye mesaj atmış.
Cevap sahibi+1 yılPeki siz bilirsiniz ... Atın mesaj ilte gerçeği söyleyin ona kızdıgınızı söyleyin
Soran+1 yılHayvanlik yaptin özür bile dilemedin beni kırdığının farkinda bile değilsin oyun mu oynuyorsun diye soruyorsun bir de kendimi mal gibi hissettim o an ne yapmami bekliyordun dedim
Cevap sahibi+1 yılYumuşak olun ne biçim laf öyle hayvanlık ya ?
Soran+1 yılNe yumusagi kavga ediyoruz şu an
Cevap sahibi+1 yılneler oldu bakalım son durum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanı atması lazım senin gibi kızla evlenilmez.
21 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya tamam sen öyle yaparsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce sevgililerin oldumu, kaç kişiyle çıktın?
021 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce sevgililerim oldu evet 3 kişi daha oldu.
Cevap sahibi+1 yılbunları biliyorsa sevgilin, şüphelenmiş olabilir, sormştur bakire olup olmadıgını.
ama ben direkt sormazdım. dolaylı olarak ögrenirdim.
o 3 sevgilinle ne kadar sürdü, herbiriyle, nekadar çıktın ?
Soran+1 yılNasıl öğrenebilirsin dolaylı yoldan? Onunla tanıştığımda 2 aylık bir ilişkim vardı 1 yıl sürdü sonra kimse olmadı, 2 yıl sonra onunla başladık daha eskiler de biri 1 ay sürdü diğeri 8 ay.
Cevap sahibi+1 yıl8 ay ve 1 yıllık çıktıgın sevgililerinle, el ele tutuşup gezdinmi,
Soran+1 yılEe yani.
Cevap sahibi+1 yıldudaktan öpüştünmü?
Soran+1 yılHayır da niye ki?
Cevap sahibi+1 yılsoruoruz işte.
yaw bir erkekle 1 sene çıktın, sevgili oldun, el ele tutuştun. hiç dudaktan öpmedin. gülerler sana .
yalan derler.
sevgilin kesin öpmek için çok zorlamıştır.
Soran+1 yılEvet zorladı ben taviz vermeyince de ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılniye sen öpüşmek istemiyormuydun, ?
Soran+1 yılYaşım küçüktü zaten ısrar ettikçe de soguttu iyice
Cevap sahibi+1 yılnişanlın böyle 3 kişile çıktıgını ögrendise, bakire olup olmadıgını merak etmiş olabilir. az bir süre çıkmamaışsın.
Soran+1 yılEvet hatta o 1 yıllık olanı görmüştü 2-3 kere
Cevap sahibi+1 yılsen oruç tutuyormusun?
Soran+1 yılEvet niye?
Cevap sahibi+1 yılbaşörtülü birimisin, açık mı?
Soran+1 yılAçığım
Cevap sahibi+1 yılhmm başörtülüyüm deseydin, iyi bir kızcaktım. niye hem oruç tutmayan hem de alkolik biriyle nişanlısın diye.
ama ine de, sen oruç tutuyorsun, nişanlın oruç tutmuyor, bir de içki içiyor. enteresan,. zıt kutuplar gelmişsiniz. her zaman zıt kutuplar birbirini çekmiyor, mıknatısta oldugu gibi. itebiliyor. anlaşamayıp, evliliğiniz bitebilir.
Soran+1 yılYok bu konuda sorun yaşamıyoruz biz karışmıyoruz birbirimize
Cevap sahibi+1 yılya şimdi sorun olmuyor gibi gözükür ama. evlenince sorun olur .
tabi senin ne kadar dindar oldugunla da alakalı. çok dindar degilsen, onun oruç tutmamasını, içki içmesini yadırgamazsın
Soran+1 yılEvet yadirgamiyorum benim ailemde ateistler de var çok fazla dindarlar da alıştım yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın söyleme birlikte olduğun an anlasın:)
012 Yorumla
Soran+1 yılNe yapar o an korkuyorum tepkisinden?
Cevap sahibi+1 yılsüpriz yaşar heyecanlanır. odunda değilse karşılığını verir.
Soran+1 yılUmarim. Günümüz batsin istemem belli olmaz bir şey der ben yine sinirlenirim falan bugünü hatırlayıp.
Cevap sahibi+1 yılsorun çıkmaz hayat sizlere güzel.
Soran+1 yılŞu an hayat gerçekten çok güzel :(
Cevap sahibi+1 yılkıskanıyorum valla onu benim sevgilim niye olmadı hiç:(
Soran+1 yılHiç sevgilin olmadı mı?
Cevap sahibi+1 yılliseden atılıp açıktan bitirip asosyal olmadan önce birkaç defa teklif aldım ama olmadı arkadaşla gezerken iteleye iteleye götürüp gel sana kız ayarlıyayım diyerek rasgele bir kız grubuna girip benim adıma teklif etti kızda kabul etti ama ben hiç görüşmedim onu saymıyorum ben. yani evet.
Soran+1 yılIstememissin istesen olacak demek ki. :)
Cevap sahibi+1 yılhaklısın zaten daha 1 ay önce başka ilde olan kuzenim uzaktan bir akrabasıyla tanıştırdı 10 dakika görüşmeyle sana kanım ısındı benim dedi kendini benle özleştirdi kitapçı da benim sevdiğim kitaplara baktık demekki güven verebiliyorum yarım saat sonrada şehrime gelmek istedi benim yaptığım kırmayacak iyi bir bahane uydurmak! çokta hanımefendi kızdı ama uzaktan ilişki yürümez ya birde sonradan duydum daha unutmadığı biri varmış galiba.
bir erkeğin ilk sevgilisi olmak bir kız için nasıl bir his.
Soran+1 yılOnu hiç yaşamadım bilmiyorum da sende sosyal fobi mi var?
Cevap sahibi+1 yılbana hızlıca hiç düşünmeden cevap verdiğim içinmiş gibi geliyor ya da dediğin gibi olabilirde evet kalabalık yerleri pek sevmiyorum asosyalim ama biriyle özellikle yalnız kaldığımda asla çekinmeden rahat konuşurum ilgimi herkese dağıtmayı hiç sevmiyorum en fazla 1 veya 2 kişi üzerinde yoğunlaştırırım 3 kişi fazla olunca içim sıkılıyor.
+1 yıl
T a m a m m m m m02 Yorumla
Soran+1 yıl? ? ?
- +1 yıl
Anlasamadinizmi ?
- Cinsellik konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılİyi halt etmişsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon sana sormalıydım
- +1 yıl
Kızgınlıkla kendini zora sokmuşsun eğer senle evlilik yoluna devam ediyorsa kan olup olmamasına bakmayacaktır bile fakat ileride bir tartışmada karşına bu söylediklerin gelebilir.
Soran+1 yılGelsin eğer benimle devam ederse ki ediyor şuan kendi utanir bu olaydan
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke demeseydin
41 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Ayrılır. Yada senle ilişkiye girmek ister.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen girmem onunla ilişkiye.
geçmiş olsun
00 Yorumlaplanladın uyguladın sonucunu düşünmeliydin :D
05 Yorumla
Soran+1 yılPlanlamadım birden oldu çok sinirlendim ne olur sonuç?
Soran+1 yılSen ne tepki verirdin?
salak.! gerzek.!
02 Yorumla
Soran+1 yılBi git ya!
+1 yılHemen test ederdim
010 Yorumla
Soran+1 yılBen de hemen olur derdim.
- +1 yıl
O zaman sorun devam ederse bu testi kullan
Soran+1 yılOlmaz öyle şey mal mıyım ben kime neyi ispatlayacağim?
- +1 yıl
Nisanlina bana değil
Soran+1 yılDemek istediğim kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim.
- +1 yıl
Anlasilan hakaret edilmek istiyorsun veya yanlislikla eksi verdin
Soran+1 yılBenim eksi verdiğimi nereden biliyorsun?
- +1 yıl
O zaman arti ver
Soran+1 yılAl bir tane daha eksin oldu
- +1 yıl
Acimadi ki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam