Yorgun olduğunu söyleyip benimle hiç denilecek kadar ilgilenmiyor, ne yapmalıyım?

arkdaşlar ben 3 yıldır evliyim ve eşimi çok seviyorum ne kadar aramızda anlaşmazlıklar olsa da sevgimde hiçbir azalma olmadı.Fakat eşimin işi ağır olduğu için eve gelince yorgun olduğunu söleyip benimle hiç denilecek kadar ilgilenmiyor(cinsel) konusunda...genelde hep ben istiyorum onu ve istediğim zamanda çok yorgunum deyip geçiştiriyor.ve fantezilerimi açıkça dile getiriyorum ona bu seferde sen sapıksın muamelesi yapıyor.aslında çok kırılıyorum bu duruma onu çok da seviyorum ne yapmayalıyım...cinsellik de yaşantımızda haftada 1 veya 2...yaşımda 25 çocuğumuz da yok
Güncellemeler
+1 yıl
arkdaşlar bugün eşimle konuştum uzun uzun sizinde söylediklerinizi göz ardı etmedim tabii.sorunu en sonunda öğrendim ve yıkıldım.evlilik ona göre değilmiş kaldıramıyormuş demek bütün sebep buydu özür diledi benden yapamıyorum dedi yanlış anlamamı söledi bense onu anlamaya çalışırken sorunu çözmeye çalışırken ne ile karşılaştım.yani boşanmaya karar aldık ben istemesemde beni istemeyeni istemek bana göre değil :(((
Yorgun olduğunu söyleyip benimle hiç denilecek kadar ilgilenmiyor, ne yapmalıyım?