Arkadaşlar saçıma yeni şekil verdirmek istiyorum ve aynı C.Ronaldo'nunki gibi saçıma çizik attırmak istiyorum kuaförüme. Bir de kaşa da çizik attıranlar var attırmayı düşünmüyorum genelde gay olan tipler yaptırıyor onu ama saçıma çizik attırdığım zaman geri uzama ihtimali var mı? Yani o çizik saç uzasa da öyle mi kalacak? Veya kaşa atılan bir çizik hep öyle mi kalacak? Bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..Kaşa atılan çizik
Saça ve kaşa çizik attırmak bir zamanlar aşırı popülerdi. Neredeyse 2 kişiden birinde çizik vardı, şimdi eski popülerliğini kaybetmiş olsa da tercih edeni oldukça fazla. Özellikle erkekler çok fazla tercih ediyor, kızların tercihi genelde saça çizik attırmak oluyor.
Kaşa çizik atınca uzar mı?
Kaşa çizik atmak için kazıma işlemi uygulanıyor. İstenilen bölgedeki kıllar kesiliyor ve kaş çizikli duruyor. Yani kökü sizde kaldığı için, aynı yerde tekrardan kaş çıkıyor mutlaka.
Kaşa atılan çizik ne zaman uzar?
Kaş çiziği
Çizik atılan kaş ne zaman uzar diye merak edenler için, bunun tamamıyla kıllarınızın uzama sıklığına bağlı olarak değiştiğini söyleyebilirim. Benimkiler hızlıca uzadığı için 2 hafta gibi bir süre içerisinde çizik attırdığım yer kapanmıştı. Bazılarında bu süre 1 ayı bulabiliyor.
Kaş çiziği kaç günde geçer?
Kaş çiziği herkese yakışmayabiliyor, bir hevesle yaptırıp beğenmemiş olabilirsiniz. Kaş çiziğini yok etmek için badem yağı kullanarak kıl köklerinizi besleyebilir, hızlı uzamasına destek olabilirsiniz.
Kaşlarınıza ya da saçlarınıza attıracağınız çiziği kuaförde yaptırabileceğiniz gibi, evde kendiniz de yapabilirsiniz. Bunun için tıraş makinesi ya da manuel ustura tercih edebilirsiniz. Yapmak istediğiniz yeri belirleyip, o bölgedeki kılları ustura yardımıyla kesmek yetiyor.
Kadınlarda kaşa çizik çekici duruyor mu?
Kadınlarda kaşa çizik
Tercih edenlerin geneli erkek olsa da, kadınlar da kaşlarına çizik attırıyor. Yüzlerinde asi bir görünüm beliriyor olabilir ama bu çekici görünmelerine engel olmuyor kesinlikle :)
En İyi Cevaplar