eşinizden başkasıyla cinsellik konularında konuştunuz veya yaşadınız mı ?
Seviştim
Sadece konuştuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi evli biri buraya eşini paylaşmak istediğini söylese hepiniz linç edersiniz ,oysa o aleni istiyor bunu gönül rızasıyla,ama gizli gizli fırıldak çevirince bir sıkıntı yok.20 kişi yazmış eminim bir o kadarda yazmaya cesaret edememiş,yada soruyo görmemiştir
önüme gelenle konusuyorum:) avrupada oldugum icin istedigin kisiyle istedigin zaman bu konulari rahatca konusabiliyorsun.
hiç tanımadığım bir kadınla istismar etmemek kaydıyla sadece sanalda muhabbet etmek hoşuma gidiyor.
Cevap
22Cevap
aldatanlar; herkesi kendileri gibi düşünüp (C: Yok öyle bir şey asla yapmam) gibi bir şık koymaya bile gerek duymamışlar,
eşim ve sevgilim yok cinsel konuları konuşacağım karşılıklı doyuma ulaşacağım biride yok şuan ama olmasını isterdim
Asla eşimi aldatmam. Ben şu an sadık degilim kimseye ondan doalyı istegimle düşer kalkarım fakat birini eş olarak seçmişsem onu asla aldatmam..
güzel cevap :)
evet hem seviştim hemde konuştum çünkü eşim yok benim :(
E min ol yasamad. Diyen o kadar azdirki is klavyeye gelince ati tutarlat
Eşim de yok, sevdiğim de. Ama sevdiğimden başka hiç kimseyle cinsellik konularını konuşmam ve yalnız eşimle cinsellik yaşarım hem de max performans :)
eşim yok ama sevgilim varken iki kez böyle birşey yaşadım. heyecanlı ve yapılan seksten daha bir heyecan alınıyor. sen yaşadınmı gizli:)
evli 1-2 bayanla konusmustum.
yalan yok.
(bekarım)
ne eşim var ne sevglim ama eşimle olanı değil de sevgilimle olanı anlatırm
eşim yok eğer olursa yapmayacağım ama şu anda farklı kişilerle eğer kendileride hoşlanıyorsa konuşuyorum
seviş seviş çekinme bu devirde sadakat falan kalmadı zaten
Sevistim ve bana karsi soguk ve umursamaz davrandigi icin baska kisilerlede birlikte oldum
Evli değilim , evet yaşadım . A
evli değilsen kimden gizli yaşadın?
ilginç
Şıklar arasında yok.
C- Aldatmadım.
Neden sen konuşmayı mı düşünüyosun :)
zaten biriyle konuşuyorum o yüzden soruyorum
Bizde konuştuk olmuştur bişeylerde ama eşimiz falan yok :)
tek gecelik ilişkiler oldulça fazla ama gizli :)
evli değilim çok kişiyle yaşadım konuştum
herşeyi yaşadım evliyim de
A B C Hepsi...
Sadece sevgilimle.
sevgilin varken biriyle seviştin mi
hala devam ediyor musun o kişiyle
devam edin bırakma çocuğu :)
sadece konuştuk
cinsellik hakkında mı normal mi
her konuda konuştuk
eşinin haberi yokmuydu ki
yok tabiki
ben de biriyle konuşuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum yaa
bilmiyorum senin düşüncen. ben pişmanlık duymadım hiç. hatta iyiki konuştum dedim. çünkü eşimle olan ilişkimi güçlendirdi
senin konuştuğun kişi evli mi? ya mesajdan konuşsak açık açık yazınca burdan kötü hissediyorum
gizliden çık yazayım
çıktım :)
gizliler ekleyin beni :)
Cevap veriyorum A
sadece konuştuk
evet yaşadım...
A seviştim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar