23 yaşındayım. Okulum devam ediyor. 11 yıllık sevgilimle bir süredir cinsel ilişkimiz de oluyor. Son ilişkide prezervatif kullanmamış sevgilim. 15 günlük hamile olduğumu öğrendim dün. Aldırmaktan yanayım. Ama bu sefer de sevgilimle tartıştık. Aldırmamı istemiyor. Anlatalım ailelerimize evlenelim diyor. Okulum bitmeden evlenmeme izin vermez ailem. hamile olduğumu da söyleyemem aileme. Ne yapacağım ben? Sevgilimi kürtaja nasıl ikna ederim?
Cevabın nedir?
Ailene açıklarsan bile bu emrivaki gibi birşey olacak ve gönülsüz rıza göstereceklerdir. öte yandan aldırırsan da muhtemelen sevgilinle ilerde evlenme ihtimalini büyük ölçüde kaybedeceksin. Tahminim çocuktan kaynaklı bir soğukluk girebilir araya. Birde sen gerçekten evlenmek istiyormusun bu çocukla ya da onun böyle birdüşüncesi var mıyoksa sırf cocuk için mi evleneceksiniz ? Çocuk için se eğer evlenmenizi tavsiye etmem, ilerde problemler çıkabilir aranızda. En uygun yolu sevgilini ikna etmek gibi görünüyor kürtaja. henüz çok geçmemişken.
00 Yorumla
+1 yılŞurdaki boş beleş insanların yazdıklarına takılma bekçilik musabakaları biteli çok oldu..
Hayatı duzene sokmadan gerçektende bakmanız ımkansız otesi birşey ki okulum var dıyorsun.
hem okurum hem bakarım dusuncen olmuştur ama bu mumkun değil..
Erkek arkadaşında hiç kahramanlık yapmasın; kendı sorumluluğunuzun altından kalkamıyorsunuzdur zaten ki ben bile oyle...
Aldırman en ıyı çozum çok da zaman geçmeden.. Hayatınızı duzene sokun ondan sonra düşünün edin boyle birşeyi...43 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşünüyorum ama sevgilim asla aldırmamı istemiyor. onu yok sayarak yapamam o işi. o da haklı. daha şimdiden bağlandı bebeğe. ilk söylediğimde ben hüngür hüngür ağlıyordum ne yapacağız diye o o kadar sevindi ki.
- +1 yıl
benzer bir durumu bende yaşadım o yuzden hani bu kadar yardımcı olabılıyorum sana..
Hani o donem benimde okulum vs bitmişti işim gucumde yerındeydı.. Çok ciddi bir sorumluluk ve hani bu gençliği harcamak gezememek eğlenememek dusuncesınden doğru değil.. Cidden çok farklı..
Bende çok istiyordum ki ben mantık adamı değilimdir, o donemki kız arkadaşım istemıyordu aynı senin gibi..
Ama baktığımda cidden ben ıstemedığımden veya sevmedığımden değil.. Gerçekten sefil olurdu o çocuk >>>> - +1 yıl
ve neden sefil olmasına ızın verelim ki...
Gerçektende kahramanlığın erkeklık taslamanın bir mantığı yok...
Zaten kendısıde bu konuda sorumsuz davranmış etmiş ve içi içini yiyordur onunda
elınden geldiğince kavga etmeden konuş, olmadı artık aldır.. zaten daha embriyo hayat gelmedi daha ona..
Ne kadar iyi o kadar erken ve en onemliside seni dusuncenı onemsemeyen biri var karşında
kimse senden değerli değil bunuda bil.
cok zor bır durum yazık gunah değil mı o bebege cok zor ama mıllet ne dıcek dıye yasama anene soyle ve aılene danıs ben ıstemrm katıl olmak de o senın cocugun hemen yıldrm nıkahı yapayn kmse anlamz!muutlaka yap.kurtaja zorlamak nasıl olurmus yok oyle bır dunya ya o sana bebegn hesap sorcak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarsan gidip tek başına kürtaj oluyorsun. 15 günlük hamile olduğunu nasıl anladın kan tesyi yaptırman gerekiyor öncelikle evde yapılanlar yanıtlıyor . Yasal süreyi gecmemen lazım . Dikkatli olun bundan sonra çok kürtaj kısırlık yapabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yıljinekololjik muayenemi bugün oldum
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman arkadaşım süreyi geçirme aldiricaksan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
+1 yılbence bu denli kararlı ise bırak ailenle görüşsün hem seni çokta seviyor belli bu. Hevesini kırma hevesini kırarsan morali bozulacak senden de soğuma ihtimali olabilir. Yalnız sen o çocuğu istemiyorsan ayrı. Bu arada bu konuda en şanslı bayanlardan da birisin bana kalırsa. Kaç bayan hamile kaldığında sevgilisi evlenmek istiyor. Bence sayısı oldukça az. Azınlıklardan birisin sende.
30 YorumlaSu an bır canlı ozellıgı tasımıyor zıhnını rahat tut. 4 haftadan once bırsey olusmaz. Ben bu cocugu dogurmam de sadece. Sonucta doguracak bakacak olan sensın. Hersey esıt olsada bazen bıreysel kararlar alınabılır bence. Saygı duymalı. Yaptım olcak olmuyor malesef bu konularda.
00 Yorumla
+1 yıl"Son ilişkide prezervatif kullanmamış sevgilim" siz orada değil miydiniz o esnada?
Neyse gerçek farzedelim biz yine de...
Oturun ailenizle konuşup onları ikna edin, sevgilinizi kürtaja ikna etmekten daha kolay olacağını göreceksiniz.10 YorumlaMevcut yasaya göre reşit olmuş (18 yaşını doldurmuş) bir bayan gebeliği 10 haftadan küçük olmak şartı ile sadece kendi imzası ile kürtaj olabilir. Ancak sevgilinin rızasını almadığın için aranızda çok ciddi bir problem olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSevgilini kürtaja ikna etmene gerek yok, hastaneye gidip kürtaj olabilirsin. Çocuğu doğurmak ya da doğurmamak sana kalmış, bu sadece seni ilgilendiren bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılonun iznini almadan nasıl yapabilirim? onun da çocuğu bu.
- +1 yıl
Yasal olarak izin almana gerek yok. Sosyolojik bazda soruyorsan o kısmı için verebilecek bir tavsiyem yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi katil bir kadın sonra anne olacak dimi yazık sen sevgilini haketmiyorsun normalde sevgilin aldıralım demesi gerekirdi evlenelim demiş sen hala aldırma peşindesin demek kariyerin uğruna bebeğinden vazgeçeceksin ben kadınlar kendi canından birine kıyamaz diye düşünürdüm seni görünce yazıklar olsun dedim ailene anlat ve evlenin o doğmamış bebeğin günahına girmeyin zaten evlenmeden hamile kalmışsın zina yapmışsın günahlar çukuruna düşmüşsün hemen tövbe etmelisin
10 Yorumla11 yıllık sevgilin diyorsun , artık yapacak en mantıklı şey evlenmek... çocuğu aldırıp da katil olma , bir de hayatının ileriki yıllarında bir dhaa çocuk bile doğuramayabilirsin , ona göre düşün
20 YorumlaErkek arkadaşın doğurmanı istiyorsa aldırman doğru olmaz.Okurken de evlenebilirsin ayrıca.Baktın izin vermiyorlar annene anlatmaya çalış.
10 YorumlaEvlenmelisin, çocukda ciddi bak, bırak ailenle konuşmasına izin ver... O çabalayacaktır... Bu kadar güvendiğine göre elinden geleni yapacaktır...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden adamın altına yatmayı biliyosun maşallah yaa memleket ne hale gelmiş . Git kürtajını da ol hem zina yap hem cinayet işle sonra cehennemi boyla. Sevgilin senden daha akıllı ve daha edepli görünüyo. ...
70 Yorumla
+1 yılya boşver aile korkusunu, çocuk evlenecem diyor daha ne istiyorsun. Aldırırsan sonra evlenelim demeyebilir bidaha ona göre.
10 Yorumla
+1 yılAkıl sonradan ah çekmek için değil önceden tedbir almak içindir.
Bunun cevabını sana kimse veremez yaptığın işin arkasında dur, bir cana kıyma.10 YorumlaCogu kisiyi takma bu forum yobaz dolu. Sen kendi istedigini yap. Hazir degilsen evlilige sakin evlenme. Erkek arkadasinida biraz gozyasi ve somuru ile ikna edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kürtaj falan aklina getirme, her insan gibi sende o cocugu dünyaya getir, bence sevgiliyin dedigi gibi ailelere anlatin durumu ve evlenin.
bide anlamadigim sevgilim prezevatif takmamis diyorsun, peki bu arada sen nerdeydinki ?12 Yorumla
Soran+1 yılya aklımıza gelmedi. korunurduk sürekli. o anlık heyecan işte.
Cevap sahibi+1 yılyediginiz haltin ardinda durun ve evlenin !
Prezervatif Kullanmamış? Pardon seninle haberin olmadan mı birlilkte olmuş? Haberim yokmuş gibi çak panpa..
İşin gırgırını bırakırsak, karar verilmesi zor bir durum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.00 Yorumla11 yıllık sevgilisinse ailen biliyor gidin evlenin ne güzel
60 Yorumla
+1 yılyaşın genç duygularına güvenemiyorsun aldırman daha doğru olur bence
12 Yorumla
Soran+1 yılbir bebeğe bakabileceğime inanmıyorum.
- +1 yıl
aldırman daha doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen sevgilini kürtaja ikna edeceğine kendini evlenmeye ikna et. Çocuk en azından adammış ki yaptığının arkasında durmuş evlenelim demiş. Katil olma evli çocuklu ve mutlu ol
10 Yorumla11 yıllık sevgilinle bir süreadsjafkjdkgljklfhavbqhdaqhjkfdbjgjkahkvgdfhhhv
(beyin kısa devre nedeniyle yandı)10 Yorumla
+1 yılarkadaşlar yanlış bilgi vermeyin 5 haftayı doldurmayan ceninler alınabiliyor 5 haftadan sonra canlı olarak görülüyor öyle gunahtan söz edilebilir.aldırmanda sakınca olmaz için rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılvalla sana aldır dierek günahına ortak olamam.karar senn
00 Yorumlakürtaj yaptırırsan iyi olur yoksa çevredeki insanlar sana başka gözle akarlar ama yok ben çoçuğuma bakarım dersende çok iyi olur
bide kürtaj yasaklanmadımı ki ?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya o ikinizden bir parça benim böyle bişe başıma gelse şu gün evlenirim nasıl kıymayı düşünürsün allahın verdiği cana
10 Yorumlabence adam haklı
doğur çocugu, evlenin olsun bitsin
ilerde üzülebilirsin20 Yorumla
+1 yılal canım benim.. yapacağın kürtajın sonucu..
https://www.youtube.com/watch?v=Eo4Bt2Y3ws413 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aman onun bedeni o karışmamak lazım..
bu basit bir olay değil can var içinde vicdanına göre hareket et. o işi yapan arkasında da durmalı, o duruyor sen niye durmuyorsun.
10 Yorumlayapmasaydınız anam. bize ne sizin çocuğunuzdan. allah analı babalı büyütsün eğer doğurmaya karar verirsen.
00 Yorumla
+1 yılbende olsam buna izin vermezdim.eiğitimin yarıda kalacak diye o çucuğun canına kıyman kusura bakma vicdansızlıktır.evlen çocuğunu doğur eğitimine yine devam edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaparken aklın nerdeydi bence kürtaj yaptırma hem çok büyük bir günah bir cana kıyıyorsun hemde sevgilini kaybedebilirsin evlenin sonra okula yine devam edersin okul evlenmenize engel değil kürtaj yaptırırsan sonra çok pişman olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgilin haklı, sorumluluğununda bilincinde aldırmak yerine evlenipde okuyabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDe ki bak bu çocuk doğrasa sana benzer dünyaya böyle bir insan getirmeye hakkımız yok.
00 Yorumlaevlenme teklifi ilgini çekiyorsa durma bence...çocuğu aldırmama seçeneği en doğru seçenek...
00 Yorumla
+1 yılyapmışsınız bir hata barı bunu hata ile düzeltemeye kalkmayın o çocuk suçu ne ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinayet mi işlemek istersin okul bitmeden evlenmek mi?
10 Yorumla
+1 yıl12-13 yasındamı sevgili oldunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılevet. ben 12 o 13. o zamanlar sevgili değil tabi. çıkma teklifi falan. birlikte ders çalışma okula gitme... yakın arkadaş gibi.
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. bence evlenin. sen güzeli bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOkulun ne kadar var daha?
00 Yorumla evlenemeyeceğine emin misin
12 Yorumla
Soran+1 yılokulum bitmeden ben istemem zaten evlenmeyi
evlen işte neden aldırcaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi düşün doğru karar ver bu senin hayatın..
00 Yorumlaiyi düşün taşın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım